Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 5
ghinetz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu Care cumatre Miha ca Andreea mii fina... ![]() GHINET, DA REPEDE UN SEMN...CA-S INTERESATA DE CE AI DE SPUS... ![]() Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Am dat, sper ca destul de repede, nu?
ghinetz spune:
Scuze pentru ca apar asa rar si acum vb numai pe PM, nu vreau sa se interpreteze ca fiind reclama.
Nu prea mai am ce sa povestesc despre mine. Baietii - toti trei - sunt in Bucovina. Le prieste, se joaca toata ziua in curte, alearga dupa gaini, bat mingea, fac curse, au fost si la pescuit...na, zic si eu ca le e bine. Sau macar mi-e mie bine sa stiu ca e asa, ca innebunesc aici singura. Ar trebui sa invat, dar...azi mi-am luat liber. ![]()
ma bucur de putina racoare, ma dispera mai ales caldura - si mirosurile aferente - din mijloacele de transport.
Anilansa spune:
intru si eu un pic pe forum la ora asta
darius nu are somn... merge dintr-o camera in alta, nu are stare...am vrut sa ma uit la tv... si il inchide, sotul e la meci

ma duc sa il conving pe darius sa pape lapticul si poate asa adoarme![]()
noapte buna va doresc si somn dulce pt pitici

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
iepurila... eu ma gandesc ca fina ta se gandea ca ai sa faci lumanarile din flori artificiale... poate de asta nu sa prins la apropouri
, ei lasa ca rezolvati voi cunva, stai fara grija
Si printesa ta cu cine o lasi...o luati cu voi?
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui dastefa Miha ce te-am speriat noi cu povestile despre trenul Iasi-Mangalia cred ca Raluca te "ajuta" sa te duci pe jos la mare |
n-am vrut sa creada Mihaela ca o mintim
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mihharo Aoleu Doamne, ce ma asteapta... e ultimul-ultimul-ultimul concediu pe care il mai fac pe litoralul romanesc asta e, vorba ta, bine ca stiu din vreme, ca altfel chiar ca ma lua cu lesin acolo |
cand am vazut articolul, direct la tine m-am gandit intai...
| Tare ma gandesc ca vom urma ruta din Pascani. |
Te-as sfatui sa procedezi asa, e mult mai bine.
| Nu stiu insa la intors cum va fi, ca macar la dus esti oarecum bucuros ca ajungi la mare si mai suporti cat de cat, insa intoarcerea mie mi s-a parut intotdeauna cea mai grea. |
te intorci tot prin Pascani. Parca seara pe la 10 pleaca din Eforie Nord si dimineata pe la 8.30-9 esti in Pascani si ai tren spre Iasi, personal, pe la 11 parca, daca nu prinzi vreunul mai devreme. Sau cu maxi-taxi fix din spatele garii.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui Anilansa mamici .. stie careva dintre voi |
la jumatea lui iunie, plaja inca era relativ ok.
Dar acum... cine stie...
Pensiuni si vile sunt la greu. Da cautare pe google si gasesti.
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Vai de capul meu! ![]() Mihaela,eu zic sa te duci pe jos la mare! |
Zau de pricep de ce te lovesti cu capul asa, in disperare...
Tu oricum ai fost la mare si nu cu trenul asta minune, asa ca ce-ti pasa?