King of pop Michael Jackson (2)
Raspunsuri - Pagina 19
flavia maria spune:
Saru`mana pt parola abia astept sa culc copiii sa intru pe mail...
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Pai maine e Thriller, dar Alexia a pus-o din seara asta ca sa nu ii ia cineva locul. Melodia zilei azi este Who Is It. Criss, poimaine e ok pt You are not alone? -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
Daa, e perfect. Multumesc.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
papanash spune:
Salutare !
cine vine maine in Herastrau si TNB ? adica la asa un fan club de mare, un pic de organizare nu strica, nu ? Facem un colt de intalnire ? Sau cum ziceti ?
aveti aici toate detaliile,inclusiv coregrafia, pt cine nu are timp sa vina la repetitii.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
motanik spune:
Criss
Hai ca rad singura, eu sunt cu programarile aici, ca la receptie.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
motanik spune:
Fetelor, cand ajungem la 20 pagini folosim userul nou pt deschiderea unui nou capitol, dar pt ca userul nou e sub moderare sa nu va impacientati daca nu apare imediat subiectul nou; daca sunt prin preajma o fac eu, daca nu oricine altcineva, mentionez asta ca sa nu deschidem doua subiecte.
Luati cu quote mesajul initial din capitolul asta daca deschideti voi si nu eu; apoi pt orice update avem toate parola.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
FanClubMJ spune:
Fetelor, cand ajungem la 20 pagini folosim userul nou pt deschiderea unui nou capitol, dar pt ca userul nou e sub moderare sa nu va impacientati daca nu apare imediat subiectul nou; daca sunt prin preajma o fac eu, daca nu oricine altcineva, mentionez asta ca sa nu deschidem doua subiecte.
Luati cu quote mesajul initial din capitolul asta daca deschideti voi si nu eu; apoi pt orice update avem toate parola.
motanik
FanClubMJ spune:
Dupa 10 mesaje nu mai suntem moderate pe userul asta asa ca sper sa ma iertati ca postez doar ca sa nu mai avem probleme.
FanClubMJ spune:
Repet lista membrilor, daca nu va regasiti dati de stire:
adrianaady
adrianka
ainex_po
albinutza
Alexia27
anka77
astrojunkie
Billie_Jean
bulinuta27
Cinezee
Crismir
Criss_75
danat
danielac
dariaevelin
flavia_maria
hannen
hellene_n
Kalid
kay
maraki
marami
melku
mihutza11
moana
motanik
nelia
nikolici
Oana_B
oana_n
purple_blue
rhoneea
Tzuni
FanClubMJ spune:
Multumim moderatorilor.
Multumiri Marami pt mp3 pe mailul comun si Dariaevelin pt tribut si poezii.
FanClubMJ spune:
Aveti idee cum se poate comprima un film? Marami vrea sa ne trimita Moonwalker. Eu i-am zis Winrar dar poate stiti voi mai bine?