Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!
Camy imi pare rau ca te-ai simtit descurajata de discutiile noastre,nimeni nu cred ca a vrut sa iti faci si mai multe ganduri negre decat ai .Noi toate avem o gramada de temeri pe parcursul sarcinii in legatura cu orice,inclusiv cu prematuritatea...chiar nu am vrut sa te suparam.
Eu tot sunt convinsa ca ai sa primesti vesti foarte bune de la Targu Mures, se roaga pentru tine multe multe fete de pe DC(si nu numai cred).
Dumnezeu va fii alaturi de tine .

Cu inghetata,stiu,am incercat toate felurile ,buuuuune toate...dar acum nu mai vad decat cioco si straciatella in fata ochilor

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ziceam ca azi noapte am visat eclere. cand colo, ce desert a fost azi la cantina? eclere ... dar totusi n-am bagat 3 bucatzi (ca in vis), ci numai unul...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

OFFF , Camy, stai linistita si nu te mai gandi la ce e mai rau...DD are grija de noi,ai tu un ingeras acolo sus care nu permite sa ti se intample nimik rau cu Flavius...o sa fie bine!

22+ MARIA TEODORA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Despre celule stem...daca ne vom recupera curand o suma de bani destul de maricica mai ne gandim...dar citisem in multe locuri ca sunt foarte putine cazurile in care se pot folosi,nu in caz de orice dupa cum spunea cineva aici...asta probabil e reclama bancilor de celule stem.

Despre nasterea naturala ma bucur sa vad atatea adepte chiar daca va e foarte teama...si mie imi este desi am mai nascut o data dar trece foarte foarte repede ,chiar de cand va pune bebelusul in brate.

As vrea sa existe multe fete printre noi care sa alapteze,ca la fel ca cezariana si laptele praf a devenit o fitza.Va rog sa va informati mult pe tema aceasta ca stiu ca exista tendinta sa se citeasca doar despre sarcina si nastere ,iar avantajele alaptarii raman necunoscute de multe mamici si la primele probleme (si nu vor fi putine) se completeaza cu lapte praf iar apoi se renunta la san.

Despre tampoane de vata invelite in tifon steril,citisem la zmeurici ...se pare ca exista in farmacii dar nu am retinut marca.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ziceam ca azi noapte am visat eclere. cand colo, ce desert a fost azi la cantina? eclere ... dar totusi n-am bagat 3 bucatzi (ca in vis), ci numai unul...

Sa-ti fie de bine Ramonika...eu visez de vreo 3 saptamani la ecler cu cioco si nu ma reusit sa pap nici acum...poate visezi ca mananc si eu

_

Mergi la inceput

Simina bine ca ai terminar cu vinetele si ardeii.Acum coci prajitura,nu?
Dar dupa aia cine papa delicatese?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona9999

Buna fetele

Azi sm schimbat si noi saptamana. Yupiiii
Facem si noi cinste cu prajiturele si limonada

Acum mergem sa mai citim din urma

26+

Felicitari!Ai baiat mare!Multam de cinste

_

Mergi la inceput

LOrelix bine ai revenit!
Monis vacanta placuta si saluta te rog marea si din partea mea...astept vesti calde de la fata locului.

Vad ca se pregatesc multe fete de ecografii,mult mult succes.
Sa va ajute Dumnezeu sa veniti numai cu vesti bune si sa impartiti eclere cu cioco pe aici.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Eu sigur voi recolta celule stem, chiar si pt putinele utilitati pe care le-ar avea. Nu m-am hotarat in schimb inca la ce banca de celule sa apelez, o varianta ar fi si una straina, dar nu stiu exact ce costuri implica...Pana la urma dai niste bani care oricum se duc pe una sau pe alta si nu ai posibilitatea decat o data sa le recoltezi, nu oricand ti se nazare...

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Bine ai venit Lorelix

Shtephy multam fain de urari. Sa creasca toti bb-ii pana la 40 de sapt sau dupa programare(38) si sa sfie toti sanatosi

cea mai fericita cu 26+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput