Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Imi pare rau Katy,eu nu am fax.Poate trimite maine cineva de la servici. _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ |
multumesc mult stai linistita
mai eu pe bune nu inteleg o chestie de ce tot timpul aproape mi se intareste burtika intro parte se invarte bebe sau e ceva care ar trebui sa ma ingrijorez deci nu tine mult cateva secunde si 2-3 ori pe zi
25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
shtephy spune:
Cu numele...nici macar nu m-am gandit ...sa vad cand om incepe sa ne gandim...apoi cand ne-om hotari...cred ca o sa dureze destul
Suna bine amandoua numele ,Eliza e chiar suuupeeeer.
Dar mi se pare porcarie asta cu numele in functie de cand s-a nascut,eu as pune ce mi-ar place mie ,nu as tine cont de nimic altceva.
La noi e obiceiul cu numele ales de nasi,adica era pe vremuri dar vad ca se mai pastreaza pe alocuri.Nu ma intereseaza nici asta ca io imi fac si cresc copiii,nu traditiile astea.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+
Katyuscha21 spune:
bine ca si mie deci nu am nimik cu a se pune numele dupa data de nastere numai sa imi placa sokrumiu imi citea ca scrie in ruseste si eu nu imteleg si imi traducea si ce nume imi zicea de nu ma dadeam si el imi zicea pai ce are eu ii zic sa isi puna el la copii luio nume de alea ca eu nu pun si sotul era de akord cu mine da ma rog sa fie el/ea sanatosi ca nume se gasesc
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
shtephy spune:
Eu zic ca e bebe,parca imi aduc aminte ca Stefania ma impingea foarte tare in partea stanga si se intarea mereu burta acolo.
_
shtephy spune:
Vreau sa ii trimit multi si multe multe RamoneiCopot pe care o astept cu drag inapoi la ora cucuvelelor si nu numai.
_
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy LauraGarner nu e prin zona? _ Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ |
nu cred ca e ca daca era intra in horada undei JAY mai cucuvelelor neati parasit ce ati patit sunteti bine????
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
SHTEPHY da tu cum de nu ai somn la ora asta ??? sau asa stai tarziu tot timpul??
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
nu stiu mai fetelor cum sunteti voi da eu sunt ingrozita de a naste natural dar o fac ca e spre binele si al meu si a lui bebe numai cand ma candesc cum o sa fie ma ia dureri de cap
ma gandesc daca nu o sa fiu in stare sa imping,daca nu fac ce trebuie ,daca o sa fie probleme si tot asa cateodata nici noapte nu am somn as veni la calc da doarme sokru in salon si nu pot veni
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Katyuscha21 spune:
cateodata ii zic la sot te iau cu mine in sala ca sa fii cu mine cand nasc da el saracu zice vrei sa ma mature astia de pe jos?cred ca lesin eu inaintea ta aici e recomandat sa fie sotul sau o ruda mai apropiata cu tine in salon cand nasti cica te ajuta
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica