Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 5
Iulika29 spune:
Monikus am vazut pozele superbe..Ce faina piscina..Super fain..Cred ca ati avut un concediu frumos..
Am vazut si poze de Ionika cu baiat frumos cu ochi albastri..Så iti traiascå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
monica_dicut spune:
Fusei si io pana in Auchan chitita sa cumpar un pachetel de Pampers nr 1 la copchilu atomic... am venit fara, ca n-aveau Am mai luat in schimb un body si 3 perechi de sosetutze mici mici si dulci si un pachet de servetele umede pampers sensitive...
Maria(Manga) eu, chiar spuneam mai devreme ca am durerile alea naspa sub burta (enervante rau ) plus de mijloc in zona lombara/renala (drei mele nu i-a picat bine ca i-am zis ca ma doare acolo si mi-a facut eco la rinichi). Acum cu astea sub burta si senzatia cu copchilu care sta sa pice, am vorbit cu cumnata mea azi si mi-a zis ca ce oi vrea, ca dupa 30 de saptamani mai ales incep si ca si ea le-a avut cu varf si indesat sa u ma stresez prea tare. DA sincer eu imi amintesc ca data trecuta cand au inceput durerile astea de imi tineam burta cu mana, cam la o sapt maxim 2 am nascut... deci mama masii, ce-o fi o fi.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Iulika29 spune:
Gata am pus pozele..
Poze de azi
Fragutza spune:
Manga, Monica, bifez sieu dureri d-astea, nu-s insuportabile, dar totusi agasante. Ma gandesc ca sunt ligamentele sau cel putin asa sper.
Si daca gasesti remediu pt dureri de stomac/indigestie sa-mi spui si mie, Manga! Sunt rupta de durere, nu mai stiu ce sa mananc, nici cum sa stau
35+ Natalia
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Gata am pus pozele.. |
Aia cu Obelixa e criminala.....esti super draguta ce sa mai zic de Bruce care a luat-o la vale
Cea mai fericita 34 + cu
Iulika29 spune:
Manga si eu am durerile astea sub burta de mai demult..Le am si acum si mai itense.. Eu cred ca sunt normale..så nu te sperii.Dar oricum e mult mai obositor pt tine pt ca inca mai mergi la muncå...
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Gata am pus pozele.. Poze de azi www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas |
Pfoaiiii Iulika ce burta faina ai
monis 26+
lutoniana spune:
Mangulico as vrea si eu sa zic ceva dar nu am inteles nimic din ce ai scris....
Macar scrie pe scurt si cu alte cuvinte ca sa stiu cum sa ma gandesc la tine.
Trebuie supravegheat Sasha dupa nastere sau nu neaparat ?
Ecografie o face ca sa vada ce ?
Te rog ...alunga un pic ceata asta.
Si baga un ceai de menta
M-am uitat pe cremuta primita de la mocangeli si e Sudocream cum ai spus tu o pun si pe ea la bagaj
Cea mai fericita 34 + cu
Lullaby_2009 spune:
Am adugat si eu cateva poze cu noua freza si cu burtica. Nu am avut curaj sa ma tund scurt, dar oricum se vede diferenta.
Am mai aruncat si eu un ochi peste pozele noi.
Ionika ce baiat mare ai. Sa-ti traiasca! Si are niste ochi ... o sa franga multe inimi
Manga frumoasa burtica. Imi place cum ti-ai facut parul, doar suvite blonde?
Iulika piu, ce burtica si codite. Acesta este lantisorul primit cadou? Super. Cand ti-am vazut coditele m-am intrebat ... de ce m-am tuns?
He he ce tare poza cu Obelixa
29 cu
Dana15 spune:
Ce faina esti Iulika! imi place poza 2, in care este si dna aceea de-ti masoara burtica..ai o fatzuca haioasa foc! si chiar ca burtica s-a lasat!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi