Durerea unei pierderi de sarcini (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumank spune:

Buna.Ma alatur si eu voua din pacate si incep prin a intreba la cat timp dupa cezariana se poate lasa o noua sarcina?Stiu ca poate au mai fost discutii pe tema asta dar poate sunt persoane care au trecut prin asta.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dumank, intra pe acest link sa citesti:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58980

Sunt discutii exact pe aceasta tema.

Lia, Gabriella, multa putere fetelor!

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia multumesc mult.Trebuia sa fi cautat eu mai bine pe forum dar multumesc.Am pierdut sarcina la 39 de sapt iar dorinta de a avea alt bb e foarte mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dumank

Ninia multumesc mult.Trebuia sa fi cautat eu mai bine pe forum dar multumesc.Am pierdut sarcina la 39 de sapt iar dorinta de a avea alt bb e foarte mare.

DUMNEZEULE MARE
CUM ESTE POSIBIL???

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Duma, imi pare rau sa aud asa ceva...
Chiar cum se poate...?Doamne...grele sunt caile vietii uneori...

In alta ordine de ideii...dar tot pe acolo...
Am vazut postarea din ianuarie a nicoletabala care zicea ca este in 7 luni dupa nenumarate sarcini pierdute
daca totul e bine cu ea acum ar trebui sa aiba bebelusul langa ea...
Stie cineva ceva de nicoleta?
Eu am cautat dupa postarile ei dar se pare cu nu a mai intrat pe forum din ianuarie...
Sper ca DD sa fie cu toti ingerasii....
E greu de imaginat ce trebuie sa simta o femeie cand ajunge aici...

Mergi la inceput

Inca nu am un raspuns.de Paste se implinesc 2 luni.A fost o sarcina usoara, fara greturi, fara dureri.
Intr-o seara au inceput durerile.M-am prezentat la spital.Aveam 39 sapt si 5 zile.M-au consultat au zis ca e bine.Dimineata, nu se mai auzeau bataile inimii.Iar de atunci pana cand am iesit din cezariana nu mai stiu ce s-a intamplat pentru ca nu mai eram prezenta pe lumea asta.Eram parca intr-un cosmar din care nu reuseam sa imi revin.Era baiat, foarte dorit.toate analizele si inainte, in timpul si de dupa sarcina au fost bune.I s-a facut necropsie si era sanatos.Stop cardi-respirator.Cauza?nu se stie exact.aveam picioarele si mainile umflate si mi s-a zis sa nu fi fost un puseu de tensiune.Desi nu am avut probleme cu tensiunea.\iar la internare era buna.
Si eu m-am invinovatit ca daca as fi mers mai devreme, ca daca as fi facut cezariana, ca daca as fi stiut...ca daca...dar timpul nu mai poate fi dat inapoi din pacate..tot ce pot face este sa astept, sa ma rog si sa sper ca va fi bine mai tarziu.Doar ca asteptarea asta e cea mai grea.Avand in vedere ca am cezariana trebuie sa astept.Dr mi-a zis ca 6 luni e suficient pentru fizic, dar ca ar fi mai bine sa incerc iar undeva intre 9-12 luni , ca sa fie bine si pentru psihic.
Va multumesc ca sunteti aici, desi nimeni nu isi doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dumank,imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva.
Noi te intelegem, caci si noi am pierdut sarcini, ce-i drept nu o sarcina atat de avansata, si suntem alaturi de tine. Doamne ajuta ca data viitoare sa fie totul bine! Nu iti pierde speranta!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Dumank, incredibil, tot sper sa nu mai aud in viata mea astfel de vesti!!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Nimeni nu vrea sa mai auda de astfel de cazuri,nici eu, care nu ma gandeam ca se poate intampla asa ceva.Adica ma asteptam daca e sa fie ceva rau, sa se intample in primele 3 luni ca nah, e perioada cea mai sensibila.Dar ajungand asa departe, cu sperante si bucurie...e greu..
Ma rog doar pentru un alt copil, sa fie bine urmatoarea data..desi timpul mi se pare ca sta in loc.Au trecut aproape 2 luni.Am senzatia uneori ca s=a intamplat ieri, alteori ca a fost candva demult.
Dar Dumnezeu nu ne uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ce se intampla de se pierd atatea sarcini? dumank, lia 73, am mai auzit astazi de alta fata de la "senioare" sorinake ca ar fi pierdut-o, dar nu stiu nimc altceva.
imi pare tare rau pentru voi

Mergi la inceput