King of pop Michael Jackson (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata fetelor!

Sa stiti ca ultimul lucru pe care l-as fi vrut cu propunerea melodiei de astazi, ar fi fost sa va intristez....insa, asa se intampla si cand ascultati si alte melodii, nu? mai ales cele lente sau create in ultimii ani...
Cat despre faptul ca exact aceata melodie este cantata in rehearsale-ul din ultima filmare, asta e doar o coincidenta, ca noua ni s-a aratat acea bucatica, ganditi-va ca repetitiile durau ore intregi, cuprindeau zeci de melodii, deci orice melodie pe care o vom vedea acolo ne va intrista, mai mult decat pina acum

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Neata fetelor!

Sa stiti ca ultimul lucru pe care l-as fi vrut cu propunerea melodiei de astazi, ar fi fost sa va intristez....insa, asa se intampla si cand ascultati si alte melodii, nu? mai ales cele lente sau create in ultimii ani...
Cat despre faptul ca exact aceata melodie este cantata in rehearsale-ul din ultima filmare, asta e doar o coincidenta, ca noua ni s-a aratat acea bucatica, ganditi-va ca repetitiile durau ore intregi, cuprindeau zeci de melodii, deci orice melodie pe care o vom vedea acolo ne va intrista, mai mult decat pina acum

Dana mama lu' Radu Stefan

Hobby

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

"Man in the Mirror" - Michael Jackson

Asa este, putea sa fie oricare alta,dar pentru ca a fost prima aparuta
dupa tot ceea ce s-a intamplat, a avut un impact mai puternic asupra noastra si inevitabil ai un gol in stomac cand o asculti.
Sunt convinsa ca intentia ta a fost cu totul alta ,oricum asa cum s-a spus o melodie plina mesaje ( care nu este),extraordinara, la finalul careia stai pe ganduri si realizezi ca nimanui nu-i pasa de el, de noi pana la urma , ca suntem doar niste unelte in mainile celor puternici.

if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
Michael,you`ll never Moonwalk alone

http://community.webshots.com/user/anka77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata!!!

Am descoperit doar acum acest subiect si vreau sa multumesc din suflet tuturor pentru tot ceea ce ati scris in aceste 125 de pagini!!!

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainex_po spune:

Buna dimineata fetelor!

Am citit tot ce ati scris pe ultima pagina si impartasesc aceleasi sentimente...
Danat -pentru melodia propusa ...
Eu vroiam sa va povestesc despre videoclip , ceea ce a aparut in Bravo Legende -pentru fetele care nu au luat revista. Acest videoclip e etichetat drept cea mai periculoasa filmare a lui Michael. Cum spuneati si voi ,piesa este plina de mesaje referitoare la nedreptate si saracie ,iar pentru a le transmite MJa ales sa filmeze videoclipul in cartierele marginase din Brazilia - "unul dintre cele mai periculoase ghetto-uri din lume" .[oamenii acestia traiau in colibe cu camere mici fiind lipsiti de apa sau curent electric :O].Si desi filmarile au fost boicotate -chiar de guvernatorul din Rio [evident ca acesta nu vroia sa starneasca atentia asupra conditiilor de viata din orasul sau] -cu ajutorul fotbalistului Pele,MJ a reusit sa demareze filmarile.Si aici mi se pare o idee geniala:toti locuitorii majori-in mare parte fosti detinuti si dependenti de droguri-au prinmit cate 50 de dolari si tricouri pe care scria "MJ Security"-si astfel ei se simteu onorati sa-i serveasca drept bodyguarzi.In acest video Micheal poarta tricoul trupei Olodum[semnul pacii] - iar rezultatul a fost fantastic nu? Un videoclip fooooarte tare!

Eu ma uitam ieri pe concerte sustinute in diverse perioade si ma intrebam cum de privindu-le azi,in 2009 ,nu mi se par deloc demodate...cum a reusit asta...daca ne uitam la oricare alt artist vom gasi macar un element depasit [nu stiu..poate tinuta,gesturi...]dar el a reusit sa infrunte timpul...

Acum trebuie sa plec...abia astept sa va citesc diseara.Sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

SI mie imi place mult melodia de azi!
si din nou un strigat al lui:
"Tell me what has become of my life
I have a wife and two children who love me
I am the victim of police brutality, now
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake
I look to heaven to fulfill its prophecy...
Set me free"

Azi la Larry King au fost invitati avocatii lui Katherine.. si au vorbit despre custodia copiilor.. dupa cum stiti si voi.. si in plus ca incearca sa devina si al treilea executor (nu stiu daca asta e termenul) pe langa ceilalti doi care au intocmit testamentul in 2002.. in plus surpriza de la tribunal: cica avocatul lui Arnold Klein ar fi aparut pe acolo sa se intereseze de soarta lui Prince si Paris.. acum ce sa intelegem de aici? de unde interesul asta subit pt cei 2 copii? asta se intreba si Larry King..

ps. e bunacios rau de tot si in clipul asta.. ii sta bine si in albastru!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna dimineata Michael, fetelor!
Dupa cum am zis si aseara, imi place melodia zilei, e foarte bine ritmata iar clipul ala colorat in Brazilia e tare fain, mi se face pielea gainii cand incep tobele. Despre clipul din spatele gratiilor ce stiti?

Cat despre dermatolog si interesul pt copii, mi-e clar, e doar o incercare de a scoate mai multi bani, acum sigur o sa fie rugat cu sutele de mii de dolari sa povesteasca pe la diferite emisiuni, ziare si reviste despre relatia lui cu Michael si copiii lui. Bleah, mi-e sila de astfel de oameni.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andra nici mie nu imi place moaca aluia.. chiar are fata de libidinos.. bleahh!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

foarte frumos acest subiect...ma bucur mult ca l-am gasit.

nu stiu daca stiati de asta:

http://www.supportjacksonportrait.com/

intrati si votati si veti face parte dintr-un portret special al lui MJ.

deja am o melodie in cap pentru propunere. imi place tare mult.
deci tre sa astept pana maine dimineata?

Adina si Daria

Mergi la inceput