King of pop Michael Jackson (2)
Raspunsuri - Pagina 10
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Anka, aia de la Libertatea cred ca e pusa de ei in lipsa unei autorizatii pt poza cu adevarata camasa. Zic si eu desi habar nu am, dar nu m-ar mira sa fie goana dupa bani, The Sun e un ziar de scandal, tot astia au dat si rezultatele autopsiei dupa moartea lui ca nu mai avea par, ca avea nu stiu cate urme de ace prin picioare, maini samd, desi totul a fost infirmat de catre legistii din LA. Sa vedem ce urmeaza, nu stiu cand se vor potoli... -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson. |
Asa este. Amandoua sunt tabloide, nu foarte de incredere.
Vom trai si vom vedea.
if you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be deal with. – Michael Jackson
Michael,you`ll never Moonwalk alone
http://community.webshots.com/user/anka77
rhoneea spune:
Poza de la Libertatea e poza simbol,nu e cea in cauza.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
mihutza11 spune:
imi plac melodiile de ieri si de azi.. imi aduc aminte ca Liberian Girl a fost, daca nu ma insel, prima melodie ever la care i-am cautat si mi-am scris versurile..
Si asa zic si eu ca in perioada BAD arata super..
Am ramas si eu surprinsa de asemanarea cu statueta.. si eu vad pe painea aia chipul lui ..
si inainte sa ma duc la nani.. uitati ce am gasit:
si inca:
in finala:
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
motanik spune:
Billie Jean, url-ul clipului de la youtube il inserezi in text intre tagurile [ tube ] si [ / tube] fara spatii intre ele. Altfel, deasupra ferestrei de text ai simbolul de youtube, apesi pe el si iti va cere sa inserezi url-ul.
Mihutza, pe mine ma bucura tare oamenii care il tin pe Michael viu. Tipii astia Signature m-au facut sa rad in hohote, super. Pe Simon Cowell rar il impresioneaza ceva si ei au reusit sa il faca si pe el sa stea cu gura lipita de urechi.. Foarte bine danseaza Suleman, moonwalkingul cel putin ii iese minunat. Si grasutul e simpatic tare. Neaparat urmariti fetelor! Mihu
In acelasi timp am si lacrimi in ochi. Mi-ar placea sa stiu ca Michael vede desfasurarea astea de forte inspirata de el. Si sper sa ramana o inspiratie si pt generatiile viitoare.
Edit: Michael stia de cei doi, am cautat info si au participat in 2008 la show.
Wikipedia zice:
Following the end of the second series of Britain's Got Talent, Signature were given the "official stamp of approval by Michael Jackson himself", while members of the Jackson family have become their fans and got in touch with Signature soon after the show ended.
Si inca:
In 2006, Suleman Mirza performed for Michael Jackson at the televised World Music Awards 2006 held in Earls Court, London, where he had met Jackson in person.
Wow!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson.
danielac spune:
de azi:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/137557/Imagini-inedite-cu-Michael-Jackson-in-filme-documentare-post-mortem.html
melku spune:
nu cred o iota din ce scriu Libertatea si TheSun.
am gasit ceva interesant si amuzant, intr-un fel: stiti istoria cu cele 2 jurnaliste tinute prizoniere in Coreea de Nord, cu care tocmai s-a intors in SUA Bill Clinton? e subiect de actualitate.
ei bine, se pare ca MJ a vrut sa faca ceva pentru ele, sa ajute la eliberarea lor.
uitati aici articolul: http://www.intent.com/gothamchopra/blog/michael-jackson-and-kim-jong-il
nu stiu cine-i Gotham asta, acum ma informez. parca-l vad pe monstrul ala de kim-jong-il dansand Beat It.
imi place mult ce se va intampla pe 8 august. vreau sa fiu si eu acolo. si poate o sa si dansez, daca reusesc sa invat.
am o temere si o intrebare retorica: nu era mai bine sa organizeze pe 29 august tributul asta?
adica vreau sa se vada ceva si din partea romanilor atunci, pentru ca se pare sa or sa fie multe omagieri in lume.
Adina si Daria
moana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac ce fain e clipul asta, cu Pavarotti: http://www.youtube.com/watch?v=7Zci9vHAEMY&feature=related |
Ce face Michael in minutul 3.43? Asa se intinde el sau o face intentionat?
Fania spune:
Mi-a luat ceva timp sa citesc, deh, ramasesem in urma si cand am vazut pg. 120 am crezut ca s-a terminat. Ma bucur sa va regasesc cu forte noi observ.
Ce ziceti de asta?:
http://www.petitionspot.com/petitions/mjnobelpeaceprize/
Am dat peste ea urmarind link-ul cu Pavarotti....si eu cred ca merita acest premiu desi Oslo vad ca a spus NU, a facut mult mai mult decat marea majoritate a politicienilor care nu stiu decat sa se bata cu pumnul in piept.
[poze]