Gravidute&Mamici de IASI (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

eumada la Cuza conditiile sunt ok. Bine, nu e ca intr-o clinica privata dar e acceptabil. Nu stiu unde sunt duse mamicile care au nascut prin cezariana, caci eu am nascut natural, dar vreau sa-ti zic ca in salon unde am fost eu e bine, mai ales ca ti-l da pe bebe imediat ce nasti.
Cu spagile... stiu ca la cezariana se da mai mult decat la nastere normala [la medic ma refer]. Eu am dat doar la medic, la moasa si la infirmiera de la sala de nasteri. La asistentele si infirmierele de la etajul cu lehuze si nou-nascuti [unde am fost dusa dupa nastere] nu am dat nimic si nu mi s-a parut ca si-au facut treaba mai prost. Iar la medicul neonatolog nu am vrut sa-i dau nimic pt ca m-a enervat la cat de antipatica a fost, nici nu iti zice ce are bebe, stie sa bage numai in sperieti. Daca o sa iti vada bebele medicul neonatolog pe nume Postudor [parca asa o chema, e o dra batrana], sa nu iei de bun chiar tot ce zice ea, mai ales daca zice ca nu e chiar ok bebele, cere parerea si a altcuiva, caci e cam batuta in cap doctorita asta.
Nastere usoara, recuperare rapida si laptic cat mai mult

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Eumada cam astea sunt tarifele: 10mil dr., 2-2.5 anestezist, 1-1,5 asist sala de nastere! Sa fii p[regatita cu bani de 5-10 lei pt reanimare! Trebuie sa dai cand iti schimba lenjeria, iti da un calmant etc. Am inteles ca e mai nasol dupa cez ca depinzi mult de ele! Poate tu ai noroc! Nu am facut cez, asa ca iti spun din auzite! Pe 14 aug sunt si eu nascuta! Bafta si sanatate!
Emma multumesc de info! Dupa concediu am sa cer si eu o trimitere la oftalmo!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Eu sunt cu gatul "stramb" Cred ca am dormit rau, ca ma doare pe o parte! De o sapt ma doare burta! Astept sa-mi vina! dar mai mult de ceva picaturi de sange si maronii nimic.. Mi-am facut si test de sarcina, sa vad la ce sa ma astept-negativ! Si am o stare asa de proasta( fizic)...David a fost agitat azi noapte! matei a supt la 2 ore, de obicei se trezea la 3 si dimineata! AStia sunt in acelasi timp cu foiala, agitatia sau linistea!
ieri la pranz a facut asta micu un circ-ii era ff somn si foame de o data! A adormit de 2 ori si fratesau sa foit pe langa el si l-a trezit! Apoi s-a linistit si am cazut toti la datorie, 3 ore! Apoi plimbarea de seara si gata ziua! Voi?!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

NEATA
DE AZI SUNT INTR-UN COMNCEDIU MAI PRELUNGIT, PANA IMI GASESC ALTCEVA DE LUCRU....

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

MAI DA VAD CA MULTA LUME LIPSESTE...ALINA E MEREU PREZENTA
IERI AM FOST PE LA TARA, AM VENIT ACASA SI AM FACUT PAPA, CASI A DORMIT IN MASINA VREO 20 DE MIMUTE SI ATAT SI APOI AM FOST LA SOCRII MEI CA AU VENIT CUMNATII DE LA MARE SI AM STAT LA MASA DUPA CARE NE-AM DUS LA EI SA VEDEM POZELE SI AM AJUNS ACASA PE LA 11.20.

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineta
o calduta .
e pustiu pe aici...
noi suntem binisor... au inceput mofturile la mancare... poate o fi din cauza vaccinului... febra nu a mai facut
in schimb nusca tot ce apuca, e nervos cred ca ii sparge si sus dintucii.
noi ieri am plecat la tara, darius nu a sta locului nici macar 5 minute: a vazut vitelul si caii, un berbec, porcii si a fugarit puii prin ograda... a prins o rata leseasca SI nu ii mai dadea drumul, in rest ... cu mancarea a fost groaznic...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

MULTUMESC FETELOR

SPER SA FIE TOTUL BINE..EU URASC SPITALELE....

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

AMR 4 ZILE CU TOT CU LUNI,ADICA AZI....

Mergi la inceput

EUMADA, NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

MULTUMESC FETELOR

SPER SA FIE TOTUL BINE..EU URASC SPITALELE....

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

AMR 4 ZILE CU TOT CU LUNI,ADICA AZI....

nastere usoara, bebe sanatos ... si pt tine refacere usoara

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Voi aveti probleme cu hemoroizii?! Ce luati sau cu ce va dati?! La nasterea asta m-am fisurat pana la anus si inca mai sangerez uneori cand ies cu scaunul! Si dupa prima nastere am avut probleme, dar s-au rezolvat mai repede! Stiu ca "Hermozon" e pentru asta, dar am inteles ca nu e indicat in alptare! Plus ca de o saptamana am scurgeri maronii si pete de sange. Mi-am facut si test de sarcina- negativ! In schimb doare burta si spatele! Am sa-mi i-au diclofenac/ indometacin supozitoare! Si sunt si ametita... Am obs ca starile le am mai mult daca nu mananc sau daca nu dorm bine!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput