Puiuti de Randunici 2008!! (293)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Neata, randunici!
Sunt pe-aici cu treburi, mai spal un vas, mai arunc un ochi, nu vreau sa mai raman codasa!
Va pupez si va doresc o zi usoara si cu insanatosirea puiutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si uite asa mi-am adus aminte iar de Spataru...era sa faca Mufi operatie de fimoza cu anestezie generala daca nu era Spataru???Era Ce ziceam, medici si medici, oameni si oameni! Am avut in week-end aceeasi discutie si am mai trimis niste prieteni la el, Doamne ajuta!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Cris sa-ti traiasca maseaua , sa aiba viata lunga
Raluca drum bun sorelei, sa se intoarca cu bine Mai spune de facultatea aia, cum a ajuns acolo...ce examene a dat, cat a platit daca a platit Desi Teo a declarat ca nu va studia in alta tara dupa experienta asta ,tzttzzz....Mai avem o sansa, sa-i placa la Oxford unde va merge zilele astea in vizita . Poate pune burta pe carte
Si iar din aduceri aminte:
Ariel crema aia minune pt putzi presupune si o actiune mecanica dupa aplicare? Sau doar ungi si aluneca singura?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, nu am inteles eu bine sau iar ai luat-o personal?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nicoleta spune mai bine ce-ti fac balcoanele si las-o pe Luny ca si-asa e varza dupa atatea nopti nedormite si febra 40

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Da, mimo, ai dreptate..ghinionul meu a fost ca am nimerit la cine s-a nimerit...si cum spunea si Naty, in situatii d-astea, ce pana mea se presupune sa faci, sa ignor ce mi-a spus medicul, complet?? sa ma uit la febra de aproape 40, fara altceva, gen muci, tuse, si sa astept?..poate data viitoare o voi face, daca dau tot peste o tampita...sau poate nu...invat ce pot din asta...ce vina avem noi ca pe ei ii doare-n cur si-s atat de slabi pregatiti, de ce trebuie sa plateasca copii??
nu am reusit saa-i dau nimic, nici glicerina, nici tantum, nici mancare, zero...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Si mai este ceva ce nu inteeg, cum reiese din analize ca ce are Mufy este la granita dintre viral si bacterian? Asta pentru cultura mea personala... Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Am simtit azi-noapte cutremurul de cat a fost? ca n-am reusit sa aflu...
Dormeam pe-o parte si am simtit cum ma balangan si apoi am belit ochii si auzeam cum se misca usile de la sifonierul de pe hol ...apoi am stat nitel si am vazuit ca s-a oprit si m-am culcat la loc Am dormit cu Stef, de fapt cu picioarele lui in burta mea , n-a mai facut febra nici dimineata, avea doar 37,7, sper sa fie bine! Mai incolo ii mai verific gatul, sa vad cu ochii mei ce are pe-acolo...
A papat un ousor fiert cu branzica de vaci si paine, a halit tot, putina banana...deci papa, are pofta si poate, mananca normal...dimineata ne-am trezit la 9, nu a baut tot laptele, apoi a stat pe langa mine morfolind un biscuite si eu am facut ciorbita de perisoare si mancarica cu legume si pui, am copt ardei, mai, mai ce harnicuta!

Luny, sper sa fie bine Matei si incet, incet o sa fii si tu tare la febra 40, o sa fii calma si o sa i-o scazi repede

Naty, sanatate multa!

Nico, ce fac sanii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Luny, nu am inteles eu bine sau iar ai luat-o personal?

cred ca mesajul la care ti-am raspuns mi-a fost adresat direct, asa ca ti-am raspuns doar!
stii, tonul face muzica..ma rog, sunt ff obosita si agitata,inca nyu zic hop, dar cu atat mai mult nu am nevoie de asta, cum probabil nici tie nu ti-ar fi placut, sa fii in locul meu...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mimo, balcoanele mele sunt bine, spre vindecare, umblu cu ele la vedere prin casa boite cu diverse produse...

A nu se intelege gresit, ce am scris mai sus nu avea nimic nici cu Luny, nici nu Naty, nici nu nimeni, era nu fel de semnal fiindca uite, nu ne putem baza pe orice medic, din pacate... Si da, cred ca trebuie sa fim pe faza si calme (in teorie sunt cum sunt, practica ma cam omoara si pe mine, de-asta zic eu ca avem ce invata unele de la altele...). Parerea mea!

Mergi la inceput