Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Neata fetele. Multumesc tare mult de urari. Ieri am o zi de frecus princasa de nici nu am avut timp sa deschid calculatorul. Eu cred ca aerul de Galati l-a molipsit si pe Raru sa doarma prelungit. A dormit ieri de la 1 la 5 dupa amiaza. M-am crucit. Imi venea sa il trezesc sa nu aiba ceva. Intre timp am intors casa cu fundu in sus.Aseara i-am facut pentru prima data baie in cada mare. Ce scandal cnad l-am scos din casa sa il scap dinbrate si nu alta. Ce ne-om face cu el cand o mai creste si va sti cu adevarat de apa???? Pneumonia ca si mine cand eram de vreo 3-4 ani. Stateam in cada pana mi se facea frig.
Ieri am baut pentru prima data dupa multttttt timp o cafea adevarata dimineata. A fost suuuuuuuppppppeeeeeer. Sa incerc si azi. L-o afecta negativ pe Raru? Voi beti cafea dimineata? Cele care alaptati.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
petrean spune:
neatza, la multi ani sarbatoritilor de azi
pisigri..eu ti-am spus..am gasit un laborator super unde initial i-au cautat cu garoul vena..si ulterior i-au bagat acul si in cateva secunde a fost gata, fara nici macar o lacrimastii ca poti chema si aksa sa-ti recolteze?nu ai vreo prietena asistenta?
iar recoltarea urinei..da..asa se face..in niste"saculeti"speciali..sa fie sterila...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
Dodo-pui spune:
Floric eu beau o cafea /zi dar jumate-jumate cu lapte si Isabella nu are nimic.Si in timpul sarcinii am baut cate o ceasca mica din cauza TA fff mici.
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Eu am primit pre-avertisment(pe PM) pentru dolarei.Eu va votez zilnic caci sunteti cu mine pe prima pagina,chiar daca nu intrati aveti cate un vot de la mine
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Damian Calin,
bebe de anncutza
Radu Mihai,
bebe de curea
Robert Adrian,
bebe de Anca_nicolae
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Floric eu beau o cafea /zi dar jumate-jumate cu lapte si Isabella nu are nimic.Si in timpul sarcinii am baut cate o ceasca mica din cauza TA fff mici. www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Eu am primit pre-avertisment(pe PM) pentru dolarei.Eu va votez zilnic caci sunteti cu mine pe prima pagina,chiar daca nu intrati aveti cate un vot de la mine oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
ce avertisment dodo?
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
Poze gemeni
Povestea noastra
Galushca spune:
citat din mesajul lui magdyi2001 Vad ca a mers. Mersi fetelor care m-au ajutat. Intrebare pt Kea si Galushca: In ce orase locuiti? Va intreb pentru ca eu locuiesc la 20 km de granita cu Germania si vreo 40 la granita cu Luxembourg. Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas. ["http://community.webshots.com/user/magdyi2001"]CEI TREI PALMIERI |
Eu in Luxemburg, in oras. Tu? Poate ne vedem candva.
lysbeth spune:
Neatza fetele. Raprtam vizita la medic:
7 kilograme de sunculita calitatea I si 65 de cm masurati la repezeala ca dadea nervos din picioare si nu mai puteam sa-l tinem
In schimb la vaccin s-a comportat ca un barbat I-a dat o lacramioara da n-a urlat ca istericul ca la vaccinul de la doua luni
In rest:
- raportam si noi treziri suspecte in timpul noptii la 2 la 4 la 6 si eventual si intre eleCred ca e ceva in aer...face treaba asta de cateva zile. Din pacate a mea bestie nu vrea niciun fel de ceai, nici apa si nici macar suc de morcov. Zici ca ii dau pelin nu morcov cu mar
- de asemenea, fetele care au alaptat 4 luni numai zic de 5, de ce sa va simtiti vinovate de ceva cand ati alaptat exact cea mai importanta perioada de timp 0-4 luni? Ar trebui sa fiti fericite si multumite Brava mamici
- si dak ne incadram la scris putin ne cerem scuze. E destul de greutz cand nu e nimeni sa te ajute si ai grija si de bb, tii si casa si eventual mai lucrezi si de acasa cate ceva. Da promitem sa incercam sa tinem pasul cu voi
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui petrean ce avertisment dodo? |
unul din moderatori mi-a scris pe privat un pre-avertisment caci fac reclama la alt site (se referea la dolarei)
Blogul lui Bogdan Andrei
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
petrean spune:
vad ca toate va plangeti ca nu dorm copiii...stiti ca pe luna plina sunt mai agitati??
Poze gemeni
[purple] Povestea noastra[purple]
simina_kin spune:
La multi ani!
Damian Calin,
bebe de anncutza
Radu Mihai,
bebe de curea
Robert Adrian,
bebe de Anca_nicolae
25+ cu Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!