Casnicute, harnicute, mamicute (200)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mhldvrc/mhldvrc.jpg)
mhldvrc spune:
La multi ani, Maria de Mmiha, Annemarie de Liana, Mara de Gusta si tuturor ce poarta numele de Maria sau Marin
![](pupic.gif)
![](grup.gif)
![](foto.gif)
Mihaela(25.04.1962)
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](rok.gif)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
LA MULTI ANI MARIILOR SI TUTUROR SARBATORITILOR azi va servesc cu ce vrea muschiul vostru si dedicatiiiii fara numarrrrrrrrr :
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
monica-elizabet spune:
La multi ani! Mariilor si Mariutelor sa fiti sanatoase
si noi suntem Mariute
asa ca va servim cu o feliute de Tortulet pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
Eu is intr-o stare de KK,asa ca ma car la ale mele...Voiam doar sa pup si sa urez Mariile. Sa ne traiti si sa-nfloriti!
Monule,frumos tortulet! Te-ai apucat de..."gradinarit"? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
superb tortul Monicule sa traiti Mariilor!
miha fara numar sa iesi fata din kk
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
monica-elizabet spune:
multumesc fetelor
da miho vazusi ce "incercari" am gradinarit?
da ce patisi? sa-ti treaca supararea
claudia, gata esti acasa? hai pove cum a fost in ro am vazut ca ai avut intalneli la gru cu fetele....
noi am serbat-o azi pe ruxica am papat in orash si am cumparat cadouri...acasa n-am pregatit decat tortuletul pe care l-am mancat la micul dejun pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
a fost de minune acasa,am fost pe alta lume 2 saptamani,sper sa nu radeti nu am stat nici o zi pe 'acas
am umblat in tot orasul si m-am intalnit zilnic cu prietene,rude,etc, a fost cam stresant cu ce am avut de rezolvat dar le-am facut pe toate.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
Claudia,bine (ti-)ai revenit!
Cum ai rezolvat cu Denisa? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...