Puiuti de Randunici 2008!! (293)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Olgutzica, Mimo, ce copii frumosi aveti ma!! 
Luny, sanatate!
Ramo, sa va fie de bine concediul!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
explicati-mi si mie ce-i cu febra asta
olgule,naty,gecko???
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
i-am dat la 21,45 0,5 ml algocalmin si inca arde, avea iar 39,3...nu mai pot, ma lasa nervii, suntem aproape de panica...ce mai merge in timp asa de scurt..abia l-am scos din dus...novocalmin, paracetamol??
Iubirea mea,
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Luny, eu cred ca e viroza... ![]() Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
si mie mi se pare ciudat ca dupa a treia doza de antibiotic, e tot asa si febra nu dispare...
Iubirea mea,
mimonix spune:
Luny, febra ar trebui sa scada sau sa dispara dupa min 24 de ore de antibiotic dar la carte scrie ca dupa 3 zile de antibiotic. Deci rabdare mamico , stiu ca-i greu dar trece sigur
Alterneaza antitermicele si mai ales pune-i mereu ciorapi uzi cu otet indoit cu apa, ajuta mult!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
zozela spune:
Bai m-ati lasat masca!! Ariel,Mimo-sanatate proaspetelor mamici,dar si piticilor lor!
Eu nu mai pot comenta..mi-e peste puterea de intelegere..
luny,Oana-sanatate puiutilor
luny-acum cat are?Off..
Nico sunt iar cu canal infundat
..De data asta la sanul drept
Ce nasoool e!!Ce ne facem cu tatele astea rasfatate?! Olga ale tale sunt cuminti?![]()
Bine ai revenit-Ramo!
Tre' sa-mi dai detalii pe mess..
puii frumosi-pe Vladutzii,Stef,Theo,Sophie-sunt minunati cercetasii mici!
Teo-mare! Sper ca nu s-a ars prea tare!
Alice am telefooon!! Ne auzim mainee!!

Bai as fi avut multe de zis..Muulte,multe..dar sunt obosita,iar sunt la laptop,cracita prin pat
(nu stiu cine ma chinuie),as face un remi online si as parca pe stanga..Va puuup!
PS:Olga-mii de 

mamelului tau!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny explicati-mi si mie ce-i cu febra asta olgule,naty,gecko??? |
Eu ii doresc din suflet sanatate Mufului si cred ca Mimo ti-a raspuns exact cum as fi facut-o si eu. Alte pareri nu mai emit pt ca sigur se va gasi imediat cineva sa zica pe dos...
Doar atat, sa nu uiti si de supoz cu Diclogesic!
Ai rabdare, urmareste-l, mai solicita medicul/spitalul daca se ingroasa gluma. Nu de pe un forum obtii diagnostice sau tratamente-minune.
Noapte usoara sa aveti!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Nicoleta spune:
Salut.
Luny, ai rabdare, trece sigur, febra mare panicheaza pe oricine... Mufarinul este rezistent, mai ales ca nu a avut asa multe bolesnite...
Olga, mami a ta este o super-mami! 

Zoze, eu canale infundate dureroase nu am avut decat prin prima luna (n-as vorbi acu si sa o patesc...), dar stii tu cum sa procedezi! SI da, cam rasfatate balcoanele astea! ![]()
Alice, am vazut poze cu mandra ta, o frumoasa si o curioasa! Unde e tara voastra?
Naty, cu "spusul pe dos"... nu era vorba ca fiecare e liber sa spuna parerea? Nu cred ca e cazul de Ghita Contra printre noi... In fine, eu stiu de la mamici de la alte subiecte (cel cu copiii de 2002, spre exemplu) ca in tari "straine" (America, Germania) copiii sunt lasati 3 zile sa lupte cu febra - nu e placut, dar e ok - si abia apoi se iau alte masuri, in alte cazuri/sisteme medicale se fac analize de sange pentru a se stabili daca e viral sau nu. EU din experienta cu copilul cel mare am procedat asa, adica am asteptat 3 zile si crede-ma ca am aruncat o gramada de cutii de antibiotice neincepute care expirasera, pana la urma... S-a dovedit dupa 2-3 zile ca am avut "instinctul" bun, a trecut febra, era viral. Daca cineva zice altfel decat tine sau decat oricine altcineva o face pentru ca asa crede, sper eu. Nu pentru a fi "invers".
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
blankar spune:
salutare!
Ariel ma bucur ca e mai bine cumnata ta!
ma ingroziti cu atatea povesti de groaza de la
nasteri
incepe sa imi fie frica!
Luny sanatate lui Mufa sa ii scada febra
si nu te necaji cu antibioticul,Eric a luat
non stop 1 an si 3 luni antibiotic si uite
ca e bine dezvoltat(are 86 de cm si 13 kg)
si nu i-a afectat imunitatea(o data a fost racit)
normal ca nici mie nu mi-a convenit sa ii dau
atata timp dar daca dr. a zis ca trebuie nu am
putut sa nu ii dau eu de la mine putere
Mimo,Eric e un pic mai marait ca de obicei,maiine
ii duc urina la analiza daca reusesc sa ii colectez
in legatura cu ROR ,am 2 prietene care au refuzat
pe semnatura vaccinul la sfatul pediatrei
asa ma stresa si pe mine dr. de fam. al lui
Eric cu vaccinurile(nici ea nu e buna numai de vaccin)
ma suna in fiecare saptamana sa imi spuna ca ea trebuie
sa faca rapoarte in scris la sanepid din cauza lui fiul
meu care nu isi primeste vaccinul la timp
imi venea sa mor cand o auzeam
am intrebat-o:''pai credeti ca mie imi convine ca e
bolnav si tot in spital e cu antibiotic intravenos?"
si eu eram mai linistita daca le lua la timp pe toate
dar daca nu ai cu cine
vorbi
si daca e ceva bai tot pe altcineva chem nu pe ea