Copii nostri speciali...*(5)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Miha unde-i gradina aceea ca la tine la 4 nu-i

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

bey,da'si tu deconspiri totul....eram in curte la niste prieteni de ai mamei..mama facea zacusca?
mada,cum ti s-a parut zacusca?

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

crismac,bine ai venit la noi!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

babette imi pare rau de Vladut , ii transmit toata dragostea mea si ma rog sa ii fie bine ....sa ne mai zici de el

Adriana cred sigur ca meritam o zi a mamelor care au copii speciali , indiferent cat de "speciali" ....Cum va mai simtiti?

crismac si mama mea este destul de dificila , nu prea ma intelege sau nu am ajuns una cu cealalta pe aceeasi lungime de unda, nu stiu .Oo sunt atat de multe de zis dar cu timpul am devenit mult mai intelegatoare , toleranta si acord credit celor din jur ma gandesc ca ceva in viata lor i-a transformat sa fie asa mai reci ...cred, sau imi place sa cred.
Ce iti mai face pustiul?

Andru drum bun si destrabalare la max....sper sa ne vedem

kariguld...singurei in vacanta ?am inteles ca nu esti acasa

Miha eu sunt o mare amatoare de zacusca .....dar MARE si a fost bestiala ....mai am jumate si mihai nu cred ca pupa
mu ha ha

va poop pe toate fara exceptii si mai vb

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo stilatelor

babete, imi pare rau pentru Vladut, ma rog ca DD sa va dea putere si lui sanatate

wnimra, nu, nu suntem singuri in vacanta...doar acasa! vacanta va fi luna urmatoare.

crismac, cum mai esti? mai povesteste-ne despre voi!

adriana, voi cum sunteti? ce fac copilasii? sper ca mai bine!

restul fetelor, va pup si va imbratisez.
o zi excelenta, plina de victorii!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

o zi frumoasa...
Revin dupa ce-mi pleaca neamurile....sper

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

helllooo

pt toooata lumeaaa , e deja 12 dar merge

Kari si acasa daca esti singura cu domnul sot tot este bine , ca intr-o vacanta

Cand m-am trezit si imi admiram baiatul il vad cum isi misca buzele in somn parca facea valuri cu ele , am zis ca mesteca suge , dar arata ciudatel, miscari de somn de visat sau nu stiu o sa il mai urmaresc , m-am speriat putin, imi pare rau ca nu l-am filmat cu tel, ....odata l-am auzit vb in somn , ne-am stricat de ras , tot in limba lui vb

pupici tuturor

poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

heloo,,,la toata lumea
copii merg inspre bine,,,,dar nu ma laud inca ,ca am mai zis si apoi au luat-o de la inceput,deci parca un pic mai bine,,,ne chinuim sa manance si sa capete ceva putere,,,ca altfel sant ca niste zombi,,,,,
eu pe aici,,,cu ei si cu treaba,,,imi pare rau sa aud ca nu va intelegeti cu mamele voastremmmcred ca e rau sa stii ca cea care ti-a dat viata nu prea mai are sentimente ptr tine,,,macar cu o varba buna si cu sufletul sa vezi ca te ajuta ,,,ca material nu pretindem daca nu se poate...
de multe ori faptul ca ai cu cine vb si cine te asculta fac mai mult decat toti bani,,,,
Eu sant in extrema cealalta trebuie sa ma cert cu mama sa plece acasa,,,si sa ne lase ca nu murim niciunul,,,,,De abea am trimis-a acasa acum sa doarma cu tata,,,ea vroia neaparat sa doarma cu baietii,,,ca mie imi e foarte greu sa dorm cu toti 3 si ea de asta e mama mea sa ma ajute,,,
Asta e iubire de mama zic eu,,,cand ai nevoie sa vezi ca ai pe cine conta,,,,dar eu ma gandesc si la ei si asa ca am trimis-o fortat acasa,,,ca doar imi cunosc eu copii si cu sotul razbesc si cu 5,,,nu cu 3
Ce credeti la 9 dimineata a fost la mine cu micul dejun facut,,,,sa ne refacem ca santem obositi,,,
Sa nu va imaginati ca ma sufoca,,,,eu sant seful in casa mea,plus ca ea vine sa ne vada zilnic dar sa stea ,doar daca vede ca e grav si ii cer ajutorul,dar ea e mereu dispusa sa ne ajute cu orice,,,,
noi avem o relatie aproape perfecta,,,
si in plus toate matusile mele,,,sant la fel,,,adica isi ajuta copii daca vad ca e nevoie si li se cere ajutorul neconditionat si fara sa astepte nimic inapoi...
EU luni calatoresc la CLUJ cu sotiorul si miercuri o intind la B cu tata,,,,are de mers si ma ia si pe mine,,,,,ce trista santmamaaaaaaaaaaaaaa
Asa sa imi revin psihic dupa atata stat in casa cu copii
va pup pe toate

povestea unor ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

De urmarit , va urmaresc pe toate dar cu scrisul e mai greu . Am si eu una sau mai multe intrebari pentru voi . Ce ati facut cand celui mic i-au iesit dintisorii definitivi pe langa ceilalti ? Al meu a mers o data la dr. si acum nu mai vrea . Are si niste masele cariate - abia s-a desumflat dupa cinci zile de falci umflate si o cura de ampicilina . Nu stiu cum sa fac sa-l conving sa mearga ?!?!?
Voi ce faceti ? Aveti servici ? Cum va petreceti timpul cu cei mici ???

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Am reusit sa incarc si eu niste poze cu noi pe blogul de mai jos asa ca va invit sa ne vedem . Nu prea sunt eu expert in IT dar intr-un final am reusit

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

crismac ai un baiat si jumatate , sa iti traiasca ...mare frumos si voinic ....cu dintii nu stiu ce sa zic , al meu abea are 4 ani de un an jumate ii are pe toti in gura , nu are carii dar au inceput niste pete galbene pe ei...dupa dentist sa ii faci mici cadouri si poate o sa stea acolo stiind ce il asteapta.

eu nu muncesc , cel putin asa cred eu....sunt asistent personal al copilului , cu carte de munca si tot tacamul , baiatul meu are certificat de handicap, necesita atentia mea zi de zi 24 din 24 .....de ex eu scriu la calc si el se lupa cu o minge mare cat casa(galbena de terapie) pe jos si mereu ajunge sub ea si se strica de ras , azi mi-a batut toooate jucariile si ca sa aiba ce face i-am dat iar o cutie cu sosete ca sa pot bea cofe in liniste si pace.In rest zi de zi cu el , terapie , mancare , curat somn , joaca luate aleatoriu .....la sf de sapt ne luam de mana si fugim de el , duminica incarcati de vinovatie stam toti 3 , abea astept frigul sa recuperez timpul pierdut.

pooop

poze Alex

Mergi la inceput