Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 6
shtephy spune:
Am mari insomnii de o perioada...prea multe ganduri,si decat sa stau sa ma foiesc in pat mai bine stau aici
Laura a intrat mai devreme,acum probabil nu mai are chef de calculator dar de Jay chiar nu mai stiu nimic.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+
shtephy spune:
Sa inteleg ca ai facut cezariana prima oara,ca nu mai stiu daca ai scris despre asta.
Daca da te admir pentru curajul tau de a incerca natural,daca nu te admir si mai mult pentru curajul de a naste asa a doua oara.
Si mie mi-e groaza de nastere,dar nu prea am timp sa ma gandesc prea mult la asta.
Clar natural e natural,altfel nu se mai chinuia nimeni cu asta.
_
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Sa inteleg ca ai facut cezariana prima oara,ca nu mai stiu daca ai scris despre asta. Daca da te admir pentru curajul tau de a incerca natural,daca nu te admir si mai mult pentru curajul de a naste asa a doua oara. Si mie mi-e groaza de nastere,dar nu prea am timp sa ma gandesc prea mult la asta. Clar natural e natural,altfel nu se mai chinuia nimeni cu asta. _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ |
mulrumesc da am nascut prin cezariana prima data iar acum nu ca nu as mai putea inca o data numai ca nu mai vreau taieturi la uter si poate fi riscand ca si copilul sa fie taiat in timpul operatiei si mie groaza,se fac mai repede infectii si te poti imbolnavi mai repede de cancer uterin la cezariene asa ca cum o vrea Domnul am sa nasc vrea greu sa ma chinui si sa sufar asta voi face vrea sa fie bine si usor asa se va intampla asta e stiu ca nu o sa fie usor dar bine ca am un sot care ma sustine si o sa fie alaturi de mine chiar daca va fi maturat de pe jos dar asta e meseria de tata
25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
shtephy spune:
Fetelor stiati de cazul acesta?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140370
Bietii copilasi...
_
shtephy spune:
Inca o data felicitari Katy ,clar sunt multe avantaje in favoarea nasterii naturale.Tin pumnii sa fie posibil,presupun ca prima oara au fost ceva motive medicale care au impus cezariana si acum sper sa nu mai fie.
_
shtephy spune:
Gata fug in pat.
Somn usor fetelor si tie Katy o dupaamiaza placuta!
_
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Gata fug in pat. Somn usor fetelor si tie Katy o dupaamiaza placuta! _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ |
noapte buna
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
gata am facut mancare, am intins hainele pe sarma am data papika lui andrei am data si la bebika din burtika iar acum tre sa ma duk sa curat in bucatarie ca e dezastru iar dupa aceea ca de obicei in baiesi dupa aceea cred ca ma odihnesc si eu pana vine iubi si il asez la masa si si asa
hai mai fetele mati lasat singura
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
BoboMom spune:
Shtephy, merci pentru link. Doamne ce dementa!! Si cata putere pe biata mama sa n-o calce in picioare! Dar are dreptate, mai bine sa aiba justitia grija si sper s-o faca. I-am trimis link'ul surorii mele care sta in Dr Taberei. Stiu ca ea nu angajeaza bona, dar sa n-o faca vreo prietena.
Katyuscha, bine ca scapi de socru. Sper sa te mai linistesti si tu si sa nu mai faci atata treaba. Eu am intrat acum un pic sa vad ce s-a mai scris, dar ma duc in pat sa citesc din 'What to Expect the First Year'
pe toate!
Laura 25+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nov.dec2009
Lavinia, te-am trecut in lista, dar vreau sa verific ca sa nu fac o gafa... bebelusul e baiat si se va numi Rares Cristian, da? |
Da, se va numi Rares Cristian. Scuze ca raspund asa tarziu...dar aseara nu am mai avut timp sa intru...pupici
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 25+