Licurici de ianuarie-februarie 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Naty e superba Nadia

are niste ochi extrem de expresivi!

..si ce maaareeee eeeeeeee ...mai ieri era o gagalice!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

As vrea eu sa mearga asa mereu Alinuk..azi nu a mers nimic.Finalul a fost apoteotic: m am muls 40 ml, nici lapte nu prea am se pare si la ora 4 juma dp o zi intreaga de nemancat NIMIC nici san de la 10 juma a mancat la biberon supa......dp asta da , m-am relaxat.Dar Radu a plecat azi de la serviciu la 4 asa rau eram..Biberonu miracol ..Nuk cu tetina de cauciuc

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alinuk inca ceva...eu ma adun , nu am ce face, nu am incotro...e adevarat ca aici caut o alinare o vba buna, o incurajare..dar in teren situatia este cea descrisa.Nu topai de fericire in brate cu Ochila desi as vrea.O ...ca ies afara si ibcerc sa uit, ca vine Radu si facem haz de necaz este adevarat , dar ceea ce descriu este intocmai ceea ce se intampla, nu exagerez nimic.Sunt cateva dintre fete cu care chiar vb la telef si ma prind in starea descrisa.Dar caut solutii ma zbat.Nu sunt invidioasa, nu ma deranjeaza ca ai altora mananca , nu ma sensibilizeaza ca nici altii nu o fac neaparat , incerc mereu sa caut solutii chiar si disperata..solutia de azi a venit de la Flo careia i-am plans in direct.Asta e..si da acumn ies cu el afara si ..voi incerca sa uit ...ca sa o pot lua de la capat.Ca nu am alta solutie, nu vine nimeni sa mi l ia de pe cap, sa mi faca maiine aaaaaaalta papa pt el sau sa mi puna lapte in san.Tre sa ma adun...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Irina,
indiferent de cat de grava sau mai putin grava e pb pe care o ai, cat de justificat sau nu e strigatul tau...si nu doar al tau, al oricareia din gashcutza.... stim bine ca suntem aici pentru a ne sustine moral una pe cealalta

poate ca maine, sau peste cateva saptamani/luni o sa te intrebi...oare mie mi se parea greu lucrul alaa...????
nu zic ca odata cu cresterea copilashului problemele se agraveaza..ci doar ca se schimba nevoile si odata cu ele ar trebui si abordarea noastra

..si da! intr-adevar e ft importanta abordarea micilor problemutze de zi cu zi...

zambeste! speram ca maine va fi mai bine

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Irina, pupici si de la mine. Imi vine sa plang cand te aud. Adevarul e ca atunci cand ceva nu merge bine, parca toate se aduna. Multa putere, dragutzo!

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Fetelor nu am apucat sa citesc tot, ca dupa ce am dat de stirea de la miere, m-am topit toata, si cand sa scriu si eu a doua zi ciuciu calculator
Vai ce ciuda mi-a fost ca nu am prins sa scot majoretele si nici nu am apucat sa aud de a nascut Michelle sau nu. Aseara imi alergam sotul sa repare calc ca eu tb sa stiu
Asa ca draga mea Michelle felicitari si sunt tare fericita pt voi. o mare plecaciune ca nu te-ai lasat invinsa de durere, caci eram sigur ca DD o sa va rasplateasca. Lukas mic si scump si mult dorit de noi toti.
Cand o sa ai timp si putere te mai asteptam pe la noi, ca e si bb al nostru
In rest ce sa va zic, noi suntem bine crestem se pare, caci de 5 zile bb al meu a renuntat la masa de noapte
Bucurie mare pe mine, da nu a durat decat 3 nopti perfecte in care eu treaza la orele obisnuite, sa vaz se trezeste bursucul au ba.
acuma de 2 nopti mai intorc clatita de pe o parte pe alta, desi vaz ca se rostogoleste binisor ziua, dar noapte mai greu se da de pe fata pe spate.
Mancam si noi acceptabil, dar se pare ca doar eu am succes cu mancarea, ca cica de la sora nu vrea
Macar asa sa ma recunoasca de mama
Si ne iese un dintisor.
Anca, nu vreti sa veniti aici? Ai primit mesajul meu?
Cred ca in downtown nu ai nimerit pe unde trebuia cu homeless. Sunt multisori si aiciIn Victoria ce ati vizitat?
Mai eu ma bucur ca au trecut caldurile ca am avut zile grele nu asa. Mi-a fost tare cald si noroc cu AC.
Miere, a trecut iritatia lui Aidan? Tare e dulce el serios asa
IrinaC, te rog eu frumos incercati sa va relaxati. Stii ca avea cineva o semnatura cu "viata e scurta, macar sa o facem lata".
Pupici multi lui ochila cel nazdravan. O sa vedeti voi ce bait cuminte si asculatator o sa aveti cand mai creste. Si ce relaxati o sa fiti la nr 2(Nu prea am eu timp ca as da cu telefonul dupa tine sa te lamuresc. Dar cand se mai linistesc treburile la mine poate reusim)
Alinuk cum e linkul ala cu Michelle ca nu am reusit sa ma dumiresc.
Si nu am apucat sa vad poze noi, da ma actualizez eu in cateva zile.
Intre timp trimitem multi pupici la toti licuricii.
Si LMA celor ce sa sarbatoresc, mici si mari. !!!!!

