Casnicute, harnicute, mamicute (200)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
sexoasele si o zi frumoasa sa aveti
Danelutza, drum bun, vreme frumoasa si sa va distrati fain 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
georgi75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 monicoooooo io te astept georgi iti spun fatooo unde e cum sa nu.ti spun..il fac la RSR CRISMIR multam frumos te pupam.. uitai care mai scrisarati numai stiu cui sa raspund..da va pup pe toate ![]() lu mihaaa nu/i mai zic nimik ca ma pune sa votez www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita ![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! Sebi are nevoie de voi!!!![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |
M-ai lamurit beton

Las' ca pana atunci poate ma lamuresc
Danelutza vreme buna si mult soare sa aveti
Miki deci te nuntaresi? Iti place de cumnata? Aveai una mai demult parca ce nu-ti cadea tocmai bine
Hai pupare
Stefi a facut si ea febra ieri asa ca am adus-o acasa si o supraveghez. Vad ca e bine, n-a mai revenit febra. Mai pe seara dam o tura pe la tara.
Io cica invat. Pe 17,19 si 21 am exemenele la Craiova
si io n-am niciun chef de studiu. Ce pisici sa fac sa-mi vine? Idei? 
mikiriki spune:
Danutza, drum bun si distractie placuta
Georgi, da, ma nuntaresc
de cumnata asta imi place
. Multa sanatate zambaretzei
AMR 12z 

monica-elizabet spune:
georgico, sanatater multa zamberetei
voi cum va mai simtiti?
miki e bine ca o placi pe cumnata ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
georgi75 spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet georgico, sanatater multa zamberetei voi cum va mai simtiti? miki e bine ca o placi pe cumnata ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |
Noi ne simtim bine amandoi. Vad ca si zambareata e OK. Mai nou i se misca un dintisor
A crescut motzata....incepe sa schimbe dintzisorii...maine-poimaine imi spune ca a pocnit-o menstra....Ufff...ce trece timpul...Miki deci corespunde cumnata
Io mai intarzii cu plecarea la tara.Astept sa iasa cumnata de la serviciu sa o iau si pe ea la tara.Zambareatza e pedepsita ca n-a vrut sa doarma. Nu are voie la desene....Ha ha ha....Are o moaca tare lunga dar asta e.Aplicam pedeapsa sa tina minte altadata. Si unde pui ca pierde Bakugan (sau cum draq se scrie chestia asta) M-a zapacit cu tampenia asta de desen animat si cu jucariile cu Bakugan...
monica-elizabet spune:
ma bucur ca sunteti bine cuscra...
pupa zambareata sa nu mai fie suparata si zii-i ca si sotul si cumnata ei sunt pedepsiti la pc ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
georgi75 spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet ma bucur ca sunteti bine cuscra... pupa zambareata sa nu mai fie suparata si zii-i ca si sotul si cumnata ei sunt pedepsiti la pc monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Prajituri si papa bun 2 Papa de post |

Mey chiar ar consola-o chestia asta

Vad ca a uitat de desene.Se joaca pe-aci si-i turuie guraaaaa....

monica-elizabet spune:
da...cred ca o linisteste mult ![]()

astia mici ai mei si-au luat-o(pedeapsa) fiindca nu au vrut sa stranga jucariile...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
maria2mami spune:
..........noi tot musafiri suntem ........si e marfaaaaaa
si nu vrem sa plecam acasa
...da trebuie' offf
marti avem avion la 10 si joi plecam la mareeeeeeee
ma duc sa pun boze pe hi5 si revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=4085653341&albumId=352390794&ownerId=68974299#4085653341_68974299_352390794_0
am plecat la plimbareala
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Sebi are nevoie de voi!!!