Puiuti de Randunici 2008!! (293)
Raspunsuri - Pagina 12
mimonix spune:
Luny,Nicoleta ideea era sa caute fiecare un medic pana il gaseste pe cel care i se potriveste.Acum ce-a fost a fost si poate pana-l nimeresti pe cel mai bun dureaza si mai patesti una alta. Dar mai intrebati in stanga si-n dreapta si nu ezitati sa schimbati medicul daca ceva nu va convine ....la fel si Ariel cu RORista aia ![]()
Bubu a fost si azi noapte cutremur????? C asta de l-am simtit eu a fost acum 15 min
Sau dormeai, sau ai visat?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Luny, bine ca v-ati linistit. (Edit, pauza) Eu sper sa invatam toate ce e de invatat din pataniile astea, cum sa procedam cu febra, cata rabdare sa avem cu copiii care se simt rau si nu mananca etc., dar si sa ne "imbunatatim" instinctul... Un rosu in gat nu este motiv suficient sa sarim cu antibioticul... Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
mda...despre asta vorbeam..nu e nimic 'indecent' in ce ai spus, ci doar usor superior...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Luny, imi pare rau ca asa ti se pare, am vrut doar sa ajut, insa se pare ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Calmaaa, calmaaaa ![]()
Nimeni nu se supara pe nimeni, clar? Luny e obosita rau, stresata, Muf nu vrea nimic
, o sa treaca, fata! suntem alaturi de tine!
Eu sunt super mega panicioasa! intru in trepidatii imediat cand vad febra 40!!! deci e de inteles! numai s afi nimerit si asta de la Budimex ce are si sa-i treaca o data copilului!
Ralu, drum bun surioarei si o sa vezi ca trece repede!
Mimo, super tare Tututz cu inghetata!
Stef stii ce face pe strada? cum vede pe cineva ca papa inghetata scoate limba intr-o parte, dar scoasa de tot si zice "aaaaa" ca si cum ar da si el o limba! mor de ras! si toti rad de el! e atat de haios! Si incerc din rasputeri sa-l invat sa-l strige si el pe frati-su intr-un fel, nu "tata"
...nu vrea...nici Dutzu, nici Utzu, nici nimic...Vlad al tau zice el Dudutz sau Tututz? Ca Vlad al meu pe la 1,6 ani zicea ca il cheama "Utz"
si mai tarziu Dudutz pt. mult timp ![]()
bubu05 spune:
Cum, Mimo, acum 15 minute?
Nu am simtit acum nimic...aseara sigur nu am visat...sau...n-a mai simtit nimeni azi-noapte, pe la 3:15? 
bubu05 spune:
Fata
acum vad pe realitatea, ca a fost de 5,5 grade la 10:50
Inseamna ca azi-noapte am avut o premonitie??? sau a fost? 
Nicoleta spune:
De acum inainte nu te voi mai supara Luny cu tonul meu "superior". 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
Bubu ai avut premonitie probabil si poate trebuie sa repari sifonierul ala, s-au slabit balamalele
Da ma, Vladutz insusi isi spune DUDUTZ sau TUTUTZ ! Dar stii cum? Nu daca-l intrebi cum il cheama...nooooo! Cand strig eu dupa el si el se face ca nu ma aude
Atunci l-am prins ca ma ingana in fuga lui :dudutz, tututz! Ca si cand m-ar bombanii
"mai taci o data, ce atata Vladutz vladutz"
Acum in week end a avut o pasiune subita pt treptele de la bucatarie...aveau oamenii aia niste fasii de plastic colorat la usa, din alea, sa nu intre mustele
Si era fascinat de alea asa ca se catara mereu pe trepte, calca pe papuci, se dezechilibra...si erau destul de inalte
Iar eu cu gura: Vladutz, Vladutz! Ca pana-si misca baba
mai repede zboara vorba
Si cand il ajungeam din urma auzeam :tututz, tututz
incruntat asa ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Hai ca am mai auzit la antena vreo doua dume : "va pup cu dragoste pe suflete" si "cutremur este cand stranuta Dumnezeu" 
Si ne-au mai dat ei niste informatii pretioase de genul care e primul parlamentar care a simtit cutremurul , cui i-a mai impartasit impresia 
Ma duc totusi la dus, poate ma vedeti la tv in
gol daca va avea vreo replica.
Va pup cu dragoste pe suflete!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
bubu05 spune:
Mimo, pai mai lasa baiatul, ce stai cu gura pe el! ![]()
Mai, usile sunt culisante sau glisante...e ditamai sifonierul pana in tavan, pe hol, si se balanganeau usilea alea
Deci am visat!