America (172)
Raspunsuri - Pagina 13
sinzi_ana spune:
LA multi ani Ramona!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
arminad spune:
La multi ani,Ramona!
da voi de unde stiti?
Sinzi,da al meu are asa coformatie de judokan,l-am inscris pt la toamna la kickboxing.
Si eu m-am agitat la inceput cind a aparut burta dar m-am calmat.Nu poti sa-i pui la virsta asta la abdomene si cure de slabire ,e suficient sa se mentina.
pumba spune:
ramona draga , sa fii iubita ,fericita , sanatoasa si toate visele sa devina realitate.
ruxij spune:
La multi ani Ramona!! Sa ai parte de tot ce iti doresti!!
Cu burta, in cazul nostru problema e doar la mine Nici eu nu cred ca poti pune un copil la abdomene, ii poti doar controla consumul de mancare/sucuri.
alintaroma spune:
Ramona si cum zicea poetul A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip!!!
Big, big hug
buflea spune:
Fetelor, din ciclul "Clown-ul comunitatii reloaded" - m-am intors sa va spun Hello si sa va povestsc ce am mai facut in ultima perioada.
Primul lucru - iar m-am pipilit pe telefonul mobil, ala nou care il inlocuise pe pipilitul cel vechi. De data asta m-am pipilit pe el acasa, adica in toaleta de acasa, dar procesul a fost identic ca atunci la serviciu (stiu ca nu va mai aduceti aminte dar va spun pe scurt ca pe primul l-am scapat in buda de la serviciul barbatului).
Deci aceeasi pantaloni, acelasi buzunat la spate, acelasi pipi eu, dau pantalonii jos si baldabac - telefonul pe fundul vasului. L-am pescuit cu viteza luminii si l-am pus la bronzat / uscat la soare, apoi l-am incercat putin si nu mi s-a parut ca merge si de nervi am luat telefonul barbatului, am schimbat SIM-ul si gata. Acum barbatul inca nu a observat ca de la o vreme vad ca vorbeste pe Blackberry dar ma tot rasucesc cum sa renuntam la planul asta de familie pe care il avem daca tot nu mai avem 2 telefoane in familie. Una peste alta, e super, super misto telefonul barbatului - imi place mult si va jur ca am capatat un noi instinct - cum ma trece pipi, scot telefonul din buzunare.
philip spune:
mirela, sanzi, pumba, multumim.
ramona, la multi ani sanatosi.
buflea :))
mihutza, super pozele si super micuta ta.
US
buflea spune:
Al doilea lucru de mentionat este ca ne-am cumparat un aspirator nou. Asta pentru ca cel vechi de 8 ani, din cand in cand, destul de des, ii sare cureaua de transmisie si eu si mizeria din casa trebuie sa stam la "mood"-ul barbatului sa il repare. Si nu vreau sa va povestesc ce moody este barbatul meu cateodata, aproape intotdeauna . Deci sambata aspiratorului ii sare cureaua, mie mustarul, sun barbatul care era la inot cu copiii si ii spun cu vocea mea cristalino-isterica ca daca ori imi repara aspiratorul imediat ori imi cumpara altul, altfel ma sinucid (eh ! nu are el nororcul asta ). Si evident ca alege varianta cea mai usoara, adica sa luam altul ... duminica plecam toti 4 in expeditie, batem 4 magazine, ne umplem capul de aspiratoare, metode de suctiune, pungi cu HEPA si fara HEPA, filtre, metode de separare a prafului .... puah, ce sa va spun, este o intreaga stiinta cu aspiratul asta.
Deci spre seara, epuizati de informatie si desigur mult, mult mai bulversati decat am plecat, ajungem la Sears - aspiram magazinul vreo 2 ore cu cateva multe modele si intr-un final ma decid scurt la unul verde - era usor, era fara punga, era verde , era cu nu stiu ce sistem de separare a prafului, si NU era ieftin - $280.
Nu va exagerez, l-am cumparat la drum de seara, adica dupa noi s-a inchis magazinul ... ajungem acasa, il scoatem din cutie si cand sa-l probam, fetelor .... II CADE O ROATA . Adica una din cele 2 roti cu care se plimba aspiratorul pe covor - specific asta ca i-am spus lui Ruxi, care mi-a declarat ca sunt prea pretentioasa si ca ma uit la amanunte, ce mare lucru, sa aspir fara o roata ... Helllooo, Ruxiiii, mai bine da-mi sa plang pe umarul femeii care iti face curat, ca numai ea ma poate intelege ...tie trebuie sa iti fac un desen despre cum arata un aspirator in zilele noastre
Deci fetelor - totul functioneaza de minune dar ii cad rotile .
Ce credeti ca urmeaza ? Cearta cu barbatul ... el ca eu sunt de vina ca mi-am ales ce am vrut si ca iau cele mai proaste decizii - eu ca el e de vina ca daca mi-ar fi reparat aspiratorul cel vechi nu mai aveam nevoie de "bashina" asta noua, scumpa si schioapa.
Acum alta belea - trebuie dus inapoi ... cand, cum, cine ?
Iar eu sunt in aceeasi pozitie de sambata - casa neaspirata, aspiratorul cel vechi stricat, aspiratorul cel nou e in garaj ca nu am putut sa-imai vad culoarea in casa.
Intre timp s-a uitat barbatul pe la review-uri pe net si cica toata lumea se plange ca este un model foarte bun ca tehnologie dar foarte prost realizat - ca ii cad rotile , ca se rupe manerul, ca plasticul este prost si nu tine, intr-un cuvant, ca nu isi merita pretul. Multumim, acum stim si noi.
Si acum vine intrebarea - fetele care aspira (Ruxi, tu stai jos si cauta alt subiect de discutie ) ce aspiratoare folositi fetelor ? Care mai este moda in materie si ce modele se mai poarta ?
P.S. Ah ! Sa nu uit ...Ramona, Multi ani ! ! !
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alintaroma Ramona si cum zicea poetul A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip!!! Big, big hug There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
, ce dragut!
Multumesc Ruxij!
Buflea, iar ai comis-o! Eu merg in ordine inversa, adica ma uit la reviews inainte si apoi merg shopping.
Eu am un Dyson, de acum e mai vechi modelul dar ne intelegem bine.