America (172)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Pumba, pai il bag in salate, il pun deasupra la burger, il folosesc de multe ori in loc de maioneza (pe sandwich...dar musai mincat pe loc), il fac guacamole, si tot mai caut retete...


Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."



Eu cu usturoiul am obsesie si-l pun aproape la orice. Si dimineata in omleta pun dar nu un catel doi ci vreo 7 d-aia babani:))). Imi place la maxim pe baked sweet potato.
Ma indoiesc ca pe prajituri merge dar poate chiar incerc o data:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom
[Astept sa vad ce-i cu secsu'...


Alina, Mama to Luc 3/08


Siecsul provoaca copii!
Pe probate:)))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Pumba, pai il bag in salate, il pun deasupra la burger, il folosesc de multe ori in loc de maioneza (pe sandwich...dar musai mincat pe loc), il fac guacamole, si tot mai caut retete...


Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."



Eu cu usturoiul am obsesie si-l pun aproape la orice. Si dimineata in omleta pun dar nu un catel doi ci vreo 7 d-aia babani:))). Imi place la maxim pe baked sweet potato.
Ma indoiesc ca pe prajituri merge dar poate chiar incerc o data:))




Ahhhhh...usturoiul...febletea mea...numa ca sotul cam roteste oki-n cap cind dau iama. Eu cu Nick am minca usturoi non-stop pe ORICE...

Nu ma bag la siecs daca da cu +...(maybe)...pot fii convinsa cu usurinta

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Acum daca ati deschis cutia cu usturoaie, ia sa va intreb ...fetelor care dovediti 7 usturoaie dintr-o lovitura, nu va miroase a usturoi si transpiratia, 7 zile dupa ? Ca barbata-meu daca manaca usturoi, va jur ca trebuie sa il spal cu clor pe intestine ... eu de ex nu il las sa manance usturoi daca se duce a doua zi la serviciu ca PUTE rau, oricat dus si pasta de dinti ar folosi ... nu stiu, iese prin pori.

Si oricum doarme in living, cand se usturoiaza
Caci libidoul imi anesteziaza (versetul nr 4 )
(asta ca tot vroia LucasMom indicatii si contraindicatii despre sex )

Or fi si usturoaiele astea de mai multe feluri, mutagenate, hormonate, care mai de care mai parfumate (versetul nr 5 ) ... sa vina specialistii, sa punem de un debate, sa aflam cum sa ne usturoiem mai sanatos si mai aromat . Krissy, Ruxij ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

asa, asa, mai ziceti ziceti d'astea cu secsu...
la ce-i bun si la ce nu-i bun...

Eu usturoi pun in mancare in cantitati normale ca-mi place la nebunie dar odata gatit nu mai are asa mireasma tare (ex. Chicken w. 40 cloves of garlic). Imi place si mujdei si maioneza si oricum dar nu prea servesc din cauza de mirosuri naucitoare. Poate doar vineri seara sau sambata cand stiu ca nu merg a doua zi la munca. Desi nici mie nu-mi place sa simt ca miros a usturoi. Din cand in cand iau un fel de supplements softgel cu usturoi care nu au gust si nici miros, alea-s bune oare?

Si inca ceva, o data am luat din greseala un fel de usturoi care ulterior am vazut ca era de provenienta chinezeasca si jur ca nu avea nici un miros si nici un gust, (evident ca nu l-am mai folosit) ati pomenit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Bai Krissy, ce naiba, nu imi obosi neuronul cu stiintza. Eu sunt contabil, scurt si la obiect - NUMELE ULEIULUI care nu ne omoara, nu ne doboara (versetul numarul 3) ?

Buflea, eu zic pt cine vrea, dar le parati voi pentru mine, bine? Ca intru iar ca-s cu munca de convingere, desi eu sunt cu sufletu' impacat ca sunt unaffiliated.
Uite aici, daca tot esti contabila, do the math din linkul de mai jos: http://www.cookingforengineers.com/article/50/Smoke-Points-of-Various-Fats
Cu cat Smoke Point e mai ridicat, cu atat uleiul e mai rezistent la temperaturi inalte, deci nu se denatureaza asa usor. Cu alte cuvinte, alea din josul tabelului sunt mai bune pt prajit.
Deci, din cele relativ convenabile si available (ca doar n-om gati acum cu ulei de avocado) sunt: ulei de soia (asta e "vegetable oil" de pe piata, in diverse amestecuri), ulei de masline extra-light (dar asta se rancezeste extrem de repede), ulei de floarea soarelui, de porumb, safflower, peanut.

Na' ca e pe alese si decizia va apartine. Eu una folosesc uleiul de floarea soarelui, dar am folosit f mult soybean oil si sesame oil in Canada, ca aia producea firma unde lucram.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Asa draga ...acum imi e mai clar. Acum din expereinta, care din aceste uleiuri "sanatoase", miros cel mai "bine" la prajeala ... ca este unul (nu mai stiu care) care cum il pui in tigaie, zici ca ai prajit peste si de fapt eu fac snitzele.
Eu vreau uleiul care la foc incins miroase a snitzele, indiferent de ce prajesc in el (asta pentru ca la noi mirosul de snitzel este un fel de Dior Culinar).
Krissy, ca la contabili ... multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

asa, asa, mai ziceti ziceti d'astea cu secsu...
la ce-i bun si la ce nu-i bun...


La ce-i bun si la ce-i NEBUN ...ntz, ntz, ntz, nu le ai cu poezia, noroc ca sunt atenta si am vazut rima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui LucasMom

asa, asa, mai ziceti ziceti d'astea cu secsu...
la ce-i bun si la ce nu-i bun...



Alina, Mama to Luc 3/08


Io zic ca n-are contraindicatii Sint deschisa la dezbateri!

In alta ordine de idei...vaccinam contra porcinei? Andrada, unde esti?

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

I. Floarea soarelui. II. Porumb. III. Soia/vegetable.

Soia deja e un pic fishy la prajeala, cam catre rapita-canola.

Dar asta e preferinta mea olfactiva, ca nu mai intru la detalii acum ce e mai bun pt sanatate din astea care nu se ard. In plus, eu prajesc din an in pasti, ca nu e bine, asa ca don't take my word for it.

De usturoi, in afara ca in US e prevalent pe piata cel modificat genetic, e plin de virtuti. E anti-tot (antibiotic, antiinflamator, antioxidant, antisocial):
http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=60#descr

Ca si usturoiul, sexul e contraindicat la serviciu.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput