Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bai dupa o repriza de smotruit prin casa am zis sa vin sa ma relaxez la o cu voi si un pahar de vorba si cand colo ce gasesc aici...randunici suparici... pe toate si va vreau pe toate pe crengutza..vorba lui zoze am ametit citind mesajele voastre..si eu sunt de parere ca fiecare e liber sa-si spuna parerea...eu am invatat f multe dupa aceasta crengutza ...ca le-am pus in aplicare ca nu le-am pus asta e treaba meadar stiu ca intr-o buna zi o sa-mi fie de folos...

bubu ma bucur sa vad ca stefu si-a mai revenit

luny sper din toata inima sa-si revina si mufarina si multa sanatate

naty ce faci?cum iti mai este?

zoze chiar ce mai face bunelul?

kya,kitzi(te-am zarit in capitolasul trecut)va pup si mai veniti pe crengutza la o barfa mica

amira o sa vina si pozele nu am avut timp

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxana, a plans destul de rau dar apoi mi s-a spus ca s-a inveselit imediat ce a vazut copiii, a mancat si e ok. Nici mie nu mi-a fost usor, de fapt, sa o las...
Bubu, nu am gripa dar s-a dezvoltat deja o traheobronsita naspa, sunt ragusita, daca maine nu-s mai bine ma duc sa-mi fac o radiografie.
Luny sa stii ca ma tot gandesc la voi.
Kya, gresesti...esti o prezenta care intotdeauna a adus pace si senin pe crenguta, deci cand e ceva in neregula pe aici e chiar indicat sa apari; asa cum e indicat sa se dea la fund una de-alde mine care face valuri cu patosul ei interpretabil (Cris, stai linistita, nu e cu suparare, tu ma cunosti si "face to face" si f probabil ai dreptate). Mai ales la ora 1 noaptea si in halul de rau in care ma simteam -as fi luat eu insami in clipa aia si mama antibioticului ca sa nu mai tusesc atat de oribil- ar fi trebuit sa ma abtin de la comentarii. Cate o tuturor.
Mimo, expunerea la soare e factor de risc (sau, sa zic, de zgandarire) pt multe tipuri de cancere, mai ales cele cu substrat hormonal. In plus, in cazul cumnatei mele, cum am zis, e vorba si de un san extirpat, deci numai de plaja nu are nevoie sau chef...
Am avut noroc cu cutremurul, eram in masina in drum spre Ikea cu randunoiul, ne-am luat dulap pt baie si o mie de alte mizilicuri pt casa. Dar recunosc ca am citit de vreo 3 ori postarea lui Bubu ca sa inteleg ce a fost azi-noapte

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

M-am delectat si eu mai pe-ndelete cu pozicile lui Sku de Olgu si Vladutz de Mimo, sunt mortale! Sunt asa de frumosi amandoi!
Olgu, i-am luat si eu cercelusi gargarita Andreei, dar nu ma lasa sa-i pun. Oricum ma tem sa nu si-i scoata din ureche sau s-o intepe dupa urechiusa cand doarme.
Sku ii are de la bun inceput, nu?
Am reusit sa vad si montajul facut de Mihutza cu bebicii nostri, absolut senzational, ce s-au schimbat!

Unde v-ati ascuns, dormiti cu toatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cris, eu am zis exclus cercei cu surub inca cativa ani de acum, mi se par si mie periculosi sau pur si simplu incomozi (pt ele).

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ccris eu pe aici fara chef de bagaje! fac mancare: paste cu mazare, ton si cascaval- idee pt invitati! sau daca nu-i placi f tare poti sa le dai pastrav d-ala prajit de la care i s-a facut rau Andreiutei! glumeam
cu cerceii... eu stiu ca sunt unii cu surub speciali pt fetite mici, au un surub special, care nu permite sa faca rana la copii. e drept ca aici nu am vazut, ii stiu din Spania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am dormit si eu nitel, parca ma simt mai bine...Muf inca doarme

mai Nicoleta, nu a zis nimeni ca ar stii tot, si nici nu cred ca e cineva care a spus 'cutare sa ne lase, sa nu-si mai dea cu paprerea'...ce naiba..parca suntem copii mici, ne luam jucariile si plecam...spuneti, ftare ce aveti in cap, si cu asta basta...e f corect sa inveti din patania altuia...

Cuscra-mea, have fun si poze garla sa aduci!

Ccris, nu am vreme, ca ti-as zice despre herpagina, desi prea multe nu stiu si nici nu mai vreau sa stiu...

am vazut pozele cu Sku, deliiiiciuuu!!ce masina jme are ta-su:))

ma duc sa-i fac o supa cu morcov si orez la copil, poate-poate...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nu mai poate nene omu' sa faca un dus linistit ! Coana Gecko eu nu stiu de unde le scoti dar am auzit azi una care te si intrece Cica a fost cutremur pentru ca s-a zguduit economia subterana
Roxana vacanta placuta.Unde plecati?
Zoze te tii de bancuri? Pleci sau nu la mare, ca n-ai mai zis nimic? Adica ...ai zis perioada, dar unde ai zis? Ca-s curioasa si eu unde e oaza de "marlanieless", poate ma orientez in viitor
Multumesc tuturor celor care au admirat perechea Vladutz-Sophiphi (mi-a placut mie cum suna sophiphi/tofifi) , e o scumpa Sophiphi cu curuletul ala inapoi si cu fata ei serioasa Vad ca ati remarcat amanunte nu gluma Cerceii, masinuta O sa fiu mai atenta data viitoare cand ma pozez ca daca o sa am vreun punct negru voi sigur il veti remarca
Luny ce ma bucur ca si-a revenit Mufarina Dac-ar stii el ce valuri a facut
Naty daca-i vorba de accelerarea proceselor hormonale inteleg, merci. Credeam ca se aplica restrictia la orice forma de cancer si nu intelegeam de ce.
Haha...sigur mai aveam ceva de zis dar mi s-a zguduit neuronul si e inca speriat !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, am facut nani, ne-am trezit cu 38,2 asa, de control M-am uitat la el in gat si are puncteeeee albeeee

Cris, Vlad a fost primul , a luat virusul de la piscina , a debutat cu febra 40, dupa 3 ore de balaceala...si a tinut-o o zi cu febra mare si una cu febra moderata...si apoi am fost la dr. si are pe amigdalitele rosii si inflamate multe punctisoare albe...si se ia! si acum a luat si Stef
Muful cine stie cum/unde/de ce a luat , cu noi nu s-a vazut

A papt si el 3 guri de ciorbita, o feliuta de pepene galben si i-a scazut si febra...ma duc sa pup falcutele mele dolofane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am o propunere . ca la gradinita lui alex. roluri! azi suntem medici si pacienti, cu randul. maine psihologi si pacienti, cu randul. poimaine profesori, urmatoarea zi avocati, apoi ingineri, economisti, jurnalisti, constructori.
ce ziceti? m-am tampit:))

cris, uite aici niste info: http://dermatology.cdlib.org/93/reviews/viral/scott.html

herpangina e putin mai jos

si aici alte info despre analize:
http://www.roadiro.ro/site/navigate/analize/ana_hem.html

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cris, pentru mine sunt un stress cerceii aia. Nu, nu i-a avut de la inceput, de prin decembrie ii are. Nu au intepat-o niciodata, si doarme doar pe parti, dar...ma seaca suruburile. Am senzatia ca ii intra mereu in carne, zilnic ii verific urechile sa vad cum stau suruburile alea, le mai trag, uneori le trag prea mult si am senzatia ca urmeaza sa cada...si uite asa. O palarie de bani cu care eu i-as fi luat altceva. Sunt tare dulci, e drept, dar...pe mine ma chinuie. Iar cu mancarea...un suc si o cafea, niste crantanele si gata, ca e criza Daca le gatesti si le place, mai vin si iti fac paguba

Rox, distractie placuta. Pozeeeeeee, da? Cred ca vine Amira neagraaaa .

Nico, Zoze, Alice, "titzi" produc si sunt fete ascultatoare , nu imi fac probleme. Nu ma mai mulg de vreo 3 luni, la soacra-mea bea "late" de vaca ( Brenac rosu ). Dupa o perioada in care sub nicio forma nu punea gura pe biberon cu mine in casa, a inceput sa bea seara, inainte de nani si de tzitzi, un bibe mic de la Avent cu lapte de vaca. Evident, cere titzi dupa! Am inceput sa ma gandesc la intarcare, insa va fi un proces ffff lung, pentru ca nici ea nu e pregatita pentru asta, eu cu atat mai putin...Apropos de alaptare, am prin jur proaspete mamici cu bebici. Nu vorbesc de cele cu experienta, dar cele aflate la primul copil...NIMENI nu le invata despre alaptare NIMIC, astfel incat macar sa decida in cunostinta de cauza cand renunta la alaptat copiii. Iar eu par atat de desueta si de ridicola cu copilul meu de 1 si 5 luni inca alaptat, care a baut alt lapte pentru prima oara la 1 si 2 luni...cica eu sunt exceptia, am un fizic care "poate" si un copil dornic si sanatos! Eu m-as reorienta profesional pe consiliere pentru alaptare. Gecko? Ti-am dat o idee? Consiliere ceva pe chestii care au legatura cu pregatirea ta medicala?

Ramo, pozeeeee!

Revin, ca ma trage de mana!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput