Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(42)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am niste batai de cap cu diversificarea..dupa ce ca am 2 de hranit odata..mai e si ceva nashpa..ce-i place unuia nu-i place celuilalt si invers. Ed:Catalin mananca caise, banane, nu mananca morcovi, cartofi..care-i plac lui vladut, Vladut papa morcovi..nu papa cereale...deci..va imaginati cam cum gatesc eu cate 2 feluri..numai pt ei?supa lu unul din morcov..cartof..lui celalalt dovlecel...si ce mai vrea

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

netza dragalasele
nu va ganditi ca-i spun lui cristi ce ma deranjeaza la mine!!!!!!!! in nici un caz!!! pai asta ar mai lipsi, sa i le arat eu cu degetul!!!!! eu v-am zis voua, dar lui nu i-am spus decat ca am o perioada mai nasoala dupa nastere, la fel ca orice alta femeie, si ca mi-a scazut putin increderea in mine; si daca el nu are nici un fel de problema cu felul in care arat... sa-mi arate, sa-mi spuna...... si nu mi-a aratat; imi mai spune ca nu i se pare ca am ramas nasol dupa sarcina... dar tinand cont de cand nu m-a "vazut" calumea, si de faptul ca nu ma atinge...... tind sa cred ca nu e chiar asa
la noi mai e o mare problema...; pai eu sunt nevasta nu mama lui!!!! si el nu vede in mine in prezent decat un mami el este un baiat extraordinar, dar uite ca sunt cateva lucruri peste care nu pot sa trec; intr-o seara asa mi-au iesit hormonii pe urechi ca l-am amenintat ca ma duc sa-mi iau amant!!! ca eu fara sex nu stau... v-am mai zis eu, tineam complexul grozavesti treaz cand eram in facultate; pai de acolo pana la zero barat acuma... e cale scurta in viziunea mea; sunt inca tanara si nu e drept sa mi se zdruncine incredera in mine, cand acuma ar trebui sa fie cel mai bine;
mama saraca ma tot intreaba daca ma culc cu el si s-a disperat cand aude ca inca nu!! pai vorba ei, pana si ea cu tata au activitati mai des ca noi si au cinzeci si... ceva de ani

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Dyana, dar provoaca-l tu, nu-i mai propune. Pune ceva sexy pe tine, sau fa tu primul pas. Off, cate v-as scrie eu aici, dar...

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Si Keutu doarme 3 ore continuu la pranz, daaarrrr numai daca stau langa el. Daca ar dormi singur ca fetita mihaelei, atunci in cele doua ore ce le doarme dimineata si cele 3 de la pranz, as invarti casa pe toate partile. Noroc ca are fiu-meu grija sa ma odihnesc.

Azi m-am intalnit cu o vecina care are doi copii, cel mic de vreo doi ani jumate. Intr-o clipa de neatentie, cel mic, care tot misuna pe langa noi, s-a bagat pe sub umbrela de soare de la carut si ce credeti ca facea? Era cu degetul in gura Keutului care stea cumintel si se uita cum ii scormoneste ala in gura. Eu pana acum nu i-am bagat degetul in gura, dar pana acum am prins doi copii care il controleaza de masele.

4 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

am pus link la semnatura POZE CU GONGUTZA. intri acolo si dai clik pe albumul "la bunica- 02.08.2009"

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

mie la poze cu gongutza imi intra direct pe contul comun de picasa

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

incearca acum

Maria, mami fericita de Maria-Casia (26.02.2009) POZE CU GONGUTZA

Pozele noastre

Ce frumoasa e si ce blonduta cu ochii mari albastrii.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Dragelor,

mi-a fost dor de voi!!!
Doar ce m-am intors iar pe meleaguri bucurestene, dupa cateva saptamani de vacanta. Ma simt excelent si cu mare chef de viata!!!

Victor e bine, Eric la fel. Sper ca toti bebeii si parintii lor sunt in stare perfecta de functionare.

N-am apucat sa citesc nimic, insa stiu ca v-ati gandit la noi de ziua mea si a lui Victor. Va multumesc din suflet!

O sa incep sa citesc printre picaturi, sa mai vad poze... mi-e dor de bebe Luana, n-am mai vazut-o de atat de muuuult...

Pupici tuturor!

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Si noua ne-a fost dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Despre ce grup de suport vorbiti voi? Ma scarpin in crestetul capului de nu stiu cand, si hotarasc in sfarsit sa ma apuc de pilates. Si nu zic ca ca apuc imediat, ci peste 7 zile, ca sa am timp sa-mi iau avant. Si voi ce-mi faceti? Imi spuneti ca nu-i asa fain, ca sa ma las pagubasa (concluzia asta am tras-o eu) etc. Na, unde-i suportul, ca mi-a scapat?

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Kea:
Pai cum sa nu fie misto Pilates, e misto. Pentru mine e greu si e mai mult pentru definire, cand ai cateva kile acolo de dat jos. E preferatul balerinelor
Da-i inainte cu el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ei, fetele taichii , in sfarsit am ajuns si noi la Galati. Dupa o luna si jumatate de absenta si locuit la BRaila. Stiti cum a inspectat Raru casa, mai aveam putin si imi ceream scuze ca nu e praful sters. Ma uitai pe calc, si am plecat cand eram la cap 18, va puteti da seama cat suntem de vorbarete sau cat de mult am lipsit. Nu stiu cat stau aici dar vreo 2-3 sapt cred ca da.
Hai la support gruop, pai, eu am avut 80 la plecarea in sarcina (ei, cine da mai mult) in sarcina am ajuns la 102, acu am 87 de vreo luna. Mananc, beau tot atatea am. Mergand pe principiul vorbei cantecului "Bei mori, nu bei tot mori, barem beau sa mor satul" am decis ca si daca mananc sau nu mananc tot 87 am. Cred ca de aici trebuie sa intervin cu ceva sala ca alaptatul (asa auzisem ca daca alaptezi slabesti) are alt rol.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anca Nicolae, ce-mi plac postarile tale, punctuale si la obiect !!

Asaaa, sa vedem ce am retinut : chef de este si la mine cat si la sotul doar ca avem interdictie 6 sapt pt ca am facut o cauterizare la un condilom, deci asteptam

Kilograme mai am si eu vreo 6-7 in plus dar imi place cum arat , exceptand celulita incluzand sanii dolofani !! De slabit o sa slabesc in continuare fara nici o dieta pt ca nu m-as putea tine de un program adica mananca aia si nu aia, cu miscare muuulta si fara dulciuri !! de luna viitoare incep lucrul 6 ore/zi asa ca sigur dau jos surplusul , vreau sa ma apuc si de masaj pt tonifiere dar deocamdata m-am apucat de dinti

Inapreda, Alexandra s-a intors singura pe burta cam la 3 luni jumate dar la inceput nu stia sa isi scoata mana, statea asa si inota, apoi incetul cu incetul am vazut ca ii place tot mai mult pe burta chiar a si adormit asa ; mai nou sta doar pe burta si doarme pe o parte

Cam atat am retinut !!

La noi ploua de zor asa ca s-a mai racorit sper doar sa putem ieis maine ca in casa e plictisitor, ma gandesc cu groaza ce ne facem la iarna ??!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ma alatur si eu celor cu kg in plus, iar deocamdata nu am de gand sa fac nimic sa le dau jos Eu am ramas cu 8 kg in plus, dar as vrea sa mai dau jos vreo 10 kg. Singura problema este ca mananc dulciuri ca disperata. Chestia este ca de multe ori nici nu am timp sa stau sa mananc altceva, pt ca plecam dimineata la munca (amandoua), dupa masa iesim la plimbare, mai fac ceva prin casa si ii gata ziua. Iar sotul lucreaza 2 zile, cate 17 ore pe zi si 2 zile este liber - atunci mai apuc si eu sa mai manac linistita.

In materie de hatza - hatza, noi stam destul de bine, desi prima data m-am lasat f greu acuma stam destul de bine, de 2-3 ori pe saptamana; si nu astept sa ma invite el....desi daca ar fi dupa el, ar fi dispus oricand

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput