Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Aelita sa stii ca mi-ai dat o idee legat de cand anume tb folosit aparatul de epilat ca si eu aveam aceeasi parere ca Dollores legat de aparatele astea!

Gabitzam sa ne spui cum e aparatul. Sa il stapanesti sanatoasa!

Cleo moama dar te pricepi. Fff frumos site-ul, banuiesc ca pe parcurs se vor face si poze, cu aparatura sau ce mai au ei in dotare?

Vreau sa va intreb si eu ceva. Stiu ca anul trecut pe vremea asta voi tot puneati piersici la congelator. Cum se pastreaza mai bine, daca le pun crude sau fierte inainte sau coapte?????? Poate ma ajutati si pe mine ca Tiberiu e innebunit dupa piersici si vreau sa pun pt iarna!

Dollores 8 ani, ce frumos! Cum sa fiti batrani?!!!!!! Nu sunteti deloc!!Multi ani inainte, fericiti si frumosi alaturi de printul vostru mic si scump!

am facut si poze, dar sa le transform si sa le fac mai mici.

despre piersici, am congelat crude si apoi le-am fiert la steamer. Din pacate prin congelare se duce aroma, ramane o chestie dulce, dar fara minunatul gust si aroma si iz si miros. Cred ca se pot face compot, dar fara zahar - o sa ma mai interesez - sa vaz de compotu fara zahar (sau cu glucoza?).

Eu o sa coc prune (le spal, scot samburi, si bag in vasu de yena la cuptior 1 ora - merge si la microunde)- dupa ce se racesc scot pielitza f. usor, apucand-o cu dejetele si, si o sa le congelez - au fo o minunatzie!!!!! plus ca la constipaciosi face minuni.
Prin coacere-congelare si-au pastrat gustul minunat.

Lavinia, welcome bec, sa iti fie de bine concediul si destrabalarea, si Luvrul, si castelele, si Gioconda si scoicile si toate minunatziile mancate , mirosite, cumparate.

edit: getutza81, ti-am gasit nr de tel scris pe o hartie . Ai ultimatum, daca nu ne scrii, miine te sun. Crezi ca fugi de mine? Adica fugi, dar crezi ca scapi?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gata, executat epilatul cu aparatul cel nou. Nici nu se compara cu nici unul din cele pe care le-am avut inainte. Eu ma fac cu lama dinainte sa-l am pe Andrei, va dati seama ce radacini zdravene am. Sub dus a fost mult mai putin dureros, am dat bine cu gel de dus, parul a fost moale, porii deschisi, a mers foarte repede. M-am facut inclusiv sus la linia chilotilor. Asta ar fi fost chinul chinurilor cu ce aparate am mai avut eu. Toata povestea a durat cred ca vreo jumatate de ora, poate 35 de minute.

Acum ramane de vazut cum o sa fie cu firele de par crescute sub piele. Roseata aia de dupa deja aproape nu se mai vede pe picioare, mai e doar sus inca putin iritat. Trebuie sa-mi cumpar o crema din aceea pentru dupa epilat.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Esme imi pare rau pentru incurcatura de la munca, si eu am muncit azi pe branci, a plecat back-up-ul meu in concediu si mi-a lasat o gramada din munca lui pe cap. Lasa ca-mi vine si mie randul in septembrie.

Magnetism bine ai revenit! Mama ce pofta mi-ai facut de vacanta si calatorii!

Cleo pai sa stii ca tot timpul zic ca am sa ma epilez permanent cu electroliza, dar costa ceva bani. Tot timpul zicem cand mai scapam de datorii, asta e urmatoarea cheltuiala. Insa nu cred ca scapam vreodata de datorii. M-am saturat cata vreme pierd cu asta. Plus ca pielea mea nu mai e fina, chiar daca abia am iesit de sub dus si ma dau cu crema de corp. Cred ca ma angajez la o companie aici la noi care are o asigurare de asa natura ca-ti acopera cheltuielile cu electroliza (80%) daca aduci adeverinta de la psiholog ca esti complexata si ai probleme din cauza asta.

Gabitam ce marca e aparatul ala? ca suna bine sub dus totusi.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Seara buna fetele,

Destula agitatie pe aici.
Bine ati venit scumpele din conceriu Alysh, Lorich, MAgne sa va fie de bine si va asteptam cu poze.
Alyshuca hai scumpa acu cred ca reusim sa ne vedem intr-o dimi, ha??? ce zici??? Cu testul, inca nu l-am facut tot zic sa-mi iau si nu ajung, mereu pe fuga cu altele pe cap. CM inexistent de 2 ani de zile! asa ca nu am nici un criteriu MA bucur ca v-ati simtit bine si ati apucat sa faceti si seri romantice. Lasa kg ca tu ai vointa si le dai jos imediat. Sanatate multa lui Vladi, sper sa fie mai bine deja!!
Magne si mie mi-a placut mult Lyonul, Valea Loirei nu am facut-o insa. Poate ne pui si cateva pozici!!
Lorich ce faaceti mai, sunteti in extrema cealalta?? ooof...baga repede in menu tot ce e interzis de obicei pentru RObitza!
Esme nasoala intamplare cu variabila pacatoasa...
Andrada eu am congelat piersicile pur si simplu, decojite, fara samburi, jumatati in pungute individuale. SI le-am aruncat primavara. Nu ca nu-i placeau lui Mirci, dar nici mie nu mi-au placut. Erau cumva intepatoare...nu mai repet experienta!
DOloress cum vine mai asta sa-ti plateasca firma sa scapi de complexe??? Cu epilatul, daaaa, e ok ce zice Aelita cu timpul se rareste parul si e tot mai usor. eu nu mai simt deja nimic si pot sa ma fac si la o luna si nu te sperii. SI crede-ma, sunt bruneta bruneta, ca tine!!
Gabitzule sa folosesti sanatoasa aparatul!!si eu ar trebui sa-l schimb pe asta, il am de mult. Se poate folosi si pe uscat, sau doar in apa??? Eu de linia chilotului nu indraznesc sa ma apropii decat cu ceara!!
Aelita

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Laura pai sunt unele companii care ofera niste pachete de asigurari, mai mare dragul! Eu lucrez la o companie de asigurari insa nu am asa mari avantaje. Aici ingrijirea medicala de baza, de urgenta (doctori, spitale) e data de stat.
Compania la care muncesti iti mai ofera si ea un pachet, iti acopera dentistul, medicamentele, si alte cucuri cum ar fi masaje, naturopat, osteopat, logoped, psiholog, etc. Si unele iti mai acopera dupa cum vezi si epilarea definitiva.
Eu de obicei ma duc la podiatru regulat, asta iti face pedichiura(numai curatat, aranjat unghiile, nu te da cu oja, ca e considerat doctor aici ) de dat cu oja ma dau singura acasa. Ei si compania imi plateste 80% din sedinta la podiatru. Tocmai ai fost sambata, eu am problema cu unghiile incarnate.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna seara. De fapt, neata! ca pana termin eu de scris, o sa dormiti, va si treziti.

Vorbeam cu daddy aseara despre ce face si ce (oare) ar fi normal sa faca Victoria si despre ce poate ar trebui sa faca si inca nu face; asadar, va scriu ce face si v-as ruga cand aveti timp sa scrieti si voi ce fac M&M ca sa stau si eu linistita; deci, la capitolul vorbire, spune mama, dada, catelul face uf,uf (adica, woof), pisica face "me", ursul face mmm,, funduletul e "ba" (da, ca si oaia, ca si oaia face tot ba ). Daca imi mai amintesc, mai editez.
La capitolul "diverse": daca face kk, ma ia de mana si imi arata dormitorul ei si zice "ba" (adica bum, sa schimbam funduletul), s-a lovit si nu am vazut, face "na! Na!" la obiectul rauy care a lovit-o (o usa, o masa, etc.) si dupa care imi arata unde s-a lovit (fata, mana, etc.) daca o intreb. Isi scoate sosetele, si mi le da sa le miros si sa fac "Ptui-ha!" si se amuza de numa'... se joaca cu masinute si face "brrrrrr", se joaca singurica, dar nu ptr. mult timp si vorbeste si cearta papusi, mingi, si ce mai gaseste. Scrie... ma rog, mazgaleste cu ce apuca. Stie exact unde sunt palariutele, pantofii, pantalonii, tricouri, pijamale, etc. Imi arata intodeauna sa-i dau pantofii jos cand ajungem acasa, apoi ii ia si ii baga in dulap.
Urla, termin mai tarziu...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Cand ma vede la cuptor intra la ea in dormitor si sta la usa, pana-i spun ca e ok, poate sa vina in bucatarie. E super-fericita cand ii cer sa ma ajute sa car o plasa, sa imping un scaun, sa fac ORICE;
Am inceput sa bem numai apa de vreo saptamana, dar rece de la frigider sau nu o bea deloc!
E super incapatanata si bossy! Ne ia de mana (si trebuie sa ne ridicam instantaneu, daca nu-urla!) si ne duce unde vrea ea sa mearga, imdiferent ca suntem afara sau in casa.
Mai dormim ori un somnic de 2 ore, ori 2x1 ora/zi... doarme parca ceva mai bine noaptea, adica doar 2, maxim 3 treziri/noapte.
Ma duc sa o scot putin afara si mai scriu mai tarziu.
Va pup dulce.

Edit: intelege foarte mult, mai tot ce i se spune, face orice i se cere, cand si daca are chef, cand nu-se face ca nu intelege, sau pur si simplu ne ignora. Face draga-draga (ne mangaie pe fata), ne da pupici cand ne asteptam mai putin, cand vrea sa o mangai imi ia mana si o pune la ea pe fata, imi arata exact ce vrea. Daca vrea mancare, ma duce de mana la frigider, daca vrea apa si nu mai e rece, imi arata frigiderul, si ii pun ori apa rece ori gheata, mananca de cele mai multe ori (si mai bine) singurica, face cu mana, spune "Hi", (uitasem), spune "Hot", "Ball", "Bath"; se pare ca orice e cu "Ba" sau "ha" spune usor.
Mai vroiam sa spun ceva, dar nu-mi amintesc.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloressam vazut chestia asta cu asigurarile e mana cereasca in Occident. Iti iei okelari de soare de firma pe banii de asigurari, iti plateste alpinistul utilitar daca uiti cheia in usa... se ajunge chiar la aberatii. Eu incerc acum sa profit de dentistul firmei sa-mi fac toate cariutele - Bogdan nu face partea asta de cariute si prefer sa ma duc la cabinetul firmei pe baza de programare decat sa ma duc la prieteni printre pacientii lor!

Desiree MIrcea cam tot la fel: face cu manuta si zice "pa-pa" la despartirea de cineva, face "na-na" obiectelor de care se loveste, zice "maa" la pisica "mamam" - de la ham ham la catel, "ma-ma" la ratuste - de la mac mac, "alo" si duce telefonul la ureche, clapaie din limbuta sa imite calul, "cla-cla", apoi mama, tata, o gramada de vorbarie indescifrabila, mai ales cu telefonul la ureche ii place sa vorbeasca, asa cum o vede pe mami , deh! Cand vrea sa pape plescaie din gurita si cand vrea sa bea imi arata biberonul sau termosul Intelege insa foarte multe, daca ii spun sa miroasa floarea o miroase, sa stinga lumina o stinge - fiind in brate la mine - sa ne pupe, ne pupa cam asta.

Esme, Lorich facut si eu azi 50 de abdomene, ca am tras chiulul 3 zile la rand, dar macar mi-a trecut febra musculara.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Laurita, uitasem de telefon si de cal... da, si Victoria le face, imi arata daca suna telefonul; de ex. daca-s afara la tigara si suna tel., duce manuta la ureche si stiu sa vin ca suna tel.
Ah, am observat ca incepe sa-i fie frica de anumite lucruri: masa de calcat!!! , deci calc doar daca doarme sau e afara cu daddy si un calut ce l-a adus Mos Craciun, si e asa frumoooos, mie tare mi-a placut cand l-am cumparat. Ei i-a placut un timp si de vreo saptamana-doua ii e frica de el. Mai spuneti, ca uite asa imi mai amintesc; imi pare ca sunt atat de multe lucruri pe care le face, ca nici nu-mi amintesc jumate din ele; plus ca are o memorie extraordinara (cred eu); de ex., am fost la un meci de baseball si ne-au dat insigne din acelea ce le prinzi in piept (de la Breast cancer Fundation); am avut-o in piept atunci, dupa care am lasat-o pe terasa din fata; dupa mai bine de o luna, Victoria a gasit-o si incerca sa mi-o puna pe tricou. Pe mine m-a uimit ca si-a amintit ea ca acolo a vazut-o cu o luna sau mai bine inainte.

_

Mergi la inceput

Laura doi ani fara urati? si mai vrei sa mai scapi alti doi ani, te dai lovita, ai ?

Desiree Victoria e o fetita desteapta si precoce, nu-ti mai fa griji. Al meu nu face nici jumate din toate alea, si tot nu-mi fac griji

Stefany pe unde mai umbli? Ce mai face Iustin?

Mergi la inceput