Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Draga CAMY

Eu stiu ca orice ti-am spune noi nu iti va potoli nici macar putin ingrijorarea si stiu ca siu eu in locul tau m-as simti la fel de inspaimantata si tematoare.

Singurul lucru pe care il poti face pentru tine e sa te rogi lui Dumnezeu ceea ce voi face si eu atat pentru mine cat si pentru tine si sa iti pui speranta in el.

Saptamana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lacramioara,ai dreptate cu ce i-ai scris lui Camy.
Felicitari pentru jumatate de drum.Numai bine si sa vii cu vesti bune de la eco.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bei.....IO VREAU CEZARIANAAAAA!!!!

Na' acu sa vaz cine sare cu gura pe mine!!!
Si vreau din pricina conditiilor din spitalele de stat, unde esti tratat ca o vita la abator care fata pui vii. Si pt ca la unica maternitate de la mine din oras, rar prinzi unicul doctor la nastere normala, si nasti cu vreo moasa penala care te injura non stop, si te coase cum vrea muschiu ei dupaaa...Si ca poti ramane cu incontinenta urinara( nu e musai..dar cine stie ce norok am eu), si pt ca te lasa sa te chinui pana nu mai poti, le doare in cot de copil, daca nu are circulara de cordon, daca doamne fereste ramane fara aer si de aici cine stie ce probleme la capusor, daca inghite lichid amniotic, si are probl cu plamanii dupa..., forcepsul...si ar mai fiiii multe si marunte!!!!-si mai am ex o sora care a nascut natural, a carei cusatura a puroiat, nu s-a prins bine, a mai cusut-o o data dupa vreo 3 luni si nu s-a mai prins deeeeloc..si a ramas cu ea asa...)
DAAR, avusesem, pana nu demult, varianta nasterii la o clinica buna din Cta, unde esti tratat bine si acolo as fi ales sa nasc normal, eventual cu epidurala.
Acum din lipsa banilor care se vor duce pe noul apartament, voi naste la singura maternitate din oras, si voi face CEZARIANA!!!

Proaspata Doamna!

Laura, 26+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina , o sa dea DD sa fie bine.... mama ce revoltata esti. cel mai probabil ai dreptate. eu am ramas dezamagita de acesti medici cu suprarenume din iasi . sper ca doctorita mea sa nu ma dezamageasca... acum cred in ea. Dar daca nu as crede.... si mi-ar da mai multa incredere un medic ce prefera cezariana.... as alege si eu cezariana.... dar nu ca o dorinta a mea... ci un compromis... as alege cel mai mic rau

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nu sare nimeni cu gura pe tine, laurairina, macar esti linistita din punctul asta de vedere, ai luat o decizie si nu te mai agiti ca nu rezisti la durerile facerii. Chiar nu pricepeam de ce la medicul meu vad atatea femei gravide si mamici din Constanta si ma tot intrebam cum fac sa ajunga la Cluj sau cum urc in avion cu bebei de 6 saptamani pentru un control. Acum e clar de ce. 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si mai sunt inca ..motive de ce nasc cu cezariana..ca nu imi permit sa fac cursuri de alea de pregatire a gravidei pt nastere, care te invata cand sa impingi si cum sa impingi, dar cursuri care costaa de usuca pe la clinicile private..De ce sa nu ii acord copilului meu toata bunavointa sa se nasca repede si fara sa fie traumatizat de un travaliu de enspe ore?? Si nu oi fi eu prima care face cezariana...Asta e parerea mea si nu mi-o schimb curand!

Proaspata Doamna!

Laura, 26+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Si eu am fost una de-aia cu fite...si am nascut la clinica particulara cu cezariana...ca asa am vrut eu...dar nu regret...DELOC!
oricum as fi ajuns la cezariana, Darius avea probleme si nu ar fi avut puterea necesara sa se nasca natural...ar fi murit atunci...si poate nu ar fi apucat sa fie botezat...
Am si eu piticii mei pe creier...si chiar daca eu sufar mai mult acum, ma bucur ca macar Darius e un ingeras botezat...si e acolo sus la DD care are grija de el.
Daca nasteam la maternitate cine stie ce se intampla...se stie foarte bine ca la o nastere cu probleme se poate intampla orice...ce garantie as fi avut eu ca aveau atunci grija de el???
Cezariana a decurs super bine...am facut anestezie locala...s-a terminat f repede...ce-i drept am facut complicatii de la ea...dar doar din cauza ca eu nu am avut parrte de liniste in perioada de recuperare...eu am aflat de darius ca era bolnavior..si atunci am alergat in toate partile, tin minte ca urcam si coboram scarile cu o viteza uluitoare, am mers la Tg Mures la 3 zile de la cezariana...alergam dupa copil prin sali...deci nu a fost cum ar fi trebuit...
Imi aduc aminte ca imi revenisem f bine dupa cezariana...a doua zi mergeam...destul de bine si nu mai aveam dureri..
Eu am vazut in tg Mures nasteri naturale...HOROR..pe cuvantul meu...nu as face niciodata asa ceva....

Dar...asta tine de alegerea fiecareia dintre noi..
Stiu ca o tipa de la odiseea la care am fost cu darius era din Tg Mures...si ea a nascut pe 8 august...si normal ca au taiat-o jos..
Darius a murit pe 16 august..pe 18 august am mers la Tg Mures sa luam copilasul...si nu au vrut sa ni-l dea, a trebuit sa mai stam o noapte acolo..si am mers la fata asta de care va zic...deci la 10 zile de la nastere ea nu putea sa stea in fund...
...pe cuvant!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

perfect de acord cu lauriana - din pacate din cauza conditilor multe femei nasc prin cezariana. din fericire mai exista si clinicile particulare insa cu scoruri uriase, deci cele care-si permit merg acolo.

foarte mult depinde de medic, in functie de acesta asistentele sunt oameni sau nu, de fapt asa se pune problema ca din pacate nu dam doar peste oameni gasim si multe animale in spitale care nu se compara cu cele din strada care fug de oameni animalele din spitale vin sa muste.

cred ca nimeni nu este de judecat in functie de felul cum aleaga sa aduca pe lume un suflet, femeia este sfanta pt acest suflet iar nasterea este numai alegerea ei.

eu am ales nasterea naturala - am incredere in medicul meu

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dienutze stai linistita...nu esti tu de vina ...doar ca mie imi e teama, iar zilele astea numai de prematuri am auzit...
Si atat de mult imi doresc un copilas sanatos de nu-ti vine sa crezi..offfffff

Simona999 pai da si tu reteta la placinta aia cu branza...ca eu sunt un mare fan al mancarurilor cu branza..
Azi de ex fac pizza...am 5 feluri de branza acasa...asa ca abia astept..

...eu am dormit azi vreo 2 ore si un pic...mmmmm..ce bien este...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina,eu zic ca aici nu sarim cu gura una pe alta,purtam discutii...chiar si in contradictoriu...fiecare avem dreptul la o parere si nu trebuie sa ne fie teama sa o expunem .
Eu acum voi naste daca imi ajuta Dumnezeu sa ajung la 37 saptamani la o clinica particulara tocmai datorita experientei neplacuta din maternitate.Si totusi eu am avut un medic extraordinar,m-a ajutat mult,dar dupa nastere am avut de furca cu asistentele si medicii de la neonatologie.Acum in aceeasi maternitate conditiile s-au inrautatit din ce a povstit sora mea care a nascut de curand acolo.
Eu te inteleg perfect si daca nu exista posibilitatea nasterii in conditii omenesti,mergi pe cezariana ,macar te opereaza un medic,nu o moasa.Din pacate nu se mai termina povestile horror din maternitatile noastre,mai ales din orasele mai mici.
Important e sa avem un medic bun care sa ne indrume si sa ne fie alaturi.
Stiu ca si Broscutza a spus aceleasi lucruri ca si tine.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput