Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 8
Anilansa spune:
byu... mersi de raspuns. am vazut poze
sunt foarte frumoase, se vede ca a-ti avut un concediu frumos si v-ati incarcat bateriile.
azi am avut si am in continuare zi de 

si cred ca repet si miine aceeasi etapa dar mai adaug si
... ca nu mai am unde sa le intind rufele si sau adunat
pe la 6 mergem sa il luam pe tati de la munca si sa mergem la ai mei in vizita ca sapt asta am tras chiului.si se face discriminare
... Darius acum face nani, asa ca e momentul meu de respiro![]()
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Emma multa sanatate! De mult tin sa te intreb.. Matei de cand s-a nascut are secretii mai abundente la ochisori. Mai tot timpul e puchinos!
Se accentueaza secretiile galbui de la curent! i-am zis pediatrei si mi-a dat Stamicin. S-a ameliorat , dar de la curent imediat reapar! Stiu ca tu ai avut probleme cu Andrei cu glanda lacrimala! Stiu ca la asemenea afectiuni se intervine pana intr-un an! Eu ar trebui sa-mi faC GRIJI? La voi cum era?!
Byu cred ca se vor purta culorile toamnei: saten-castaniu, roscat sau mai bine cu ce-ti sta bine! Eu vorbesc ca o amatoare ca nu m-am vopsit nici o data!
Am admirat apusul de soare si rochita albastra! Bronzati baieti! Iar mama- "Cine e pustoaica aceea?!"![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna dimineata
va invit la o
.
DArius e matinal , asa cum m-am obisnuit deja
. imi servesc cafeaua si o intind la treaba.
multumesc pt pareri ... deci ramane clar eforie
, la cazare... am gasit cateva vile/ pnsiuni.... si o sa sunam in weend sa vedem daca sunt locuri ca sa nu mergem la plesneala cu strunful dupa noi.
ieri nu am mai iesit la plimbare... la ce ploaie a fost ne mura in 2 timpi si 3 miscari
... asa ca l-am asteptat pe tati acasa si am plecat dupa aia la ai mei.
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
alynta27 spune:
Multumim Ani!
Noi aseara am condus-o pe socrela la gara, apoi am mers la Mitropolie (in jur de 9)! Frumoqasa plimbarea! Era un aer in curtea mitropoliei de la copaci si flori, parca erai la munte! Apoi un pic pe stefan si inapoi! Picura f putin, dar ne-am incumetat!
O zi cu spor!
fetelor ce faceti?!!?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
mamici ... iar vin cu o intrebare...![]()
care sunt reactiile vaccinului ROR?am inteles ca apar intre a 5 pina la 14 zi dupa ce e facut
intra la reactii: lipsa poftei de mancare, agitatie....
Darius nu mai mananca, vad ca febra nu a facut inca... sa spoeram ca nici nu face, mofturile sunt la ele acasa
Alina
cu
Darius Gabriel
eumada spune:
BUna dimineatza
Poate sa-mi spuna cineva dintre voi cum e la cuza -voda la maternitate?Adica conditii si spagi?
Am auzit diverse....as vrea sa stiu parerea voastra si va rog sa nu ma ignorati
deoarece voi naste vineri acolo...
va multumesc
Madalina
s37
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Emma multa sanatate! De mult tin sa te intreb.. Matei de cand s-a nascut are secretii mai abundente la ochisori. Mai tot timpul e puchinos! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)Matei www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
La noi era foarte urat. Ochisorul stang i se lipea pur si simplu dimineata iar pe timpul zilei oricat il spalam cu ser fiziologic tot face mizerie. AM fost la oftalmolog si ne-a dat tot felul de picaturi (Andrei era mic tare). SI i-a facut "operatia" aia de doua ori fiindca canalul era foarte infundat iar pielicica aia care nu se rupe ca sa lasa lacrimile sa circule era foarte groasa si a zis ca sigur nu se rupea singura. Acum e totul ok. N-am maia vut deloc probleme.
Emma si Andrei (21.09.2007)
inutsa spune:

Salutare!
V-am citit un pic pe fuga, cat am net, de, vesnicul meu of de aici![]()
Odihna placuta celor care pleaca in concedii si sa va fie de bine celor care v-ati intors deja![]()
Noi suntem binisor. Bia la fel. Uneori simt ca ma mai lasa nervii caci are zile cand plange prea mult, dar slava Domnului ca nu e tot timpul asa, altfel o apucam pe campi
. Bia a fost vazuta de pediatru vineri si a zis, citez: "Unii copii nici la 2 luni nu arata asa"
Deci stam bine la capitolul greutate

In rest ma plictisesc aici. De, rutina cu ingrijitul bebelului. Dimineata ma foiesc cu bebelusha pana pe la 10-11, uneori nici la baie nu am cum sa merg
. Sper sa-si mai reduca din planset pana incep scoala, ca sa am timp si eu de disertatie, dupa ce termin cu asta chef si veselie
, o sa fiu o mie la suta dedicata Biei![]()
Am citit ca v-ati intalnit. Prin septembrie cand ma intorc in Iasi poate prind si eu o intalneala![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca-Maria
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria