King of pop Michael Jackson (2)
Raspunsuri - Pagina 18
motanik spune:
Ups, am incercat sa trimit mesaje cu parola la userul comun si f multe nu acceptati mesaje private.
O sa intru pe mailul facut de Alexia si las mesajul acolo.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
maraki spune:
Este marami sau sant eu si este gresita litera Chiar daca nu sant asa activa, va citesc tot timpul si la sv ascult de o luna si ceva NUMAI Michael Jackson
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
marami spune:
I`m back!ai dreptate, eu ma gandisem sa nu aglomeram inbox-ul de aceea recursesem la subfoldere.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
maraki spune:
Marami acum te.am vazut Citeam mesajele fara sa ma uit mereu la nick-uri....vreau si eu pe prima pagina
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
marami spune:
Pfuuui, ca sa dispara senzatia stranie ce o am zice-mi si mie care mi-ati dat accept pe msg la fanclubmj??? pentru ca eu am primit un accept
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
motanik spune:
Maraki, scuze, am editat lista.
Astept si alte atentionari, la fel scuze pt cine a ramas in afara, nu e lista finala oricum.
Am pus mesaj pe mailul comun, fetelor, legat de userul comun, trebuie sa facem numarul de mesaje sa scapam de moderare.
--------------------
Alexia27 spune:
Eu ti-am dat accept! Daca am primit invitatie....stiam ca esti tu ca tocmai ce dadusem peste tine mai devreme cand postai "gone too soon: (by the way, l-am luat deja).
Subfolderele sunt super idee, eu doar ma gandeam la alte nume pentru ele, dupa continut , nu dupa expeditor.
Si chiar ca ma duc la somn. E 1 noaptea si dimineata ma ia mandra de proaspata.
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
adrianaady spune:
Alexia multumesc pt parola
Motanik pt userul comun.
Eu sunt acum la o petrecere privata cu mj , sotul este la sala si eu am ramas acasa cu muzica lui michael
Criss75 spune:
Alexia, multumesc pentru parola.
Chiar ma uitam pe prima pagina si am vazut ca melodia mea preferata si atat de draga sufletului meu inca n-a fost melodia zilei. As dori sa propun pentru maine, in cazul in care inca n-a fost aleasa melodia de maine, "You are not alone". Se poate?
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
motanik spune:
Pai maine e Thriller, dar Alexia a pus-o din seara asta ca sa nu ii ia cineva locul.
Melodia zilei azi este Who Is It.
Criss, poimaine e ok pt You are not alone?
--------------------