Copilasi din 2002 *63*
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
...scriu pe fuga ca suntem in santier..se schimba coloanele de pa si caldura in bloc.
Dodo
Cris,Katty
Nicoleta pe cand plecarea??Cum sunt baietii?
Khristin cand incepeti day-care?Tu cand incepi?
Adela ai in ingeras tare tare frumos..sa creasca mare,sanatos si frumos
Mira din ce povesteste CristinaC cred ca va veti distra de minune
Lucia super tare
Devoska
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Dodo-pui spune:
Multumesc pentru urari dragelor;
am intrat dimineata era totul ok...
acum deja
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Anina_n spune:
La multi ani, Gabi,
mami de invingator si zana, bine-nteles !
Fetelor, va salut si va pe toate, toate !
Am fost mai ocupata azi, ca de luni voi fi in concediu si trebuie sa-i usurez munca sefului, cat voi lipsi.
O zi faina, in continuare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
ivanoiuadela9 spune:
Multumim pentru ca va place de noi .
Azi mi-a facut si Luiza o surpriza a venit de la tara cu mamaia. Dar nu a stat cu noi prea mult ... a plecat cu tasu la pescuit si maine iar la tara ... nu are ea treaba de noi .
khristin spune:
Dodo, La Multi Ani!
Cristina22, asa e...incepem si cu micutul 'studiile' mai devreme chiar decat donsoara mea .
Laura, eu voi incepe sa merg in recunoastere in ultima saptamana din august, iar munca efectiv la inceputul lui septembrie. Chris incepe pe 8 septembrie... saracu' ce mila mi-e de el, dar alte solutii mai bune pt. el nu avem.
Nina, concediu placut sa aveti
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
cristina22 spune:
Khristin-va fi bine.Doar Chris e barbat
Cate ore va sta la "cresa"?
Laura-ai scapat de santier?
Dodo-cum a trecut?Cum ai sarbatorit?
Nina-ultima zi??Yupiii!!
Adela-'poi Luiza e mare.N-o sa-si strice programu' ei cu un bebe
Merg sa pregatesc o cafea, pana nu vine Dev sau Katty
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
cristina22 spune:
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
devoska spune:
neata! Buna cafeaua, cristina!
La mine DC-ul merge foarte prost. Ieri am scris si mesajul vad ca nu a aparut.
Nina, concediu placut! Cristinica va fi fericita sa te aiba langa ea toata ziua.
Khristin, Chris e micut, dar sigur se va descurca. Si eu am dus-o pe Sara la cresa, dar undeva inainte de 2 ani. Asta-i situatia, sanatate multa! In ce priveste emotia cu scoala... la noi a fost mai complicat anul trecut. Tara noua, scoala noua, limbi noi... a fost stresant si pentru mine . Acum cunoastem "terenul" si nu ne mai stresam.
Adela, scumpica mogaldeata ta asa infasata ca un piscotel. Si Cristina are dreptate, Luiza e mare, nu se incurca ea cu bebici. Stai sa vezi cand o fi de plimbat cu caruciorul, atunci probabil va fi bataie pe el.
Laura sper ca ai scapat de "santier", desi de regula muncitorii abia se misca in situatii ca acestea.
Dodo, cum ati sarbatorit?
Nico, ce ma bucur ca mergeti la Viena cu totii! Mult succes si poate ne intalnim pe acolo.
Mira, ce cadou frumos. Cred ca o sa aveti distractie destula, indiferent de vreme, din ce povesteste Cristina C. Si ghiozdanul e super. Ceva de genul asta are si Sara, tot gol il cara si ea, doar cu o mapa si pachetelul cu mancare/apa. Binenteles ca e roz ca al Yasminei.
Cristina22 hai ca am ras de faza cu bastonul facut din microfon. Nu rad insa de durerea lui caci in aceesi zi mi-am lovit degetul mic de la picior in carutul de cumparaturi si a fost nasol. Dar el micutul. Cum ii mai este? Si Sara se gandise la un baston (am auzit-o vorbind cu bunicii) dar microfonul ei sta in cutie asa ca nu a dus-o capul. Aseara a facut roata, deci s-a recuperat rapid . Eu ieri va scrisesem ca ii dau termen pana duminica sa inceapa sa faca nebunii, dar mi-a intrecut asteptarile.
Lucia, ce draguta petrecerea in pijamale. Dragut ca si profesorii au venit asa "echipati".
katty, ne-a intrecut cristina azi cu cafeua. Data viitoare e randul nostru sa punem de cafea.
Cristina C voi ce mai faceti?
Va doresc o zi frumoasa si usoara si va las sa savurati cafeaua Cristinei
Nicoleta spune:
Deci cine trece prin Viena sa spuna, sa ne vedem!! OK?? Am inceput deja lista (devoska ).
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
mari_paun spune:
buna fetele,
Nicoleta, ce as merge si eu la Viena, din pacate se anunta ca ne da in fara plata si e din ce in ce mai greu... asta e, sper sa iesim din situatia asta.
va pupacesc pe toate si va doresc un we minunat
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema