Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!
Felicitari pentru grasunica Selen! Da de ce zici ca erau scumpe cele de la Vienetta, ca si eu tot din alea mi-am luat si sunt super multumita de ele! Ce bine ca aproape ai terminat cu cumparaturile, ca eu nu prea am mai facut nimic in sensul asta si aseara iar ma apucase panica.

Astazi si ieri m-am tot agitat cu vaccinul ala pt RH pe care trebuie sa il fac. Traim intr-o tara de KK, am sunat la toate farmaciile din Buc. (inclusiv cele unde gasise cristina) si nu mai aveau si nici nu stiau cand primesc. Pana la urma am sunat si la distribuitor si acelasi raspuns. Astazi m-a sunat iubitelul ca a vorbit cu un partener de afaceri care e in Austria si ar putea sa mi-l cumpere de acolo, dar trebuie transportat intr-o gentuta frigorifica. Uff!!!!!!!!!

Astazi ma duc sa imi iau si concediul pt august si sa il duc la servici (unde ma asteapta ca pe painea calda sa ii ajut cu niste chestii)! Sper sa nu stau prea mult!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Am vazut ca ma intreba ieri Alex de ce am zis ca nu am voie in apa. Pai dr meu mi-a spus ca apa marii nu este chiar curata si cum noi suntem mai sensibile la infectii , e de preferat sa ma abtin de la balaceala. Plus ca e si mai rece si poate sa provoace contractii!

Gegea sa stii ca si eu am primit tampoanele de la Rangali si mi se par destul de OK (sper sa fie bune ca eu urasc sa ma patez)!

Am vazut ca ati vorbit si de saltelute. Eu ma hotarasem la cea de nuca de cocos, dar daca da alergii acum nu stiu ce sa mai fac!

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Anco,am gasit la depozitul Denisa,cred ca stii unde e,sutiene pt alpatat din bumbac,cu 10 lei(daca te intereseaza).Mi s-au parut ieftine,comparativ cu preturile din farmacii.

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

aaaaaaa sigur ca stiu unde e si eu am trecut ieri pe acolo dar doar pe la raionul copii sa caut camasute cu caciulita pentru ei in spital. sigur ca e ieftin, mersi mult de informatie, eu gasisem in primavara la Jolidon cu 40 ron si ma gandeam ca stiu macar unde sa-mi trimit sotul sa ia daca o fi nevoie. te

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am terminat de recuperat de ieri... cand ma gandesc cate capitole am lipsa...
Deci, La multi ani diamar78 sa fii fericita si tu si bebe!

selen felicitari pt grasunica!

Claucia am vazut ca ai planuri mari imi dai si mie din energia ta?

Elle sper ca Eva sa treaca cu bine peste tot!

Mihaela frumoasa lista si utila! ce bine ca te asculta cineva.

Mai revin...

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Diamar. Multa sanatate tie si bebelului tau.

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Sunt singura pe aici?

Oare Aida pe unde o fi?Apropo felicitari pt patut!

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anco,nu zic de cel cu articole pt copii si jucarii..putin mai inspre piata e tot un depozit care apartine de Denisa,cel cu chimicale,cosmetice...la raionul cu haine,acolo in capat,am gasit sutienele

La multi ani Diamar

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

da stiu mary
acolo unde in fata sunt detergenti, la mijloc cosmetice si in spate de tot lenjerie, nu?
dar eu ziceam de acelasi magazin dar cel cu biciclete in fata, pentru copii.
sa stii ca o sa ma duc sa vad. tu ce trebuie sa duci la spital pentru bebe? ca eu am intrebat aici si cica pampers, servetele umede, camasute si caciulite. niciun pantalonas sau body.

daca nu mai sunt pe forum a stiti ca plec cu nasa-mea la o cafea(ea bea cafea)dar va citesc cand vin.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mi-am facut album, l-am si pus la semnatura (cred)
asa ca aida, nu tre' sa mai ma , ca am facut, acum sper sa fie bine....deocamdata doar poze cu animala, am mai facut un album, dar nus stiu daca il puteti vedea...ma mai dumiresc eu pe drum....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor....
iar am de recuperat...si cand ajung sa scriu ...iar am de recuperat...si tot asa...

Monica daca e sa am interneze pe tine o sa te sun...bine??

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput