Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si mai am o intrebare tot off topic stii cumva unde gasesc scoici din acelea sau o chestie ca o gentuta in care se mai "transporta " bebe ca un cos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutari de la o mamica super fericita.
azi intre 2 reprize de somn am reusit sa ajung la doctor unde mi-am vazut puiul din nou. avea ceva activitate nu gluma .dadea din manute, s-a intors de pe o parte pe cealalta, ba chiar a dus si manutele la cap. inca mi-a ramas in timpane sunetul batailor inimioarei. sotul meu se facuse palid la fata de emotii ca am crezut ca i se vor taia picioarele
eu am primit unda verde pt un f mic concediu de o saptamana in grecia. din moment ce nu am avut nici o scurgere pana acum, bebe e dezvoltat normal pt aceasta perioada, asa ca imi mai ramane gandul ca trebuie sa fiu precauta in toate.
eu am luat acid folic multe luni inainte de sarcina 1 mg, iar de cand sunt gravi iau de 5 mg. am intrebat azi daca nu e puternic si mi-a raspuns ca nu strica. mai iau oricum pana la 12 sapt.
tot la 12 sapt m-am programat pentru dublu test si stau cu emotii dar am mare incredere in Dumnezeu si Maica Domnului ca va fi bine.
azi am mancat cot la cot cu sotul meu: felul I, II plus desert. ma rog sa fie si maine asa caci am dat 4 kg jos si am ajuns la 41 acum.
nikole nu poti veni in ro sa te ingrijesti de sarcina sau e neaparat sa ramai acolo cat esti insarcinata?
salut si eu toate fetele noi cu burtici, iar la cele ce asteapta fluturasii sa poposeaca in pantecele lor va poop si sa nu va dati batute. va asteptam langa noi aici.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
10+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

azi chiar a fost cutremur??la cat somn am bagat azi nu am simtit nimic. stiu ca am lenevit saptamanile acestea cat nu am lenevit tare viata si am ceva mustrari de constiinta, dar vreau sa imi incarc bateriile caci de pe 1 sept incep serviuciul si imi iau la revedere de la relaxarea de acum. sa iesiti la plimbare, caci e tare racoare si frumos afara(cel putin la mine e)

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
10+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

NIKOLE draga, tot ma bucur ca te-ai intors acasa si esti destul de bine - cel putin, asa-mi pare dupa tonul si energia rindurilor tale. Se vede ca esti o tipa desteapta din scris, sa stii :))
Daca tot esti printre incuiati, macar fa ce poti tu sa faci si ceea ce e cel mai important de fapt: stai linistita cit poti, maninca bine (carne, oua... proteina in general, sa se refaca repede singele), dormi cit poti de mult. Banuiesc ca trebuie sa mai faci cite ceva pt copil si prin casa, dar fa strictul necesar doar si misca-te cu incetinitorul. In acest fel reduci sansele ca singele sa iaiba iarasi presiune - in uter se face un dop la un moment dat acolo unde a singerat, si daca nu stai linistita, poate :sari dopul"... E simplist tare ce zic eu, dar stii si tu ce vreau sa zic. Si niste supliment fier daca poti ia, nu strica.
Acu' ce sa zic: sa speram ca nu s-a oprit sarcina din evolutie (eu am patit-o o data, dar cine n-a patit parca asa ceva?), si totul va fi bine! Te imbratisez si-ti tin pumnii!

7+ mami de vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

oanka iti multumim pentru vestile bune pe care ni le-ai adus si sa stea bebe la mami in burtica pana la 40 de sapt fix si pentru vb frumoase pentru noi aspirantele. Doamne ajuta pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

nikole ma bucur ca esti bine! Te va ajuta Dumnezeu sa iti vezi bebelul la eco si va creste pana la 40 de sapt. ....ai sa vezi.

Eu am iesit afara (am mai fost 1 h cu Ioana, dupa care i-am facut baie si acum doarme ), ma voi relaxa in balansoar alaturi de tati.

P.S. Poate reuseste cineva sa deschida capitol nou (l-as fi deschis eu, dar nu am parola contului comun).
Happymum cand vei intra sa imi trimiti si mie parola contului comun prin PM. Multumesc!

