intrebare

intrebare | Autor: ela_ralu

Link direct la acest mesaj

salutare. am avut o inrerupere de sarcina la sf lui mai. prima menstruatie dupa intrerupere a fost pe 2 iulie. si acum ma stresez pt ca azi e deja 3 si inca nu a venit menstruatia. am facut-o numai cu prezervativ si nu am vazut sa se fi rupt vreunul. se deregleaza menstruatia dupa intrerupere sau e pposibil sa fiu insarcinata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_ralu

salutare. am avut o inrerupere de sarcina la sf lui mai. prima menstruatie dupa intrerupere a fost pe 2 iulie. si acum ma stresez pt ca azi e deja 3 si inca nu a venit menstruatia. am facut-o numai cu prezervativ si nu am vazut sa se fi rupt vreunul. se deregleaza menstruatia dupa intrerupere sau e pposibil sa fiu insarcinata?

fa un test pt mai multa siguranta.
totul depinde de cum erai tu inainte, dc aveai ciclu regulat, dc nu, dc iti mai intarzia...etc.
eu cred ca mai e posibil sa se deregleze.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

ela_ralu, AICI, fetele asteapta COPII, nu vorbesc despre intreruperi voluntare de sarcina, in cel mai nhefericit caz despre PIERDEREA UNEI SARCINI...
deci STRESEAZA-TE, dar nu aici, este total nepotrivit.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Ela ralu,fa-ti un test barza sau unu de singe HCG la orice laborator de analize.
Iar in legatura cu dereglarile nu stiu ce sa-ti spun.Multe dintre noi cele care scriem ,nu am ramas nici macar odata iar altele cum este si cazul meu am avut pierderi de sarcina.Mie dupa pierderea sarcinilor nu mi s-a dereglat.
Imi permit sa-ti dau un sfat.Incerca sa ti si metoda calendarului sau mai stiu euce alta metoda ,ca sunt multe situati cind au vrut si
nu s-a mai putut din diverse cauze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

asteryaro - ela s-a exprimat gresit. Nu a avut o intrerupere de sarcina la cerere ci o sarcina oprita in evolutie. Cel putin asa reiese dintr-un alt topic deschis de ea, in care era la fel de stresata ca si acum.

ela - tu esti stresata in fiecare luna. Nu prea iti inteleg stresul din doua considerente.

1. Daca iti doresti o sarcina, Doamne ajuta, da-i bataie. Asa cum ti s-a mai explicat pe 7 pagini la topicul anterior analiza relevanta este BHcg.

2. Daca nu iti doresti sarcina, exista anticonceptionale.

Dereglari pot exista tot timpul. Cu sau fara motiv. Stresul, caldura, zborul cu avionul, alimentatia, medicatie ....Dar eu zic ca este cazul sa te calmezi .

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ralu spune:

imi cer scuze ca v-am stresat cu problemele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

ela,- nu ne-ai stresat, de ce nu faci o analiza de sange?!este cea mai buna forma de a afla daca esti gravi sau nu...

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ralu spune:

la noi in oras, rezultatul testelor de sange dureaza 2 saptam. am facut un test in ziua 35, azi mai fac inca unul ca poate acela a fst facut prea repede, nu stiu. si pt cele care nu stiu exact despre ce e vb le sfatuiesc sa isi tina parerile pt ele, pt ca m-a deranjat foarte mult raspunsurile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

ela_ralu, AICI, fetele asteapta COPII, nu vorbesc despre intreruperi voluntare de sarcina, in cel mai nhefericit caz despre PIERDEREA UNEI SARCINI...
deci STRESEAZA-TE, dar nu aici, este total nepotrivit.

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Un test de sarcina obisnuit costa intre 7 si 15 lei. Se cumpara de la orice farmacie si se face la toaleta in orice moment al zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ela_ralu, pana la urma, iti doresti un bb sau nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

daca nu vrei sa faci copii puneti draga sterilet si ai scapat de grija zic si eu ca ASTERYARO fetele incearca sa faca copii si tu vii cu intreruperi hai sa fim seriosi mai bine intreabati duktorul.nu am nimik cu tine dar nu e lokul potriivit pt a intreba asa ceva

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput