DN 57, 57b -Moravita-Oravita-Anina-Plugova

DN 57, 57b -Moravita-Oravita-Anina-Plugova | Autor: beatrix

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ca sa evitam cosmarul de pe E70, Timisoara-Orsova, uitandu-ne pe harta Ro dupa o alternativa, am dta peste aceasta ruta, Timisoara-Moravita-Oravita-Anina si sa intram in E70 la Plugova ca sa prindem doar o portiune mica. Anul trecut am crezut ca vor termina lucrarile dra se pare ca nu!
La o cautare pe google, am aflat ca este frumos, printre munti si ca astfaltul e oarecum ok, doar cu mici intreruperi dar informatiile erau din 2008!
A fost cineva mai recent? Ma puteti ajuta cu ceva informatii?

Multumesc mult,

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Daca tot vrei sa ocolesti E70-ul, mai bine mergeti Timisoara-Moravita-Oravita-Moldova-Noua-pe clisura si iesiti la Orsova, drumul e ok. si chiar mai spectaculos intre Moldova Noua si Orsova. Pe Anina sunt si f. multe curbe si poate nu-i asa placut pt. pitic, in plus se lucreaza si intre Plugova si Herculane, pe defileu e decopertat, se circula pe-o banda, ca naiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Liliana, merci mult!
E super si varianta pe Moldova Noua! O luasem in calcul aseara dupa ce postasem deja subiectul si n-am mai deschis calculatorul! Noi mergem la Craiova si mai luasem in calcul si varianta cu E79, Deva-Petrosani-Tg-jiu-Craiova dar am inteles ca si asta e rupt rau!
O sa incercam varianta cu Timisoara-Moldova-Noua- Orsova-Severin-Strehaia-Filiasi-Craiova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Beatrix, noi am fost anul trecut pe traseul de care intrebai, e, intr-adevar, f. frumos, spectaculos, dar am prins si noi o portiune unde se lucra inainte de Herculane si am crezut ca nu mai ajungeeem, se circula in ritmul melcului. Alege traseul pe care ti l-a indicat Liliana, e f. frumos intre Moldova Noua si Orsova si soseaua e relativ noua.

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, merci mult! Pe acolo vom merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la sfarsitul lui mai cand am fost noi herculane/severin se lucra inca...era nebunie.la intoarcere am venit pe moldova/oravita/resita drumul bun si peisaje superbe.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Osna,merci!

Mergi la inceput