America (172)
Raspunsuri - Pagina 15
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI Ramona!!!! Sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa si la punga groasa!! :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
buflea spune:
Ocebine, l-am gasit pe al tau - este ala Animal Cyclone ?
Scrie pe Amazon ca are greutate de 6 pounds ? Nu se poate asa ceva ... sau da ? Asta de care spun eu, costa $550+shipping ...
buflea spune:
Mai, acum ma gandesc, oare sa imi iau din ala Steamer ? Are cineva din ala, merita ? Ma intreb cat de ud este covorul dupa ce aspiri si cat dureaza aspiratul ? Trebuie aspirat mai incet ca sa apuce sa si spele ?
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Holy Cow Miere ... al tau cantareste 20 pounds ... inteleg ca esti la ora de gym de 2-3 ori pe saptamana . Si nu are pungi, se curata cu degetul . |
Da mey, eu fac workout cu aspiratorul la 2-3 zile,minim o ora:))
Am vazut pe un site ca cica se consuma cam 350 de calorii in ora aia:)) Pai cum crezi ca am slabit eu 25 de kile in 6 luni??
Mie imi place ca nu are pungi, de curatat il curat cu ajutorul celuilalt aspirator, da da, am doua:)))), pe cel mic il folosesc pt colturi, etc (este din acela cu maner, portabil).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
pumba spune:
gata, am venit de la plimbare , repede, repede pt tort si sampanie cand colo voi vorbiti de orgasme cu aspiratoru ma duc la un nap mic
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba gata, am venit de la plimbare (..) ma duc la un nap mic |
Ce? Cum? Pumba, esti sigura ca esti in US? Auzi ca plimbare si acum in toiul zilei. Asta-i curata obraznicie si sfidare
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mihutza11 spune:
La multi ani Ramona! sa fii sanatoasa si iubita!
la aspiratoare nu ma bag.. ca eu am un no name..
Multumim de aprecieri!
Mirela si eu imi doresc sa vad Miami .. dar doar sa vad.. ca dragostea mea tot muntele ramane.. si uite unde stau.. in desert .. dar mai stii ce ne rezerva viitorul?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
LucasMom spune:
Eu am vrut canister vacuum si dupa multe probe hotarari si razgandiri am ramas la asta, pt mai mult de 3 ani pana acum.
www.amazon.com/Hoover-S3765-040-WindTunnel-Electronic-Canister/dp/B00008UI0R/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1249930625&sr=8-1" target="_blank">http://www.amazon.com/Hoover-S3765-040-WindTunnel-Electronic-Canister/dp/B00008UI0R/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1249930625&sr=8-1
Sunt multumita de el. si "trage" bine de tot. Nu am vrut sa aiba filtre sau pungi, ca e mai mare hassle sa am grija lor, unde le-am pus daca s-au terminat sa cumpar iar, etc. Mizeria se aduna in cutie si o golesc de fiecare data, spal filtrul si gata. L-am luat mai ieftin fata de pretul pe care-l are acum pe amazon.