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana felicitari pt prima eco unde ai auzit inimioara lui bb

nikole uite ceva care stiu ca o sa te binedispuna

http://www.youtube.com/watch?v=QIjHXi4OqN0

roxana 4+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

nikole, imi pare tare rau ca nu ai cu cine te intelege, stai si tu linistita si ai incredere ca va fi bine

din pacate o facultate in state nu ar fi schimbat cu nimic situatia, nici aici nu se da nimic de sustinere

am stat toate saptamanile astea cu frica ca daca se intampla ceva stiam ca aici doctorii asteapta natura sa-si spuna cuvantul

ar putea sa-ti trimita cineva din tara utrogestan?

9+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

aleesicoo, din cate mai imi aduc aminte, tu ca nasa trebuie sa cumperi lumanarea piticului, marturiile (de pus in piept la invitati), bomboane de ciocolata (parca se servesc in biserica invitatii dupa ceremonia religioasa), hainutele pentru botez, pt baita de a doua zi, iti trebuie prosop, sapun si sampon, ulei de bebelus ... nu mai stiu ... aaa, si inca ceva, sa inveti Crezul! daca imi mai amintesc ceva, te tin la curent.

fetelor, aseara am fost la eco, i-am vazut inimioara batand! doamne ce emotii am avut! tati nostru era terminat, s-a inmuiat tot!!! totul este bine cu bebe, Doamne ajuta . si mi-e mi-a dat o lista luuuuunga de analize da facut, treb sa ma duc la medicul de fam sa iau trimitere si sa vad unde ma duc sa le fac ...

in rest, ce sa va spun, azi am avut niste arsuri si niste dureri de stomac, groaznice, de nesuportat. azi dimin am mancat niste paine goala, atat am putut sa bag in gura, la pranz niste covrigi si putin mai devreme o pruna si jumatate de strugure. imi vine sa plang, mi-e foame, dar nu pot manca, imi repugna orice mancare vad in fata ochilor. offf, sper sa treaca starile astea.

va pup burtici, aveti grija de piticuti!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Wow Dayanara, ce frumos din partea ta sa mi-l trimiti pe'nea Sergio sa-mi cante...sa stii ca omul asta chiar ma binedispune prin energia care o emana, poate nu are cea mai buna voce pe care am auzit-o, dar are ptr mine ...magnetism,in voce,si privire.

Doamna Vladimirescu, mi-ai starnit un zambet laaarg, nu spui de ce si cum.
Da...si eu sper sa nu se fi oprit din evolutie, e tot ce mi-a ramas de facut.
Dar ma gandesc ca daca se opreste o sarcina din evolutie, cum mai poate creste sacul??
Nu am trecut prin asa ceva pana acum, drept urmare nu prea cunosc"logica" unei pierderi de sarcina.

Ioana...aurita sa-ti fie gura

Uta_ciun, eu innainte sa raman gravida cu Kevin mergeam aici la un medic, extraordinar de bun, este poate cel mai faimos din Tokyo, super-ultra cunoscut, a studiat in State, vb nu-s cate limbi, e specializat pe probleme de infertilitate, ma rog..
stiu sigur ca el da tratament de sustinere hormonal daca considera ca e cazul sa se intervina astfel.
Din pacate la el nu se ajunge usor si e absurd de scump, ultima consultatie la el, echo, Pap, lama m-a costat 400$ , si nici asigurare nu primeste.
Mai rau e ca a plecat ptr 2 sapt in Europa la nu-s ce congres,asa ca nu am de unde sa-l iau acum, nici sa vreau.
Iar in doua sapt. banui ca deja voi afla in ce ape ma scald.

Complicat....

din tara nu prea am cum sa-mi fac rost de medicamente, am incercat la sarcina cu Kevin mi s-a trimis si au fost refuzate la vama, s-a intors pachetelul frumos la Bacau,
sierau niste amarate de no-spa ,MgB6, si inca ceva ceaiuri.

Asa ca...ma intorc la natura, si astept.

Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput