Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babymom, care e targetul acestei emisiuni si targetul postului de radio? e un post local? (scuze daca ai mai spus, nu am retinut...) la ce ora si in ce zi e difuzata emisiunea? se difuzeaza si in prime time? se si redifuzeaza? poate raspunsul la intrebarile astea te va ajuta sa identifici mai bine si potentiale teme de interes. sa stii clar cui te adresezi, nu doar mamicilor sau viitoarelor mamici in general...

succes.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

babytza,multumesc pentru parola,nu am gasit poza cu mamidestefan,dar mai caut.peDavid,ce frumos doarme el!
Dyanira si noua ne-a recomandat pediatru Osteocare,10 zile/lunaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nikolici iti dau link la un alt forum care trateaza acest subiect, daca nu ai timp sa citesti voi incerca eu sa fac un rezumat. Pe foarte foarte scurt, EC sustine ca un copil nu se naste cu pampers si ca inainte ca el sa faca pipi/caca da niste semnale care il pot ajuta pe adult sa il ghideze pe micut catre un loc unde sa faca. Daca te atrage subiectul pot sa iti impartasesc si experienta proprie, eu am fost sceptica cu privire la EC dar acum mi-am schimbat putin parerea desi stiu ca nu este pentru mine si familia mea nu exclud sa mearga la altii.
Deci Elimination Communication

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare!
Scurt, de pe laptopul sotului, de la mare: se mai face comanda la Bimbomarket? Daca da, dati-mi si mie un pm, pls!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Seara buna.Intrebare:copii vostri au seri in care nu mananca laptele de seara(daca au asa ceva)ca e prima data cand al meu din 180ml nu a mancat nici macar 30ml...a papat titica si a adormit...oare sa fie ceva in neregula cu laptele(e acelasi de cand ii dau nu i l-am schimbat)sau sa fie caldura?ca e o caldura...of.....

Luca-22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

C.valy,nu stiu ce sa-ti raspund exact,caci eu ii dau doar san,tu ii dai intai san si apoi formula?N-ai putea doar sa-l alaptezi?Ma gandesc ca daca i-ai dat san inainte s-o fi saturat.
Babymom,uite cateva intrebari la care mi=ar placea sa aflu raspuns
-Se da apa la bebelusii alaptati exlusiv?
-Cum adormim bebelusul?
-suzeta sau degetelul?
=Cand mergem cu bebe la medic?
Aveam mai multe intrebari,dar le=am uitat...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Buna seara.
Nu stiu daca ati observat, dar eu am cam disparut din peisaj pt ca, de cind a descoperit mersul, Ania vrea sa faca NUMAI asta, daca se poate. Si mi se pare o activitate foarte obositoare (pentru mine).
Vrea s-o tin de minutza si sa mergem prin casa, acolo unde VREA EA, adica in toate locurile alea minunate in care nu poate ajunge cu premergatorul. Si mai vrea sa facem du-te vino intre mama si canapea, cam de 240 de ori la o repriza.
Unul dintre efectele evidente ale mersului este ca are somnul mult mai agitat. Se trezeste si plinge, de fapt nu se trezeste de-a binelea, cred ca viseaza urit si se sperie. O mai iau la noi in pat s-o adorm la loc si da din picioare tare de tot in somn, se vede ca si-n somn tot mersul o preocupa.
In rest, e la fel de scumpa si de cuminte ca de obicei. Mi se pare ca maninca mai bine si a mai luat ceva in greutate.

Intre mese ii dau mai mereu sa rontzaie ceva (morcov, mar, biscuiti, mai rar acum pufuleti). Miruna, tu intrebai (retoric) la ce-s buni pufuletii - uite, la noi au fost buni pt ca datorita lor s-a invatat Ania sa muste si sa mestece. Acum ii dau rar de tot, pt ca a invatat sa rumege alte chestii.

Vorbeati de spalat pe jos. Eu spal gresia cu Ajax lichid si parchetul cu Pronto pt parchet. Ma termina activitatea asta, nu atit spalatul (spal o data la citeva zile), cit aspiratul. Trebuie sa aspir cel putin o data pe zi. Din fericire, n-avem covoare, asa ca nu e chiar asa nasol, dar Pucca, de la depresia pe care a facut-o saptamina trecuta, napirleste ceva horror. Si acum i-a trecut depresia si e foarte jucausa, ocazie cu care lasa in urma tone de par.
Banuiesc ca v-am oripilat pe citeva, dar asta e.
Ada, stiu ca am mai zis o data chestia asta, dar eu nu stiu nene cum speli tu pe jos cu LOC. Chestia aia nu poate fi diluata. Am incercat sa pun un virf de unghie intr-o galeata cu apa si tot face o spuma imensa.

Luminita, Babymom, merci de retete. Am pus semn de carte, o sa le fac miine-poimiine. Eu am avut succese recente cu lintea si, astazi, cu oatmeal (porridge). Azi i-am facut fulgii de ovaz cu apa, apoi am amestecat cu mere si am luat papalica in parc. A halit-o, nu foarte incintata, dar a mincat tot. Data viitoare o sa-i pun si lapte.

Babymom, apropo de teme pentru emisiunea ta. Eu am un cui pe chestia cu infofolitul. In occident, dupa cum stii, ti se atrage atentia cu orice ocazie sa nu supraincalzesti copilul, in timp ce, la noi, majoritatea mamelor cred ca singurul pericol e frigul.
Dar cred ca un subiect bun (daca se si suprapune pe gindirea ta) este acesta: copiii nu sint atit de sensibili pe cit credem noi. Mie mi se pare ca foarte mare parte din sensibilitatea copiilor este indusa. Eu am facut asa cum m-au sfatuit moasa si pediatra si am spalat copilul din primele zile, n-am infofolit-o niciodata, nu i-am pus niciodata caciulitza in casa, din mai sta numai desculta - si singura problema a fost o mica raceala cu muci, pe la 6 luni (fara febra, fara tuse, fara nicio alta complicatie).

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Va multumesc pt. sugesti si idei; am sa tin cont de ele si... mai astept si altele.

Lumi, emisiunea e la un post local de radio - Radio Vocea Evangheliei, e o emisiune saptamanala de informare pe teme medicale, sunt invitati medici de diferite specialitati si se discuta intr-o serie de emisiuni, pe o tema data. Acum eu sunt invitata la a 4-a emisiune din seria neonatologie. Se difuzeaza joi la ora 12:30 si in reluare vineri la ora 19.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

valy la noi s-a mai intamplat sa nu isi bea lapticul de seara. De regula nu se mai trezeste sa pape pana dimineata, dar am avut si nopti cand a dorit sa bea un bibe

Dya noi luam calciu gluconic fiole , cate 5 pic 10 zile.
La mare l-am tinut mereu cu ceva pe cap. Palaria sau batic. Mi-a fost frica sa il las cu capsorul descoperit si l-am dat mereu cu crema de plaja.

iepurila pupici printesei mucioase si felicitari de bilant
Gresia o spal acum cu mopul cu aburi de care sunt foarte multumita. Si odata pe saptamana dau si cu domestos din cauza de caini in casa.
Protectii voi lua si eu neaparat pt toate dulapiorele si sertarasele, nu de alta dar a invatat cum se descid si chiar azi si-a prins un degetel in sertar....
Tin pumnii sa reusiti cu patutul !!!!!!

Claudia smekerita printesa cu ce a les de pe tava Masina , parfum si bani ...stie fata ce vrea

Lala si noi pupam si lingem parchetul cu mare drag

Preety offf ce chinuiala pe tine Lasa ca se face fata mare si sa vezi cum te rogi de ea sa se trezeasca dimineata
Cu dormitul nu am cum sa te ajut, David a dormit numai in patul lui de la nastere. Iti tin pumnii

Lumi sunt cereale de la Millupa cu musli si fructe de la 10 luni parca. de la farmacie am luat. Dar nu am vazut peste tot. Scrie ceva cu primele bucatele. Sunt bune la gust ca am bagat si eu botul in ele
Noua ne ies uneori bubitele astea la gat. Si ii dau cu crema de fundic cu zinc. Dupa baie si dimineata ii dau . In doua zile ii trec si nu mai reapar o vreme.

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Aoleuuu, mor de ras: o las pe Anna pe jos in sufragerie acum 30 min si pe Alice la masa, mancand paste. Eu spalam vase in bucatarie. Si nu intelegeam de ce nu tipa nimeni. Cand ma uit, Alice arunca paste pe jos , pe parchet si Anna culegea ca un catel si manca.Aratau asa haios!

trebuia sa le filmezi....mortale

lavida felicitari de dintzoc !!!!

Klemi Nocom e experta cu chiftelutele

ratonel mamico eu nu stiu de unde ai atata energie

Dya sper ca sunteti bine

Ankussa chiar asa, unde esti mami ????

Babymom pana am intrat eu , au spus fetele ce as fi spus si eu. Daca ma mai loveste ceva, iti spun

Raportam si noi niste primi pasi facuti in patut de-a lungul acestuia

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

C.valy e posibil sa fi fost satul de san sau pur si simplu sa fi fost prea obosit. Mara cand sugea ( s-a intarcat acum vreo 2 saptamani ) avea seri cand tragea de 2 ori si gata, voia somn. Cu bibe n-am mai patit asa, dar mananca si foarte repede, nu dureaza mai mult de 1 min sa rada 300 ml fara efort.

Babymom votez si eu pentru masuri de prim ajutor, ingrijirea in caz de febra, diaree etc si pentru diversificare. Apropos de asta tin minte ca la Serban, bb prematur nascut la 2 kg si mama disperata care citise prea multe pe net despre moartea subita si alte pb ale prematurilor, l-am pazit o noapte intreaga din cauza ca aveam senzatia ca are probleme de respiratie ( deschidea gurita intr-un fel si eu aveam senzatia ca se chnuie sa respire ). Cand a varsat prima oara in jet ( era de fapt o regurgitare ft puternica dupa cum mi-a zis pediatra care era la mine din fericire ), dupa vreo luna de la amintita noapte mi-am dat seama ca de fapt asta fusese si atunci probema, ii venea sa vomite desi nu a facut-o si nicidecum o problema de respiratie .

Mergi la inceput