Casnicute, harnicute, mamicute (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Maria de Mmiha, Annemarie de Liana, Mara de Gusta si tuturor ce poarta numele de Maria sau Marin

si Foto

Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI TUTUROR SARBATORITILOR azi va servesc cu ce vrea muschiul vostru

si dedicatiiiii fara numarrrrrrrrr :

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Mariilor si Mariutelor sa fiti sanatoase

si noi suntem Mariute
asa ca va servim cu o feliute de Tortulet

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu is intr-o stare de KK,asa ca ma car la ale mele...Voiam doar sa pup si sa urez Mariile. Sa ne traiti si sa-nfloriti!

Monule,frumos tortulet! Te-ai apucat de..."gradinarit"?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

superb tortul Monicule sa traiti Mariilor!
miha fara numar sa iesi fata din kk

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!
Sa fiti iubite, iubiti si fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc fetelor
da miho vazusi ce "incercari" am gradinarit?
da ce patisi? sa-ti treaca supararea

claudia, gata esti acasa? hai pove cum a fost in ro am vazut ca ai avut intalneli la gru cu fetele....

noi am serbat-o azi pe ruxica am papat in orash si am cumparat cadouri...acasa n-am pregatit decat tortuletul pe care l-am mancat la micul dejun

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

a fost de minune acasa,am fost pe alta lume 2 saptamani,sper sa nu radeti nu am stat nici o zi pe 'acas am umblat in tot orasul si m-am intalnit zilnic cu prietene,rude,etc, a fost cam stresant cu ce am avut de rezolvat dar le-am facut pe toate.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hello

pi tatiii

AMR 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Claudia,bine (ti-)ai revenit!
Cum ai rezolvat cu Denisa?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput