Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!

Rares Constantin,
bebe de Greierash78,
Erin Alexandru,
bebe de loryv,
Ianis Cezar,
bebe de Ela78

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

NEATA
Inapreda] simina_kin@yahoo.com

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

La multi ani!

Rares Constantin,
bebe de Greierash78,
Erin Alexandru,
bebe de loryv,
Ianis Cezar,
bebe de Ela78

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

La multi ani si de la mine!!!
si pentru mamici!

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

SABY am vazut pozele de la munte. Aveti o mandrete de fata iar voi sunteti doi frumosi

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

netza dragalasele
nu va ganditi ca-i spun lui cristi ce ma deranjeaza la mine!!!!!!!! in nici un caz!!! pai asta ar mai lipsi, sa i le arat eu cu degetul!!!!! eu v-am zis voua, dar lui nu i-am spus decat ca am o perioada mai nasoala dupa nastere, la fel ca orice alta femeie, si ca mi-a scazut putin increderea in mine; si daca el nu are nici un fel de problema cu felul in care arat... sa-mi arate, sa-mi spuna...... si nu mi-a aratat; imi mai spune ca nu i se pare ca am ramas nasol dupa sarcina... dar tinand cont de cand nu m-a "vazut" calumea, si de faptul ca nu ma atinge...... tind sa cred ca nu e chiar asa
la noi mai e o mare problema...; pai eu sunt nevasta nu mama lui!!!! si el nu vede in mine in prezent decat un mami el este un baiat extraordinar, dar uite ca sunt cateva lucruri peste care nu pot sa trec; intr-o seara asa mi-au iesit hormonii pe urechi ca l-am amenintat ca ma duc sa-mi iau amant!!! ca eu fara sex nu stau... v-am mai zis eu, tineam complexul grozavesti treaz cand eram in facultate; pai de acolo pana la zero barat acuma... e cale scurta in viziunea mea; sunt inca tanara si nu e drept sa mi se zdruncine incredera in mine, cand acuma ar trebui sa fie cel mai bine;
mama saraca ma tot intreaba daca ma culc cu el si s-a disperat cand aude ca inca nu!! pai vorba ei, pana si ea cu tata au activitati mai des ca noi si au cinzeci si... ceva de ani

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Rares Constantin, bebe de Greierash78,
Erin Alexandru, bebe de loryv,
Ianis Cezar, bebe de Ela78

[/quote]

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Vai de mine Dyana...imi vine sa si sa si cand citesc ce scrii

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

dyana ai PM

pupam toate fetele

http://picasaweb.google.com/home am mai facut ceva pozici

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neatza!
INA dormitul pe burta s-a realizat treptat. Pe la 4 luni a inceput sa se intoarca pe burta. Initial se intorcea dar nu reusea sa isi scoata manuta de sub el... si il apuca plansul. Dupa aia, incet-incet, a reusit cu manuta... a inceput sa isi incordeze piciorusele... apoi a inceput sa se ridice in manute... Acum sta si in coate cateodata. Si sta in pozitia asta si se uita la televizor. Bine, vreo 2-3 minute... nu mai mult.
Cu dormitul pe burta... Intai l-am gasit cu fata in perna si am inlemnit! Vreo saptamana si ceva am dormit iepureste... numai deasupra patutzului lui. Dupa aia a inceput sa isi intoarca capul singur. Pana cand intr-o dimineata pe la 5 si ceva m-am trezit si l-am gasit dormind pe burta, cu capul intr-o parte, cu un picior flexat si cu o mana sub perna. Si si torcea usurel. Dormea exact ca un adult...
Nu l-am fortat si nu l-am ajutat eu desi eram tentata de multe ori. Acum ii pun o jucarie la vreo 20-30 cm de unde sta el pe burta si il vad ca se chinuie sa ajunga la ea. Pentru ca a inceput sa intinda si mana sa apuce.
O sa faca si Iann asa, numa' sa ai rabdare si sa nu il fortezi. Fiecare copil cu ritmul lui.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

PETREAN habar nu aveam ca este matraguna. Nu am apucat sa-l caut, insa mi s-a indicat de catre dr. homeopat sa ma duc la o anumita farmacie. Acum ca ai zis, m-ai pus pe ganduri. O sa scormonesc pe net... si o sa-mi intreb alte 2 prietene care si-au dus copii la d-rita respectiva daca ele au folosit Bellandona. Mai bine raman pe Panadol daca e asa... Oricum MULTUMESC mult pentru atentionare. O sa casc ochii.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput