Gravidute&Mamici de IASI (100)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dr_anca Va dau si eu datele poate ma treceti pe listuta cand mai intra fetele pricepute Sara-Stefania nascuta pe 21.07.2008 -dr.Tarnoveanu Mihaiela |
Rezolvat!
Kriss,nu ti-ai mai rezolvat problema cu netul? Ma gandeam ca macar la modificat de listute mai apari.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Mihaela (mami de Albert)... ia arunca un ochi http://www.bzi.ro/Poftiti-in-vagoane-vitelor!-A64187.html |
Vai de capul meu!

Mihaela,eu zic sa te duci pe jos la mare!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui dastefa fetele care administrati listuta-vedeti ca ma "bat" cu Amir pt celebrul loc 13 |
Lasa ca 13 e cu noroc!

iepurila spune:
sarumana mult inca odata de sfaturi.
cat despre comanda in G Humorului, m-am gandit si i-am tot batut apropouri finei (ba ca nu stiu incotro sa o apuc, ba ca nu am cu cine lasa bebe sa caut florarie, ba ca ma tem de transport), dar nimic. 
Cred ca ar fi cazul sa-i spun direct ![]()
dar nu sunt genul......
ghinetz spune:
Trimit PM ca raspuns pentru cele interesate de Gradi.
O zi buna va doresc. Nu pot sa stau mai mult, ca facem acum angajari si suna telefonul...ca nebunul
byu, tu lucrai ca asistenta medicala si ziceai ca iti cauti de lucru? Daca nu am incurcat borcanele....scrie-mi un Pm sau un mail: ghinetz@yahoo.com
Anilansa spune:
iepurila... greu cu fina... eu zic sa ii zici printr-un msm sau mail...si rezolvi problema... daca nu se prinde din apropouri![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iepurila spune:
gata. mi-am luat inima in dinti si am sunat-o. m-am gandit eu ca totusi e si interesul ei sa aiba lumanari frumoase si nu flescaite. astept sa-mi comunice nr de tel de la humor. sa vad ce iese.
pup pe toate
byu spune:
Care cumatre Miha ca Andreea mii fina...
GHINET, DA REPEDE UN SEMN...CA-S INTERESATA DE CE AI DE SPUS...
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Poi nu erai si nana lu' Sebi?
Sau am incurcat borcanele? 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

BA DA