America (172)
Raspunsuri - Pagina 14
buflea spune:
Ramona, Dyson ? Din ala de $800 bucata ? Ca cica modelul asta de l-am luat eu (Kenmore) vroia sa ii scoata pe astia de la Dyson de pe piata cu un model similar dar mult mai usor si mai ieftin ...puah ! ! !
Face si cafea si masaj la picioare dupa aspirat ? Baga si tu detalii ? Ai orgasme succesive la banii astia ?
miereamara spune:
Buflea eu il am pe acesta
http://www.amazon.com/gp/product/B000MGGN3U/ref=ox_ya_oh_product
Sunt foarte multumita de el, f puternic, are filtru Hepa, singura chestie negativa este ca am citit cateva reviews in care spunea oamenii ca a luat foc:))), dar mie nu mi s-a intamplat inca si il folosesc f f frecvent, la 2-3 zile aspir toata casa din cauza pisicii.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
buflea spune:
Holly Cow Miere ... al tau cantareste 20 pounds ... inteleg ca esti la ora de gym de 2-3 ori pe saptamana . Si nu are pungi, se curata cu degetul .
Unul din motivele pentru care urasc aspiratorul pe care il am acum este ca e GREUUUUU. Sa vedeti ce trag de el pe scari si chiar si cand aspira nenica, simt ca trag de fiare .
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Ramona, Dyson ? Din ala de $800 bucata ? Ca cica modelul asta de l-am luat eu (Kenmore) vroia sa ii scoata pe astia de la Dyson de pe piata cu un model similar dar mult mai usor si mai ieftin ...puah ! ! ! Face si cafea si masaj la picioare dupa aspirat ? Baga si tu detalii ? Ai orgasme succesive la banii astia ? |
Nu costa mai atita! Al meu e DC 14 (parca), vad ca-i $400. Nici nu mai stiu cu cit l-am luat, dar cred ca a fost o reducere si a fost $300 (adica stii tu - $299!).
Il avem de vreo trei ani si sint multumita de el. Nu ai treaba cu bags si curele, in vreo doua rinduri a scos sotul meu nu stiu ce filtre de prin el (niste bureti) si i-am spalat. N-am nici un fel de complaints despre el.
Am hotarit de am luat unul bun, ca inainte de asta am avut un Hoover, tot scump si ala. A fost bun initial, dar a intrat in declin dupa vreo trei ani, desi locuiam la NY si locuinta era minuscula. Apoi am vrut ceva cheap si am luat un Panasonic. Tot am dat vreo $200 si pe asta, mi-a placut cum il manevram si curata bine, dar avea o hiba ca i se rupeau curelele intr-o veselie. M-am intors la Hoover, care de acum tragea praful pe o parte si-l scotea pe toate celelalte.
Apoi cind ne-am mutat aici am luat Dyson asta si bat in lemn, se tine tare si sper sa nu-l inlocuim prea curind. E destul de usor si sa-i folosesti attachments, sa aspiri paianjenii de pe la colturi sau daca ai scari nu prea inalte poate nici nu ai nevoie sa-l cari dupa tine, ca ajunge bine pe o distanta destul de mare.
Uita-te si la reviews pe Amazon, sint destul de bune.
buflea spune:
Ia ca tocmai m-a sunat barbatul ca cica mi-a dat aspiratorul inapoi , de unde deduc ca nu e la serviciu acum ci la Sears
Ramona J spune:
M-am uitat la reviews cele mai slabe, bineinteles ca al meu nu s-a crapat, ca altfel ma vaitam si eu.
La alte complaints... intr-adevar e cam inalt si de exemplu ca sa dai sub pat trebuie sa folosesti attachments.
E puternic si trebuie sa fii atenta la franjurii de la covor sau sa fii atenta daca ai vreo carpeta mai flimsy, ca o papa cu totul! Dar e un aspirator puternic, curata bine si zic eu ca-i normal sa aiba "side effect" asta.
Poate ca modelele mai noi sint mai bine designed, nu stiu. E adevarat ca-i tot plastic, dar al meu se tine bine dupa atitia ani, n-am schimbat absolut nimic la el.
Ramona J spune:
Probabil ca vine cu alt aspirator acasa.
Deci Panasonic o avea hiba asta cu curelele. Si la Hoover pateam chestia cu curelele, dar nu atit de des. Desi spre final il apucasera toate hibele.
adriana_m spune:
Ramona LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa, feicita si sa iti indeplinesti toate dorintele.
Carmen Doamne ajuta sa fie bine azi si sa se termine cosmarul prin care treci.
Adriana 32+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
ocebine spune:
Si eu to Dyson am (de vreo 5-6 ani +...atita ma tine memoria). Il am pe ala mov si in ciuda numelui (Animal) nu am orgasme multiple dar nici praf! E bun, se intinde furtunul pe toata scara, trage extrem de bine (inclusiv pisica...ii place sa fie aspirat, magarului) si nu ma incurc cu pungi si alte minuni. Eu zic ca in timp, s-a amortizat cit l-am folosit.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."