Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
oanka80 spune:
andra draguta nu dispera. asa am fost si eu pana azi. am mancat 9 saptamani numai cateva fructe si paine prajita. azi a fost un adevarat festin pt mine. trec si starile astea. maine il impartasesc a doua oara pe puiul mei nenascut si sunt asa bucuroasa ca am binecuvantare sa fac asta din 40 in 40 de zile. conteaza mult si ceea ce simtim noi in cele 9 luni de zile. eu va marturisesc ca deja port un dialog(de fapt e monolog in toata regula) cu fluturasul meu si sunt sigura ca ma asculta. nu sunt locco nu? 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
10+
*mamica unui fluturas*
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole Ohaio Romania ...scuze fetelor ca nu am dat nici un semn pana acum,am fost dimineata la medic, si cum m-am intors acasa, efectiv in pat m-am trantit si pana mai 'nainte am dormit, vreau sa va spun ca nu am fost atat de moale in toata viata mea... am ajuns la medic cu sangerare rosie, dureri, tot tacamul...s-a vazut sacul embrionar de 15mm, varsta sarcinii calculata de echo dupa marimea sacului gestational ar fi de 4 sapt si 6 zile, insa calculat dupa UM as avea zi, fix 6 sapt si 2 zile. Problmea este ca...nu se vede embrionul, posibil ca e prea devreme sa se vada, ori poate e o problema...nici medicul nu a stiut ce sa spuna. Cert e ca, daca de zi in maxim doua sapt nu se vede embrionul, atunci sarcina trebuie eliminata, ptr ca, cel mai probabil e oprita din evolutie, sau mai stiu eu ce alte cauze pot fi, dar nu e ok. Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Nikole, imi pare rau sa aud asta...nu vreau sa te sperii...dar si eu am patit la fel...sarcina calculata de mine, dupa UM era de 7 saptamani, dar cand am fost la eco se vedea doar sacul si mi-a evaluat-o ca fiind mai mica...dupa o sapt, situatia nu se schimbase din pacate...asa ca a trebuit sa fac chiuretaj...care de altfel nu e deloc dureros fizic(pe mine m-au adormit, asa am cerut eu)...insa mai greu m-am obisnuit cu starea de fapt de dupa...

toate trec...dar daca vrea DD va fi bine...eu sper sa nu fie si la tine aceeasi situatie ca in cazul meu...doamne ajuta!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo anca, andreea, voi vreti bb de aprilie? :):) mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
Paula, de ce-o fi numa sa fie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
http://lumeafermecata.blogspot.com/
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui oanka80 andra draguta nu dispera. asa am fost si eu pana azi. am mancat 9 saptamani numai cateva fructe si paine prajita. azi a fost un adevarat festin pt mine. trec si starile astea. maine il impartasesc a doua oara pe puiul mei nenascut si sunt asa bucuroasa ca am binecuvantare sa fac asta din 40 in 40 de zile. conteaza mult si ceea ce simtim noi in cele 9 luni de zile. eu va marturisesc ca deja port un dialog(de fapt e monolog in toata regula) cu fluturasul meu si sunt sigura ca ma asculta. nu sunt locco nu? ![]() "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 10+*mamica unui fluturas* |
Da, conteaza f mult ceea ce simtim, pt ca sentimentele noastre le transmitem bebelusului, si cu atat mai mult dialogul dintre tine si el.
Nu, nu esti locco'.
Nu stiu daca ai reusit sa vezi filmuletul (de fapt filmuletele, cele 10 parti) si anume:www.youtube.com/watch?v=kNIkpXPhmlc" target="_blank">"In pantec " (poate reusesti sa le vezi), in care la un mom dat spune ca daca un zgomot tare sau daca il zdruncinam si el' doarme, il trezim (deranjeaza) si multe altele.
Deci, conteaza f mult comunicarea cu bebelusul inca din pantece.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! http://lumeafermecata.blogspot.com/ Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Am citit primele cuvinte de pe blogul tau, mi-a placut
.Sa inteleg ca azi l-ai deschis? Asteptam sa scrii cat m multe despre nazdravanul de Eric si nu numai. Plus ca va fi ca un jurnal peste cativa ani.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
nikole spune:
Of eladea...ce sa spun e trist, imi pare rau...voi astepta sa vad cum decurg lucrurile in cazul meu.
Sarcina perfecta de asta data
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Stefanna spune:
Oanka...5 mg?! E cam mult.Ti-a recomandat vreun medic? Deja 4 mg se dau numai la cei care au avut antecedente , deci sarcini cu copii cu spina bifida sau pe cineva in fam nascut cu probleme.Daca e la recomandarea medicului asa mult, mai cere o a doua opinie, iar daca tu ai luat de la tine putere asa de mult, redu doza macar la jumatate.
Chiar, cine este medicul tau?( eu sint ieseanca si ii cam stiu)
Uta serios, nici in America nu se da trat de sustinere?!Ca si aici au mii de ciudatenii, ca eu de multe ori m-am luat in colti cu ei.Acum la bebe asta, la analizele initiale nu imi trecuse urocultura care este obligatorie, pt ca inf urinare asimptomatice sint frecvente si pot afecta intr-o oarecare masura ev sarcinii..SI i-am zis.Si tantea aia care era nurse( nu vreau sa ma intelegeti gresit, respect orice meserie, dar vreau accentuez ideea ca nici macar nu se oboseste initial sa te vada nenea doctorul,el are in scena pe la sf trim2)nu ca de ce sa imi dea, ca daca nu am semne.Io insa aveam paginile din carti oficiale la mine si i-am aratat negru pe alb.Si culmea, chiar aveam infect urinara.Si apoi la control nr doi,cu aceeasi tante m-am tocmit ca la piata si imi voi vedea ginecologul pe 19 august.Sper sa ma inteleg mai bine cu el/ea.Si tot din ciclu se se mai intampla prin canada, o amica de a mea cu vreo 2 sapt mai mare decat mine ca varsta a sarcinii, a mers ieri la tanti asistenta care o urmareste, ii venisera rezult si e anemica ( val hem sub 8).A intrebat si ea ca omu ce sa faca, la care tanti ii zice nimic.
.Cine crede ca aici e raiul pe pamant se inseala de multe ori....
Aoleuuuu, m-am intins cat o zi de post.Va pupi.
Stefanna mami de fetita si
9+
nikole spune:
Eu cred ca am ochi de spealist in imagistica
dar am nimerit la cel mai "limitat"echografist....meyyy, se vede bb in echoo, cum Doamne iarta-ma mi-a spus el ca nu se vede nimic?
Am scos poza mai nainte din portofel, si il vad pe bebe
....arata ca un calut de mare,e adevarat ca se vede vaaaag, dar se distinge exact forma, se vad parca si piciorutele, ii vad caputul muuult aplecat spre burtica cumva, na...stiti voi cum arata ...
woooowwww, nu-mi vine sa cred, eu pana acum nu m-am uitat la poza atent, dar mi-a dat doua, dintre care una cu imaginea mult marita, si in acea poza se disting formele...
sper ca nu vad eu eronat, al meu e la munca, abia astept sa se intoarca sa-l pun la studiat...
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec