Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

georgia daca Alexia se simte mai bine ii si asta o veste buna chiar daca nu ii acea veste cu 2 linii rosii la care tanjum noi ne-mamele. Eu personal simt ca tu vei fi mama.

Iara ma las dusa cu mintea spre ce va sa fie viata mea maine. Si iara Domnu' imi da un gand pe care tin sa vi-l impartasesc. In lumea asta, unde stapan nu-i Tatal Nostru, ci zeul BAN, umblam legati la ochi ca'tandu-ne raspunsuri la problemele noastre. Si drumul ce ne pare cel mai scurt ii o iluzie. Ca orbi trecem prin viata de nu cerem Luminii sa ne lumineze.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

deeva .. sa dea Dumnezeu , la toate femeile din lumea asta mare , un prunc dorit ..sper sa se adevereasca ceea ce simti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna dimineata fete dragi
In primul rand: Noce felicitaaaari!!!
Sa-ti traiasca feciorul si sa te bucure pana la adanci batraneti!
Daniela - felicitari si tie de asemenea pt. mandrete de Maria! Foarte frumusica - sa va lumineze sufletele si inimile intreaga viata!
pogonici - draguta, nu vreau sa par inoportuna, dar daca tot ai cerut pareri... vin si eu cu opinia mea: asculta draguta sfatul duhovnicului din toata inima. Caci mare rasplata are cel ce asculta intocmai indemnul duhovnicului si i se considera lui una dintre cele mai mari fapte bune. Si ai incredere, eu am auzit de acest preot din Pascani, din pacate nu am ajuns la el, dar stiu ca este clarvazator... si... fara sa fie cu suparare: daca ai cerut sfatul lui si l-ai primit, urmeaza-l. Altfel, era mai bine sa nu-l ceri daca nu erai pregatita sa-l urmezi. Cu siguranta stie ce spune si vrea sa va fereasca de dezamagiri si de chinurile fizice inerente oricarui tratament si investigatii. Iti doresc sa-ti lumineze Maicuta Domnului calea ce ai de ales, si stiind ca in 2 ani vei fi mamica, bucura-te de timpul pana la implinirea acestui timp si dedica-l sufletului tau si al familiei.

Doamne ajuta!
28+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

daca tot s-a intrebat, sa raspund si eu, traind pe propia piele, daca vrea Bunul Dumnezeu sa avem copii, o sa ii avem ,daca nu....poti sa te duci la cei mai renumiti profesori doctori, ca nu ai nici o izbanda, cel mai tare m-am dat cu capul de sus cand am facut fiv, ma repet nu am ce face, noi stand bine din punct de vedere medical acum....stiam ca fiv nu este agreat de biserica, dar nici macar nu m-am obosit sa ma spovedesc inainte, m-am dus cu ochii inchisi ca disperata, cu sufletul plin de pacate,limitindu-ma doar sa ma inchin acasa, si sa zic da-mi doamne!!!!!totul a mers bine, recoltare, s-au format embrionii, din trei, trei, singurei,fara icsi, frumosiiiiii, caci i-am vazut ,( clari, bine divizati) inainte ne-a chemat sa nii arate,dar dupa embriotransfer, gata...., Cand vrea Bunul Dumnezeu atunci nii da, nu cand vream noi, poti sa faci o singura incercare, si Bunul Dumnezeu sa tii dea, poti sa faci 10 si degeaba...
Tot la fel de adevarat este ca Bunul Dumnezeu, Maicuta, sau Sfintii la care fiecare ne rugam , sa ne lumineze mintea si sa ajungem ori la lacasul unde este sa avem izbanda, ori sa ajungem la medicul care ne poate ajuta!Nu un preot, ci trei, acelasi lucru ne-a zis, ,,A-ti cheltuit bani cu caru!!!!, dar la voi nu este de medic!!!!Sa va rugati, faceti milostenii, rabdare, credinta si ve-ti izbavii!''
DOAMNE AJUTA, SI SA TE INDURI SI DE NOI PACATOSII!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Buna dragele mele si cipicah.
va urez o zi minunata.

Sfanta Cuvioasa Teodora de la Sihla

Sfanta Teodora de la Sihla este prima romanca trecuta in randul sfintilor. Cuvioasa Teodora a fost fiica lui Stefan Joldea, armas, un fel de comandant de artilerie la Cetatea Neamtului. Stefan Joldea a trait in comuna Vanatori-Neamt si a avut doua fiice pe Marghita (Marghiolita) si pe Teodora. Aceasta din urma se casatoreste cu un tanar „din partile Moldovei de Jos“, pare-se din Ismail. Casnicia lor nu a adus copii, asa ca dupa o vreme cei doi au hotarat sa ia drumul manastirii. Astfel, Teodora a ales Manastirea Varzaresti, iar sotul ei s-a dus la Poiana Marului, fiind calugarit sub numele de Elefterie si devenind ulterior ieromonah.

Link aici...

www.crestinortodox.ro/acatiste/67108-acatistul-sfintei-teodora-de-la-sihla" target="_blank">Acatistul Sfintei Teodora de la Sihla

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetelor si cipicah!

happymum multumim pt link si Acastist..si bineinteles :www.calendar-ortodox.ro/luna/august/august07.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi.

Post usor in continuare!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

alina si tie multumesc.

caciantoni cum esti azi? burtica.

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

pogonici daca tot ai deschis subiectul acesta delicat o sa-ti spun si eu cateva despre noi. Dupa cum am scris noi ne chinuim de 10 ani si jumate sa avem copii. Am fost eu chiar din primul an la mai multi medici, nici nu ma gandeam sa nu am copii atatia ani mai ales ca dr ziceau atunci ca nu este nici o problema intr-un an sigur voi ramane insarcinata.
Nu vreau sa mai spun tot ce-am facut investigatii, laparascopii, inseminare investigatii si sotul tratamente si altele inafara de fiv de care mi-era frica si de care inca mai imi este.
Acum un an jumate am fost la parintele Iustin Parvu si i-am spus povestea mea. Atunci eram in tratament cu mari sanse de reusita ziceau dr. Parintele Iustin mi-a spus de la inceput sa nu ma duc la medici foarte clar si raspicat. N-am stiut ce sa cred dar am mai mers luna care a urmat si dupa aia am renuntat ca dr meu zicea sa fac fiv ca tot asa el nu vede de ce nu raman.
Mie mi-a mai zis un preot de la o manastire de la noi sa nu fac fiv ci sa las in voia Domnului dar nu mi-a zis sa nu merg la medici.
Acum nu mai stiu nici ce voi face ma rog la bunul Dumnezeu sa-mi lumineze mintea a mea si a sotului.
Imi amintesc ca m-am spovedit odata cu multi ani in urma la un parinte si mi-a zis ca numai Dumnezeu imi poate da copii si mi-a mai spus ca Dumnezeu imi poate da si la batranete asa cum le-a dat sfintilor parinti Ioachim si Ana. Va rog sa ma scuzati ca m-am intins prea mult nu e frumos bunul Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa stii ce sa faci draga pogonici.

Va pup pe toate si sa ne rugam sfintei Teodora si Maicutei Domnului sa ne ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna dragele mele si cipicah

caciantoni, cum te simti?

pogonici, eu una as avea incredere in Cel de Sus mai intai; si in cazul meu la fel a fost; toti dr spuneau ca nu prea mai am sanse la 2 sarcini pierdute, uter puternic vascularizat, rh negativ, prolactina mare, progesteron mic.....sa astept macar macar un an si apoi sa incerc dar nu stie nici atunci ce sanse sunt.M-am inversunat si am luat calea credintei.M-am rugat mult si cel mai important- AM CREZUT TOTAL IN AJUTORUL MAICUTEI SI LUI DZEU - si la nici 3 luni am ramas insarcinata cu minunea ce o tin astazi in brate.Dupa ce am ramas insarcinata ma rugam mereu sa ii lumineze mintea dr-ului meu si puneam pomelnice si pt el, dar sarcina mea a decurs bine pana la final in primul rand prin ajutorul Lui Dzeu si apoi a dr-ului.Stiu ca ai momente cand disperi, nu mai ai rabdare, parca ai vrea sa te lasi invinsa, dar NU!!!!!, NU ceda.Ai sa vezi ca va fi si pruncul mult asteptat

elleni, te incurajez si sunt alaturi de tine sa ne anunti vestea cea buna si ma rog la Dzeu sa te bucure cu un prunc atat pe tine cat si pe toate fetele de aici

happymum si ioanact, multumim pt cuvintele despre Sf Teodora, acatist si sinaxar

chiar de e rece astazi, am curajul sa plec cu a mea minune la mantirile din Moldova; mergem un de ne ghideaza Dzeu si la manastirile unde am fost acum un an sa ma rog pentru o minune; poate ma ajuta Dzeu sa ajung si la Sf teodora

ma voi ruga pentru toate si pentru ca astazi sarbatorim si numele minunei mele va invit la o masa festiva si un pic de voie buna

sa ne auzim cu bine dupa ce ne intoarcem(pana duminica vrem sa stam), dar iau oricum si laptopul cu mine

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

laura drum bun si lin. sa va ajute DD.
La multi anisori micutei printese.

_

Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput