Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, a papat Mufarin? ai reusit sa-i dai cu de-alea in gura? ca pe mine ma musca Stef de deget de urlu toata cand il dau cu glicerina
Vlad, saracutul, plangea de durere, se vaita rau si se tinea de gat, zicea ca are un arici in gat...iti dai seama ce rau ii doare...
Sper sa nu luam si noi, parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu a mancat nimic, scoate afara orice ii dau..doar 100 ml lapte...il dor nenorocirile alea din gurita....m-am luptat si am plans si tipat cot la cot cu el, sa reusesc sa-i dau nurofenul si smecta, mama ei, ca a facut si diaree....acum doarme, ma intind si eu, sper sa reusesc..sunt epuizata..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, saracul...sa-i mai dai si biotics, ca ala regleaza scaunul...
Si eu ma intind nitel in pat, ca au adormit si ai mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

De fapt m-am razgandit, nu dispar! Am primit un PM care mi-a deschis ochii ()... Oricum am picat de Ghita Contra, Ariel, sa facem mami un club!

Luny, diaree zici? O fi de la antibiotic!

Nu pot sa nu-mi spun parerea, de ce sa evitam lucrurile care trebuie spuse? Multe mamici invata din experientele neplacute ale altora... nimeni nu e perfect, dar aici ne putem ajuta unii pe altii, ca nimeni nu este detinatorul adevarului absolut.

O zi buna si sunt in zona.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

M-ati ametit complet!! Scrisesem un ditai mesajul,dar ma las pagubasa..Eu vreau informatii si experiente-mai departe vad eu cum le procesez..Ce v-a apucat?!
Sanatate puilor bolnaviori,mamicilor,taticilor,cumnatelor,prietenilor,parintilor,bunelului meu..tuturor celor care au nevoie

Iertarea este actul prin care admitem ca suntem ca alti oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Intr-un salon de reanimare, toti conectati la aparate de mentinere a vietii.
Electricianul baga capul pe usa:
- Baieti, luati o gura mare de aer ca schimb o siguranta!

Mergi la inceput

tare!

Mergi la inceput

Zoze, ce mai face bunelul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

daca tot isi da toata lumea cu parerea, o sa o fac si eu

normal ca suntem aici sa impartasim experiente utile, informatii legate de cum sa ne crestem copilul mai bine. insa conteaza foarte mult modul in care se spun anumite lucruri. sincera sa fiu, mie mi s-a parut deranjant cum a fost pusa la zid luny ca i-a dat antibiotic lui muffy "doar" pentru ca asa i-a zis un medic pediatru. si eu as fi facut la fel, probabil! cand am fost cu amira internata ca nu ii scade febra, intr-adevar a fost viral si nu i-au dat antibiotic (desi eu as fi vrut sa-i dea si pe mama antibioticului, numai sa-i scada), insa era internata su sub supraveghere!!! dar cand a facut iar febra acum 2 sapt si ne-a spus ca are rosu-n gat si sa-i dau antibiotic totusi si sa asteptam analizele, i-am dat fara sa stau pe ganduri,nu aveam curaj sa stau asa cu ea in casa si nici nu vroiam sa ne internam iar, si pe acelasi principiu pe care l-a zis si naty...nu puteam sa stau cu mainile in san rugandu-ma sa fie viral. intr-adevar, se pare ca a fost viral, poate data viitoare o sa am puterea sa nu ma mai reped cu antibioticul, dar nici nu fac un capat de tara din faptul ca i-am dat. si blanka a pus "punctul pe i" cand a spus ca eric a luat antibiotic la greu si e un copil perfect normal si bine dezvoltat. nu sunt adepta antibioticului, cum nu e nici luny dar hai sa nu aruncam cu pietre imediat ce ni se iveste ocazia. mi s-a parut deplasat ca in conditiile in care luny spune ce noapte horror a avut, si ca muffy nu papa si face febra in continuare, in loc sa i se adreseze cuvinte de incurajare sa fie intrebata cu insistenta ce e: viral sau bacterian?

cam atat pe tema asta! nu vreau sa mai insist ca acum o vad pe duamna mimo cu la

gecko nu am primit nici pm si nici poza nu am vazut sa ma conving de pufosenia pandispanului! dar eu zic sa nu-mi trimiti adresa ta, ca acum imi fac bagajele si te trezesti cu noi la usa! de cand vreau eu sa ajung in Australia....

alice ti-am vazut minunea cum citeste, si cum face pipi la olita si sunteti niste frumoase amandoua, tare mult mi-ar placea sa ne vedem si live!

olgu de sku nu mai zic nik, e asa dulce!

ramo tu cand ne arati poze din concediu?

naty cum a fost la cresa?

ccris voi ceva poze?

va las, ma duc sa bagajesc, ca maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Zoze, sanatate multa bunelului!
Luny si Cuscra si bebicii lor bubosati! Dea Domnul sa le treaca! Si voi s-aveti rabdare sa-i ajutati!

Tot n-am primit raspuns ce-i cu herpangina asta!

Roxa, s-aveti parte de cel mai tare concediu la mare! Vreme frumoasa si soare cat va doriti!
Cu pozitele, noi nu prea i-am mai facut, o sa le iau de la maica-mea, ca ei au tot pozat-o pe Andreuta.

Kya si eu te vreau cu noi pe crengutza. Ce mai face Zanuta? Dar randunoiul tau?

La noi s-au anuntat niste colegi in vizeta dupa-amiaza si ma tot gandesc ce sa le pun pe masa, ca n-am chef sa gatesc! Voi ce ziceti?

Mergi la inceput