Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(191)
Raspunsuri - Pagina 3
Vasari spune:
Buna dimineata!
Mihaela, ce matinala esti! Felicitari pentru plomba, nu stiu cum ati reusit, dar felicitari!
La fel si la noi cu alaptatul, vom vedea ce va fi. Amuzant e ca Bogdan vede beneficii din ce in ce mai mari pentru Maria odata cu trecerea timpului. Singurul motiv ar fi tot bb2, nu pentru noi, cat pentru ea. Dar inca nu pot pune in balanta beneficiile astea. Oricum, deocamdata suntem amandoua implicate in asta, iar intarcatul e un termen pe care eu il urasc. Parca obliga si ii e atribuit mai mult mamei.:(( Dar este saptamana mondiala a alaptarii si nu as vrea sa ma gandesc tocmai acum la asta. :)
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Ellis, eu am fost la multe gradi, si cam la toate au cerut aceleasi analize. Tu ai gasit loc la stat? Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
n-am cautat nim ic la stat, la cresa nu imi place, iar la gradi primesc de la 3 ani; la primii pasi de la obor am inscris fata;
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
bravo, SOFIEI pt plombita! si sa fie prima si singura plomba!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
a fost cutremur acum o ora jumate...eu nu l-am simtit, calcam...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
MAMI IN BUCATARIE
adelamaria spune:
L-am simtit eu, eram la birou...A fost lung de data asta...Spre surprinderea mea, n-am intrat in panica...Ulterior am si inteles de ce: Am vazut la PC cat e ceasul si mi-am dat seama ca Ilana e sigur afara, in parc ![]()
![]()
Victo spune:
wow..mihuta..cati ati tinut-o pe sophia sa o bazaie tanti in gurita???? banuiesc ca cel putin 2 persoane..una capul, alta mainile, de au ramas picioarele libere..
am niste venici tampiti la scara cealalta.,.frate cred ca dau zugraveala jos..nu stiu dar de 3 zile bocanesc de si mor de draci..si tot asa, pe la amiaza ii apuca...si se aude la noi perfect
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mihuta spune:
Victo, eu am tinut-o, a mai ajutat si asistenta un pic la tinut fix capul. De durut nu a durut-o, pentru ca dupa a fost foarte vesela, si-a revenit imediat si acum e foarte mandra de plomba.
Ellis, si eu sper la fel dar vom vedea !
Nici eu n-am simtit cutremurul ca eram afara !
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
Ce ziceti? O inghetata de pepene merge pe caldura asta? ![]()
La Iasi ploua,dar cu toate astea is peste 30 de grade afara si ne topim incet incet. 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Un pic a ajutat la intarcat faptul ca mai plecam, dar nu mult zic eu, eu am un job part time de acasa (temporar stopat) si inca unul la care trebuie sa ma duc la cabinet.
Dar oricum, nu are rost sa te gindesti la intarcat atita timp cit pentru amindoua e ok si e minunat ca poti sa faci asta in continuare.
BB, ceva vesti?
Bine ca ati inceput discutia despre spalatul pe dinti, la noi e cu cintec, vrea periuta si cu pasta ca ii place gustul, dar de spalat nu, numai el si binenteles ca nu e suficient :(
Asa ca vesnic incerc diverse sa deschida gurita sa il spal insa nu prea imi reuseste intotdeauna. Ultima figura care a tinut este ca are si el o periuta si ma "spala" pe mine pe dinti iar eu intre timp il spal cit pot :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
catus76_ro spune:
Buna fetelor!

Recunosc ca nu am mai scris de foarte multe vreme, dar va citesc destul de des. Cristian e baiat mare, cand cuminte cand pus pe sotii. Acum putem comunica mai bine pt ca si-a imbogatit vocabularul. E un scumpic...toata ziua zice mama, mami, tata, tati pronuntate din tot sufletul de ti se inmoaie inima auzindu-l![]()
![]()
.
Vad ca in ultima vreme la bulgarasi si globulete au aparut gravidute noi...acum ma numar si eu printre ele
...acum 2 ore tocmai m-au socat cele 2 liniute![]()
. Adevarul e ca ne doream al 2 lea copil, dar nu era programat tocmai acum...sper sa fie totul ok si sa-i daruim lui Cristian un fratior la primavara!
Pupici la mamici si copilasi!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!