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Naty, e o dulce si-o frumoasa Nadia!

Corina, nu-ti fie teama de zbor, ca imediat ajungi in Ro. Eu am facut drumul de intoarcere din Ro doar cu Carla, cu trei avioane, si totul a fost OK. Totul e sa-ti impui sa fii calma. Daca-i sa se intample ceva, se intampla oriunde. Drum bun si vacanta faina in Romania!

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,e superba Nadia.Si nu-mi pare slabuta.Nush de ce,dar imi pare taman bine.

Am fost la dr..fii-miu are un rosu in gat de toata frumusetea.Azi a mancat doar 400ml de lapte fara lactoza.In rest nimic..n-a vrut si pace.Pana la ora 4 mancase 220..la 4 a mai mancat 80 si acum inca 120.Mi se pare extrem de putin.Vestea proasta,de fapt toate sunt vesti proaste e ca mi-a scazut in greutate.Pe 30 avea 7160..de vineri,de pe 31 a inceput sa pape 3 mese pe zi plus laptic..pana ieri inclusiv.Si manca ceva.Si totusi el n-a asimilat nimic,ba mai mult a slabit.Nu-mi explic de ce.Azi avea 6880.Maine mergem la analize,sange,urocultura,coprocultura si coprocitograma.Am umblat pana acum sa-i caut pungulite pt urocultura.Imi zicea de regim pt diaree,dar fii-miu nu mananca nici lapte,daramite altceva..Nush,sunt pur si simplu disperata ca nu stiu ce are,ca nu-i mai trece odata,ca nu mananca si ca atunci cand mananca nu asimileaza.E f marait,nimic nu-i convine si uite asa stau cu el in brate,in picioare..si ne plimbam prin casa.Si afara mataie si face urat...
Edit:pe 30 mai avea cateva ramasite in gat,dar arata ok(m-am uitat si eu).Acum m-am uitat iar..este rosu,rosu..groaznic..Spunea ea ca e posibil sa fie alt virus..

Am un tratament homeopatic pana vin rezultatele de la analize si un antibiotic in cazul in care face febra mare si scaune multe(diaree).
Deci alt tratament.

Irina,imi pare rau.Asa simt si eu uneori,doar ca acum nu as vrea sa vina nimeni sa stea cu el.Aseara am plecat cu inima stransa la cumparaturi,dar era musai ca era frigiderul gol si data trecuta abia am luat pt David ce-i trebuia ca ne-a chemat mami acasa ca era disperata..urla intr-una si nu mai stia ce sa-i faca.Nu stiu,simt ca nu mai pot,stiu ca nu mananca ca are ceva,dar totusi cand il vad asa palid si slabanog ma ia plansu'.Azi am incercat sa-i dau banane ca stiu ca-s bune in diaree..n-a vrut nici piure,nici milk shake..nimic..nici cereale..nici lapte simplu.Si nu puteam sa inteleg cum de nu mananca dupa 4 ore..
In fine,voiam sa te incurajez,dar nu-mi gasesc cuvintele,sincer nici pe mine nu ma mai pot incuraja in momentul asta.,ca simt ca parca nu se mai sfarsesc odata necazurile si m-am saturat.N-am timp de dus,n-am timp sa mananc,n-am timp de nimic de cand e bolnav..si mai rau e cand are crize de urlat,ca nimic din ceea ce fac nu-l calmeaza si nu inteleg ce are..si nu reusesc sa-l calmez si ma simt neputincioasa.
Totusi,sper ca va fi bine,sper sa manance intr-o zi,sa recupereze in greutate si sa fie totul cum trebuie.Si mai sper ca intr-o zi voi avea si eu grija de mine,ca parca-s o epava.
Totusi,toate gandurile mele bune se indreapta catre voi.

o seara buna tuturor.
ps.Am o mie de griji si de tampenii in cap si nu stiu cat de coerenta am fost.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

IRINA.C daca am facut o gafa , spunandu-mi parerea, imi cer mii de scuze!!!
Lucrurile intradevar sunt interpretabile, si probabil nu mi-am ales un bun moment sa ma bag si eu in seama .

Stella, mami de Maya Maria-Ayeneea
Poze http://picasaweb.google.ro/StellutzaPopescu/MayaMariaAyeneea?authkey=Gv1sRgCJj1gLGzstWUzQE&feat=directlink#5310072044448912994
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134322

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Naty- ce fetita superba ai! Sa-ti traiasca! M-au dat pe spate ochii ei!

\trebuie sa intru si eu pe gmail sa vad poze....ca mereu vad ca vorbiti, si eu niciodata nu ajung sa vad minunile!

Mergi la inceput