Oare e posibil? sarcina cu simptome premenstruale?

Oare e posibil sa fiu insarcinata,dar avand simptome specifice menstruatiei???
Dureri in ovare,sani mariti pentru moment apoi normali????
Tare mult as vrea...am facut 5 teste,unul neconcludent si 4 negative...clar doar o singura linie...sau poate ar fi mai bine sa mai astept,pana la efectuarea unui nou test.La primul meu copil asa s-a manifestat sarcina...
Raspunsuri

bb_yasmi spune:
si la mine asa s a manifestat prima sarcina, am avut toate simptomele de la menstruatie.
acum de ex am 4 teste pozitive (diferite), nici un simptom si menstruatie pe deasupra (slaba cantitativ)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

nadinas spune:
Eu imi doresc mult sa fie,dar nu vreau sa mai imi fac iluzii.Daca nu vine pana pe 8,9 am mari sperante...

_Ralu_ spune:
da, clar...sarcina se poate manifesta si asa. la mine asa a fost. si am mai auzit multe persoane....
*******************************************************raluca
mami fericita de
alexia
(07.09.2006)

Ramonika spune:
e adevarat ca pot aparea simptomele astea premenstruale, insa cele 4 teste negative...
poate le-ai facut prea devreme...
cel mai sigur, daca nu ai rabdare, ar trebui sa-ti faci o analiza de sange.
bafta!
Ramonika

nadinas spune:
Da,Ramonika ai dreptate...sunt prea multe teste negative...poate a fost mult prea devreme si trebuie sa mai astept.O sa ma duc saptamana viitoare la doctor sa vedem...Am aceleasi simptome acum,ca si cand mi-ar veni menstruatia si am avut o scurgere incolora,cantitativ,f mic.Burta ma doare in continuare,am mai facut un test azi,la fel.Sau poate m-am scrantit eu si ma autosugestionez ca o idioata...of...

Ramonika spune:
stiu ca e frumos sa speri, insa si dezamagirea e la fel de mare, daca e sa nu fie...
cel mai bine nu te mai gandi si asteapta, sau fa un test de sange, cum am zis.
Ramonika

alina023 spune:
Si la mine ambele sarcini s-au manifestat asa. Iar la prima testele imi ieseau negative (la a doua a iesit pozitiv din prima).
Daca ai intarziere semnificativa si testele continua sa fie negative mergi la analiza de sange!
Sper sa fie bebe!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!

ego_81 spune:
si la mine simptomele sunt similare celor premenstruale... si am avut si o slaba sangerare care a durat 3 zile... am facut 2 teste ianinte de data normala a menstreu si au iesit negative, si inca 2 la 3 zile dupa data menstrei si au iesit pozitive!
medicul a confirmat sarcina; acum avem 5 sapt si 3 zile
stiu cum e sa speri la fiecara luna... sunt sigura ca medicul iti va confirma! Sa ne tii la curent.
multa-multa bafta!

bb_yasmi spune:
ego, cum a fost sangerarea??? cu sange roshu??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007