Burtici fericite de septembrie-octombrie (130)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Eu croisante nu am sa va pregatesc la micul dejun dar mai am una tare:
Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.
- Nu va suparati, pot sa intru?
- Desigur!
- Pot sa ma dezbrac? Zice femeia cam tematoare.
- Bineinteles!
- Pot sa ma asez pe masa?
- Da, da!
Dupa vreo 10 minute de stat pe masa, in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba:
- Dar nu veniti sa va uitati la mine?
- Ba da, doamna.
Vin cei doi, se uita si exclama:
- OOOAAAAUUUU!!!
- E chiar asa grav dom’ doctor?
- Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii
Cea mai fericita 34 + cu
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Eu croisante nu am sa va pregatesc la micul dejun dar mai am una tare: Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb. - Nu va suparati, pot sa intru? - Desigur! - Pot sa ma dezbrac? Zice femeia cam tematoare. - Bineinteles! - Pot sa ma asez pe masa? - Da, da! Dupa vreo 10 minute de stat pe masa, in care cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba: - Dar nu veniti sa va uitati la mine? - Ba da, doamna. Vin cei doi, se uita si exclama: - OOOAAAAUUUU!!! - E chiar asa grav dom’ doctor? - Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii Cea mai fericita 34 + cu |
Mihaela 35+ cu baby Joshua
kawaichan spune:
Off mi-ai facut pofta cu croissantele alea si tocmai m-a certat doctorita ieri ca am luat prea mult in greutate
lutoniana spune:
Merci Mihaela interesant, ma pun pe citi mai in profunzime.
De exemplu la eliminarea placentei, iertati-ma stiu ca s-a mai discutat, dar mi-au spus ca putem sa o asteptam pe cale naturala sau sa-mi faca o injectie s se elimina in 5 minute.
De ce as alege sau nu injectia
Cea mai fericita 34 + cu
kawaichan spune:
citat din mesajul lui lutoniana Merci Mihaela interesant, ma pun pe citi mai in profunzime. De exemplu la eliminarea placentei, iertati-ma stiu ca s-a mai discutat, dar mi-au spus ca putem sa o asteptam pe cale naturala sau sa-mi faca o injectie s se elimina in 5 minute. De ce as alege sau nu injectia Cea mai fericita 34 + cu |
Pai eu as opta pt eliminare pe cale naturala.Stiu ca daca nuiese in 30 min atunci se aplica alte proceduri..
Dana15 spune:
Buna dimineata fete dragi!
pap nuci cu susan si miere! impart cu cine vrea
Mihaela multumim frumos pentru informatii..si pentru linkuri! ce fain sa poti sa-ti faci un birth plan si cineva sa si fie interesat de el!
Gianina greutatea pe care ti-a estimat-o medicul pentru bebe mie mi se pare ideala! sa nu te superi te rog, dar copilul va recupera cu siguranta in G (cu toata scaderea care este obisnuita)..si apoi, eu sunt si un picut egoista, ma gandesc la mine si zic "mai micut, sa alunece usor"
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kawaichan spune:
citat din mesajul lui Dana15 Buna dimineata fete dragi! pap nuci cu susan si miere! impart cu cine vrea Cu mine,cu mine Dana 30s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana15 spune:
Miha...dau, dau..mai sunt vreo 3 lingurite, dar consistente!
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Neata Dana
Cum poti sa papi asa dimineata ? Niciodata in viata mea nu mi-a iest faza asta cu micul dejun.
Intai se baga cafele, tigari (pe vremea cand nu eram gravida) ..se spala, se una alta...si apoi mancam ...pe la 10 dimineata.
E un program prost dar ce sa-i faci...puterea obisnuintei
Oricum sa ai pofta
Cea mai fericita 34 + cu