Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
liliana_28 spune:
Alina, cu cine nasti la Filantropia? Si eu merg la o dr de la Filantropia acum. Nu sunt convinsa ca o sa nasc cu dansa dar vedem.....
Eu la prima sarcina am plecat de la 55 kg si am ajuns pe la 70. Doar acum am reusit sa ajung iar la 55 kg si asta dupa o perioada mare cu probleme (in familie) care m-au slabit la foc automat. Mai bine grasa si sanatoasa decat slaba si "nebuna" (in cazul meu).
Va pup
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
MSymo spune:
Credeti ca ar putea fi vreo problema daca nu ma dor sanii? Ca si simptome ma simt obosita si mi-e foame...cam atat, altceva nu am.
In aprilie, la sarcina precedenta, tin minte ca nu puteam dormi pe burta, atat de tare ma dureau sanii...
Va rog sa-mi spuneti...voi ati patit asa ceva?
4+
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Credeti ca ar putea fi vreo problema daca nu ma dor sanii? Ca si simptome ma simt obosita si mi-e foame...cam atat, altceva nu am. In aprilie, la sarcina precedenta, tin minte ca nu puteam dormi pe burta, atat de tare ma dureau sanii... Va rog sa-mi spuneti...voi ati patit asa ceva? 4+ |
Buna simo...sarcina usoar iti doresc,fara greturi..
V rei sa te inscrii la odisee?
Sa lasi datele,k?
inca e sarcina prea mica.cand ai UM?
de
Christian Ionut
4+
MSymo spune:
Sigur ca vreau, am scris datele mai sus, dar ma repet: UM 02.07.2009, DPN 09.04.2010, data nasterii 29.01.1978.
Deci zici sa nu-mi fac griji deocamdata...Luni am programare la doctor, de fapt eu imi facusem programare la eco pt monitorizare ovulatie, dar acum ma duc pt o cauza mai nobila.
Te pup.
4+
mralu spune:
Buna, buna
Eu sunt o viitoare mamica de trei copii, ca tot vorbeau fetele pe paginile anterioare.
Si, o sa fie destul de greu, presupun dar totodata cred ca o sa fie si foarte frumos.
Am fost si eu luni la eco.
Si l-am vazut pe bb3, are varsta de 12 saptamani dupa masaratori si 55 grame, DN dupa masuratori 11.02.2009
Desi mai am 2 pui pe care i-am vazut la ecograf si in 4D, emotia este la fel de mare, bb s-a miscat, s-a foit, i-am ascultat inima, a fost super.
Eu inca nu am facut analizele, o sa ajung luna asta probabil.
In rest va
pe toate fetele si toate cele bune in continuare
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui mralu Buna, buna Eu sunt o viitoare mamica de trei copii, ca tot vorbeau fetele pe paginile anterioare. Si, o sa fie destul de greu, presupun dar totodata cred ca o sa fie si foarte frumos. Am fost si eu luni la eco. Si l-am vazut pe bb3, are varsta de 12 saptamani dupa masaratori si 55 grame, DN dupa masuratori 11.02.2009 Desi mai am 2 pui pe care i-am vazut la ecograf si in 4D, emotia este la fel de mare, bb s-a miscat, s-a foit, i-am ascultat inima, a fost super. Eu inca nu am facut analizele, o sa ajung luna asta probabil. In rest va pe toate fetele si toate cele bune in continuare |
Buna ralu,felicitari si forta multa....ceva pozici?
Cam pana la carsta a sarcinii se fac analizele?Nu pui si tu copilasii la semnatura?Ce ai acasa?baietei?fetite?
de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui liliana_28 Alina, cu cine nasti la Filantropia? Si eu merg la o dr de la Filantropia acum. Nu sunt convinsa ca o sa nasc cu dansa dar vedem..... Eu la prima sarcina am plecat de la 55 kg si am ajuns pe la 70. Doar acum am reusit sa ajung iar la 55 kg si asta dupa o perioada mare cu probleme (in familie) care m-au slabit la foc automat. Mai bine grasa si sanatoasa decat slaba si "nebuna" (in cazul meu). Va pup Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut |
Imi pare rau sa aud...sper ca s-au rezolvat problemele..

de
Christian Ionut
4+
dayanara spune:
adevarul e ca si eu ma intrebam daca e vreo problema ca nu ma dor sanii, o fi devreme cine stie
nelia tu esti cel mai aproape de mine cu UM adica eu l.am avut la 4 zile dupa tine, pe tine cand au inceput sa te doara sanii?
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)