Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Azi am luat o pastilutza de vit B6 si m-au mai lasat greturile... asadar multam' uta_ciun pentru informatie, mie mi-a prins bine!
La sarcina cu Luca am pus 13 kg insa am nascut la 36 de saptamani deci banuiesc ca as mai fi castigat ceva in aproape o luna. Am dat jos dupa nastere cam 7 iar celelalte 6 intr-un an si greeeeeeeu a fost!
nelia_cris avem piticii nascuti in aceeasi zi, insa ani diferiti . BTW si eu abiiiiaaaa am reusit sa-mi spal parul caci combinatia greturi + Luca uneori e mai ceva decat un atac terorist
Mai devreme am incercat sa-l introduc pe Luca in discutii despre viitoarea sau viitorul bebel si l-am intrebat: "Ti-ai dori o surioara sau un fratior?" si el, dulcele, se uita la mine zambind.... "sulioala" Habar n-avea, scumpul, ce spune dar tot repeta, spre deliciul meu. Am convingerea ca va fi un fratior bun pentru bebelul ce vine caci e foarte afectuos cu ceilalti copii.
Mi-am facut programare la eco, pe 12, saptamana viitoare si astept cu nerabdare sa am prima intalnire cu bubulina
Pupi multi!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Paps Bina ai venit . Sarcina usoara si bebe la termen. Ma bucur ca sunt cat mai multe mamici la al treilea bebe

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Azi am luat o pastilutza de vit B6 si m-au mai lasat greturile... asadar multam' uta_ciun pentru informatie, mie mi-a prins bine!
La sarcina cu Luca am pus 13 kg insa am nascut la 36 de saptamani deci banuiesc ca as mai fi castigat ceva in aproape o luna. Am dat jos dupa nastere cam 7 iar celelalte 6 intr-un an si greeeeeeeu a fost!
nelia_cris avem piticii nascuti in aceeasi zi, insa ani diferiti . BTW si eu abiiiiaaaa am reusit sa-mi spal parul caci combinatia greturi + Luca uneori e mai ceva decat un atac terorist
Mai devreme am incercat sa-l introduc pe Luca in discutii despre viitoarea sau viitorul bebel si l-am intrebat: "Ti-ai dori o surioara sau un fratior?" si el, dulcele, se uita la mine zambind.... "sulioala" Habar n-avea, scumpul, ce spune dar tot repeta, spre deliciul meu. Am convingerea ca va fi un fratior bun pentru bebelul ce vine caci e foarte afectuos cu ceilalti copii.
Mi-am facut programare la eco, pe 12, saptamana viitoare si astept cu nerabdare sa am prima intalnire cu bubulina
Pupi multi!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana,tu de ce nu vii la noi in odisee?si eu eu fost in odiseea de ian-feb dar nu a fost sa fie si uite-ma aici gravidutza...sau cel putin sa mai treci si pe la noi ca avem saptamani apropiate,si ne prinde bine mai multe sfaturi...

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Paps Bina ai venit . Sarcina usoara si bebe la termen. Ma bucur ca sunt cat mai multe mamici la al treilea bebe

Denisa, 5 +

Mergi la inceput

Am vazut ca esti trecuta si aici,dar cam tragi chiulul...
Si eu am primul eco tot pe 12 august,si nu stiu cum sa fac cu analizele,,voi avea cam 6 sapt....analizele se fac gratis,si sunt vreo 3 pagini de citit,se fac marti si joi,numai ca eu nu am confirmare de la medic ca sunt gravi,si nu le pot face mai repede,sau pot oare?

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bun venit fetelor noi! Saricini usoare si la termen si bebei sanatosi. Vai va invidiez pe cele care asteapta al 3lea bebe Eu nu ma simt in stare sa cresc 3 copii. Poate unde am fost singura la parinti, dar nu ma vad mama de asa multi copii, desi, in sufletul meu undeva acolo, tare mi-ar placea.

Eu am dat pana acum 6 kg jos si aproape termin 3 luni. Sper sa nu pun multe kg. Om vedea.

Pupici, eu is cam prinsa la munca.

Oana 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Denisa, 5 +

Ai trei puituti?
Si nu treci si numele lor aici jos sa ii sarbatorim?

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Nelia - eu nu am trei, chiar daca sunt la a treia sarcina, acum ma chinui sa-l fac pe primul. Ma refeream la fetele de la odisee care sunt la al treilea pui.
Acum cativa ani era o raritate sa ai doi, iar acum vad din ce in ce mai multe mamici cu 3

Denisa, 5 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Nelia - eu nu am trei, chiar daca sunt la a treia sarcina, acum ma chinui sa-l fac pe primul. Ma refeream la fetele de la odisee care sunt la al treilea pui.
Acum cativa ani era o raritate sa ai doi, iar acum vad din ce in ce mai multe mamici cu 3

Denisa, 5 +

Aha...am inteles...sper sa ne tinem puiutii in brate si sa fie un final fericit
Visul meu e sa am trei copii,problema e cand a enervez,sa fua toti din calea mea....ca sa stai sa le explici la trei odat unde au gresit...mama mama...dar eu sper totusi si imi doresc,cu nervii ma mai calmez eu singurica si nu ii descarc pe copii,si odata cu inaintarea in varsta ma mai calmez ...poate

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

mama miaaaaaaaaaaaaa... am intrat sa termin de citit ce incepusem ieri si nu ma lasase fii-mea, si gasii capitol nou....Tre sa ma duc sa reiaua de unde am ramas ca sa pot sa promovez si io actualizata la noul capitol.
Pupici harnicutelor

Stefanna mami de fetita si 9+

Mergi la inceput