intrebare
Raspunsuri - Pagina 2
ela_ralu spune:
pt katy - cine ti-a zis tie ca nu vreau sa fac copii? nu am facut de buna voie intreruperea. daca crezi ca nu stii sa citesti tot ce s-a scris atunci mai bine tine-ti parerile pt tine, nu am nevoie de ironiile si rautatile tale, daca nu stii despre ce e vb atunci mai bine taci din gura. si crede-ma ca sunt foarte serioasa. puteati sa mutati pur si simplu subiectul fara sa fiti rele si ironice, toata lumea are probleme, nu sunteti singurele care incearca sa ramana insarcinate. eu credeam ca aici e un forum unde gasesc ajutor, sfaturi sau cel putin suport psihic, daca nu asta faceti atunci tineti-va parerile pt voi.si ca rasp la cealalta intrebare, da imi doresc bb, altfel nu ramaneam insarcinata, dar cum s-a oprit din evolutie dr mi-a zis ca nu am voie sa raman mai repede de 6 luni din nou insarcinata.
Laura25 spune:
Eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie la 8-10 saptamani, cu chiuretaj de fiecare data. Medicul mi-a spus sa astept 2-3 luni, apoi pot incerca din nou. Analize specifice mi-a dat sa fac al doilea medic la care am fost, cel care ma supraveghea cand am pierdut a doua sarcina.
Eu iti urez din suflet sanatate multa si mult noroc la o sarcina de 40 de saptamani fara probleme. Sfatul meu e sa iti faci programare, sa mergi la ginecolog. Cred ca e cel mai bun lucru pe care il poti face acum
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ela_ralu spune:
si eu iti doresc la fel laura. mie asa mi-a zis medicul, 6 luni. iti dai seama ca mi-am facut programare, dar abia pe 14 septembrie am mai prins loc ca e tare ocupat medicul. care au fost motivele pt care ai pierdut sarcinile? ca la mine nu s-a gasit nici o cauza concreta.
Laura25 spune:
Multumesc pt urare, dar nu mai e cazul
. Mi-am 'facut norma'.
Nici eu nu am aflat o cauza exacta. Analizele au iesit bune. Doar anticorpii dati de toxoplasma au iesit ca fiind prezenti, dar medicul mi-a explicat ca asta insemna ca am avut boala la un moment dat, nu ca asta ar fi fost neaparat cauza. Am facut si histeroscopie si s-a vazut inauntru totul ok. Medicul spunea ca ar fi fost un 'defect' al embrionului din start (probabil genetic), iar natura a ales calea asta.
Dupa cele 2 sarcini pierdute, mi s-a dat tratament cu duphaston (in ideea unei posibile lipse de progesteron suficient) 2 luni, apoi am ramas din nou insarcinata (cam la 5 luni de la ultimul chiuretaj) si acum am 2 minuni gemene. Nu stiu, asa a fost sa fie.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alra spune:
si eu am avut o sarcina oprita din evolutie, eliminata natural + chiuretaj la 12 saptamani.
ginecoloaga a zis sa astept primul ciclu dupa chiuretaj si dupa aceea pot incerca. deci o luna de la chiuretaj.
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ela_ralu pt katy - cine ti-a zis tie ca nu vreau sa fac copii? nu am facut de buna voie intreruperea. daca crezi ca nu stii sa citesti tot ce s-a scris atunci mai bine tine-ti parerile pt tine, nu am nevoie de ironiile si rautatile tale, daca nu stii despre ce e vb atunci mai bine taci din gura. si crede-ma ca sunt foarte serioasa. puteati sa mutati pur si simplu subiectul fara sa fiti rele si ironice, toata lumea are probleme, nu sunteti singurele care incearca sa ramana insarcinate. eu credeam ca aici e un forum unde gasesc ajutor, sfaturi sau cel putin suport psihic, daca nu asta faceti atunci tineti-va parerile pt voi.si ca rasp la cealalta intrebare, da imi doresc bb, altfel nu ramaneam insarcinata, dar cum s-a oprit din evolutie dr mi-a zis ca nu am voie sa raman mai repede de 6 luni din nou insarcinata. |
imi cer scuze nu am vrut sa te deranjez eu am crezut ca ai facut intrerupere de sarcina ca ai vrut si am crezut ca esti stresata ca nu vrei sa ai bebe.trebuie sa te exprimi un pik mai bine la ceea ce zici tu nu ai specificat asta si vezi cum se gasesc altele asa ca mine

iti doresc din suflet sa ai cat mai repede bebika.

27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
ELKA_RALUcredema ca nu sunt rautacioasa si credema ca imi pare rau ca te-am judecat pe nedrept.

5
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
m_ella2005 spune:
ela_ralu,
Mai bine iti faci un bhcg si mergi la doctor pentru un ecograf. Daca nu este o sarcina, cere sa ti se faca o histeroscopie diagnostica. Este foarte posibil ca dupa intreruperea suferita sa apara o sinechie uterina.
unique spune:
Si eu am pierdut o sarcina, iar dr ginecolog mi-a recomandat sa fac analize la Fundeni.In urma analizelor am aflat motivul pierderii sarcinii ar fi putut fi problemele legate de coagularea sangelui (sindrom antifosfolipidic). Am facut tratament cu aspenter, iar apoi injectii cu clexane si acum am o fetita sanatoasa.