INSEMINARE [40]
Raspunsuri - Pagina 7
llary spune:
Feteor azi am fost la ecografie :dr mi-a zis 1 folicul de 19mm frumos,cum poate sa-si dea seama ca e frumos nu stiu;Evident ca m-a pus in tema pe ciclu natural sanse de 15 %,eu i-am spus ca fac parte din cei 15%,dar ca si data viit tot pe ciclu nat facem ca ,,ovulez frumos,,.Asteptam ca sotul meu sa aiba maine sperma k.
Mi-a facut Pregnil
Voi ce parere aveti?
Yarrina o sa fie bine ,o a vezi, doar rabdare.de maine incep eu cu intrebarile
sensibila spune:
llary – nu imi dau seama exact dar ar putea sa insemne ca ai 2 foliculi pe ovarul drept unul de 20,2mm si al doilea de 18,5mm. Probabil ti-a zis doar de al doilea si l-a rotunjit la 19 ca oricum atat sau mai mult va avea pana maine.
Si pe ciclu natural sip e stimulare la IA tot atatea sunt sansele de 10-15 %. Dar asta nu insemna ca nu poti fi in alea 15 procente.
Oricum e mai bines a nu faci stimulare pt ca astfel nu fortezi cu nimc ovarele.
Bafta multa maine !
Yarrina – asteptam valuarea de la Beta
e in burtica +9
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
catalinasi spune:
Buna fetele!
Eu sunt la 3-a inseminare. Prima cu Anca Gherasie, celelalte 2 cu Laura Dracea. Acum sunt in perioada de asteptare. Sper sa fie bine.
Dar am o nelamurire. Am citit ca ati scris ca ati avut avort menstrual si as fi vrut sa-mi spuneti si mie, va rog, cum de v-ati dat seama. Incerc sa-mi dau seama daca nu oi fi avut si eu unul la a 2-a inseminare.
viss spune:
..surprinzator , mi-au aparut mesajele dupa doar 2.
catalinasi: pai, eu am inceput sa am dureri pelvine la o saptamana de la inseminare,cam nasoale.am luat no-spa, utrogestan 2cp/zi, bla..bla.la 10 zile de la inseminare, cica s-ar elimina pregnylul-5000ui, si mi-am facut test care era slab pozitiv, ceea ce era si normal.la 14 zile de la inseminare mi-am facut betaHCG care era 37,5 ,deci foarte bine ptr acea perioada.cu 4 zile inainte de ciclu,n-am mai avut dureri, m-am simtit minunat, fresh, ca urmare mi-a venit.cu niste dureri si mai groaznice de data asta.
yarrina spune:
Ylari valorile inseamna diametru. El face media intre cele 2 valori si rezultatul este dimensiunea folicului.
Valoare BHCG 1.03, valoarea de referinta 0-2.90. Cred ca valoarea de referinta este cea pentru femei "negravide". Nu stiu de ce dar nu sunt asa tare afectata...ma asteptam. Asta e...o luam de la capat in septembrie. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine.
sensibila spune:
catalinasi - avortul mestrual la mine s-a manifestat f urat. Dupa ce imi intarziase cm vreo 10-15 zile, au inceput niste dureri normale, apoi o sangerare maronie, apoi durerile au devenit insuportabile si au tinut cam 12 ore adica o noapte intreaga. Dimineata nu ma puteam tine pe picioare si intr-un final am eliminat niste chestii de nici nu vreau sa imi aduc aminte. Apoi m-am linistit insa seara sinoaptea aia nu o sa le uit niciodata si nici faptul ca nu puteam sa stau nici in picioare, nici culcata, nici sezut nicu cum. Dr Moisa care m-a vazut dimineata aia groaznica s-a speriat. Iar asisatentele de la giulesti unde trebuia sa fac o beta sa sa vad daca nu cumva e extrauterina nu vroiau sa imi ia sange de teama ca o sa lesin acolo, pan ala urma mi-au luat pe raspunderea mea. Asa ca nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. Poate ca la altele s-a manifestat altfel, la mine asa a fost. Stiu ca exista femei ca habar nu au ca tocmai au avut un avort menstrual, ele sunt mai norocoase.
e in burtica +9
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png