Puiuti de Randunici 2008!! (293)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
antibiotic preventiv...o tampenie mai mare n-am auzit in viata mea..esenta framantarilor mele Naty a inteles-o perfect, despre asta era vorba..Mufa e tot molesit, marait, de cand are febra (de pe la 4), nu a bagat nimic in gura de pranz, acum a adormit..sper sa pape ceva cat de cat inainte de 8 cand ia antibioticul..eu nu am reusit sa dorm deloc azi, mi-e groaza de noaptea ce vine..ar fi a treia la rand..
ce misto de voi, se pune de-o intalnire la mare
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Am tras un pui de somn, ce bine fuse! Stef inca doarme si vad ca mananca super pana acum, eu sper sa ma insel si sa nu fie ca la Vlad...
Naty, da, e groaznic ping-pong-ul mama ma bate la cap sa nu-l mai duc la gradi, ca de-acolo ia Vlad toate astea...si i-am zis, noi cand eram mici eram vesnic bolnave din ce-mi aduc aminte la gradi...eu am facut la otite...si la injectii Da, o sa raceasca si o sa faca tot felul de boli in primul an de gradi, ma consolez eu...nu pot sa-l izolez!
Soacra-mea la fel, ca sa ii tin separat cand se imbolnaveste unul din ei....nici asta nu pot...fiind singura cu amandoi majoritatea timpului nu pot sa-i tin separat! ce sa le fac? o sa ia unul de la altul pana s-or imuniza intr-un fel si or fi mai rezistenti...
Cu Vlad n-am avut probleme din astea cat era micut, a racit prima data dupa 1 an jumate...
Olga, si soacra-mea mi-a zis ieri la fel, ca si-a dat seama ca Stanciu e bun si ca are incredere in el. Ieri l-am lasat pe Stef cu socrul meu si m-am dus cu Vlad la cabinet, apoi cand socrul a ajuns acasa ma suna soacra sa-i povestesc ce si cum. Si i-am zis intai ce tratament i-a dat si ea, suuuper contrariata ca nu i-a dat antibiotic. Apoi ii zis ca nu are nici un puroi, e herpangina! si si-a dat seama ce inseamna, cu toate ca si ea se uitase in gatul lui Vlad si e asistenta si aveam pretentia sa stie
Eh...sper sa treaca repede astea si sa nu mai stau sa-i doftoricesc pe caldurile astea
ccris_ccris spune:
Am vazut si pozici de Mimo, ff frumos peisajul si curcubeul, iar Vladutzu e leit mami! Aaa, si ati fost si cu Sku si Olgu!
M-am ingrozit si eu citind si ce a pove Mimo si Ariel, si sunt de acord cu Olgutza sa-ti cauti alta pediatra, Ariel!
Naty, tu si medicul tau stiti cel mai bine prin ce ati trecut, discuta si cu medicul tau si daca exista o cat de mica sansa, poate-poate...
Bubu, sanatate multa lui Vladut!
Luny, asemenea si lui Mufa!
Nu mai are Andreea rabdare sa mai stea in casa, tre' sa fug. Nici de dormit nu vrea sa doarma!
bubu05 spune:
Of, Luny, imi pare asa de rau...si tot mai face febra dupa antibiotic? Tu ai reusit sa-i vezi gatul?
Nici eu n-am mai auzit de antibiotic preventiv , mare ti-e gradina!
Olguta, saraca mama ta prin cate a trecut Acum ea e bine??
Cuscra, sa pupi fata din partea mea , ma bucur ca sunteti bine si multumesc pentru urari!
luny spune:
bubu nu i-am vazut gatul si chiar daca as reusi, ca nu ne lasa, nu ma pricep, nu stiu cum arata normal si cum e cu puroi,rosu etc...abia a reusit si dr aia ieri...acum i-a scazut febra, sper sa pape ceva..
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Adineauri s-a trezit si Stef si are 38,8... Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
offf, sa ne luam de mana, desi la tine cu 2 bolnaviori e mult mai greu
bubu05 spune:
Luny, sunt doar cu Stef acum, Vlad e bine, sper, la soacra-mea...
A venit mama pe la mine sa-mi calce niste rufe, ce bine ca nu stau singurica!
Olgutzika spune:
www.flickr.com/photos/olguselu/3789398878/" target="_blank">Poze noi si vechi
Naty, nu stiu ce sa zic de ezitarea ta...eu am intrebat-o pe mama daca nu s-a gandit ca nu e fair fata de fratii mei, in conditiile in care sarcina cu mine ii punea viata in pericol. Raspunsul ei a fost ca nu s-a gandit nicio secunda ca ar putea iesi altfel decat vie din toata povestea aia...a fost optimista de la cap la coada. Trebuie sa te gandesti si la Iulia! In plus, ea era deja insarcinata cand a aflat de minunea aia, si nu a putut sa renunte la mine...la tine ar fi ceva voluntar de la bun inceput. Eu iti spun sincer ca nu as putea sa fac ce a facut ea...
Luny, cred ca e cam devreme sa ii revina pofta de mancare. Lipsa ei nu m-ar speria. Febra nu e ok, stai cu ochii pe el!
Bubulina ! Cred ca era inevitabil sa nu ia si Stef...
Cris, si tu ai lipsit de pe crenguta?
Alicel, si Sof e indragostita de galeata Dovada www.flickr.com/photos/olguselu/3789402628/" target="_blank">aici. Thea e fetita mare, poarta chilotei ! Stati bine cu facutul la olita? Sku si-o pune in cap, o vrea in cada sa o umple cu apa...
Nu mai stiu, ca ma tot ridic, ma asez, iar ma ridic...iar creierul imi era fiert oricum!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
natynic spune:
Olgu, pai despre asta era vorba, daca ar fi sa mai raman insarcinata, nu sa-mi propun asta...Iar la Iulia normal ca ma gandesc; daca mi-ar fi spus cineva acum cativa ani ca pt copilul meu o sa ma las de fumat, o sa-mi fac analize periodic, o sa iau antioxidante si omega 3 si o sa renunt la carne as fi zis ca e nebun. Dar le fac ca sa ma aiba ea alaturi cat mai mult timp si cat mai in putere...
Geckooooo...am experimentat cuptorul electric . Normal ca tot husbandul meu cel tehnic a deslusit cum se umbla la el, mi-a explicat, m-a lasat acasa singurica si dupa ce am culcat-o pe Iulia, ca nu cumva sa ma disturbe, i-am pregatit un sufleu care a iesit minunat. Ei, si trezindu-se fata, m-am grabit nerabdatoare sa-i dau ca sa vada ce bunatate i-am facut si ca sa iesim odata in parc si...i-am dat sufleul prea fierbinte Bietul copil ramasese cu gura deschisa larg, nici sa tipe n-a mai putut...a fost destul de greu sa o conving sa mai ia, abia dupa ce a vazut ca-mi bag eu in gura a indraznit. Si a papat o portie zdravana Uff, gata, acum am cuptor; si...nu mai am nicio scuza
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!