Copii nostri speciali...*(5)*
Raspunsuri - Pagina 14
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop kari-mesajul meu e cu cateva sec inaintea mes tau,,,,, -sac sant prima povestea unor ingerasi |
ai vazut avantajul tineretii?, auzi, nu vrei sa facem schimb de varste? azi e la oferta....maine cine stie....
cebine-ti sta cand te strambi...arati, asea ...mai ....fresh!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kariguld spune:
asea, ca mi-am amintit, sa-ti dau niste indicatii (la astea ma pricep!) niste suc copii tai nu beau? suc de-ala facut in casa, de morcov si mar, par example. sau niste iaurt simplu, se inghite usor...zic si eu. sau macar zeama de la supa, legume fierte si le dai zeama sa o bea.
fara cartof! sau daca le place supa crema, dai legumele prin blender si o faci mai...curgatoare asa.
scuze de inoportunare!
Bazar pt Mihaita
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
wnimra spune:
Buna seara fetelor
Adriana imi pare rau ca entero se tine scai de pitici dar o inving ei....la fimiu a dat randament enterol si hidrasec ca sunt bune la gust si lua unul inainte de masa , 2 banane pisate dimineata si in loc de apa Humana pt cacaciosi...dr mi-a zis sa incep cu ele dupa 4-5 scaune diareice ca sa se curete putin organismul apoi in 12 ore l-am legat la burta cu astea(saruri nu mi-a inghitit nici tinut de nas sau legat la ochi) ....sper ca ti-am fost de vre-un folos ...daca nu le-ai incercat deja pe toate .
crismac asteptam datele tale
pooop tuturor , fug sa culc un copil care sta cocotat la el in scaunel si imi vaneaza tastatura si mouseul
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
va las .
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
nikena spune:
Buna dimineata tuturor!
Azi e o zi speciala pt Dodo-pui! Sa-i uram toate "LA MULTI ANI!"
SA NE TRAIESTI , SA FII SANATOASA SI FERICITA SI TU SI INTREAGA TA FAMILIE. SA DEA BUNUL DUMNEZEU SA AUZIM NUMAI DE BINE DESPRE TINE!
Te imbratisam si te pupam!
Hai, fetelor, trezirea! azi e o zi mare!
Va pup pe toate!
adrianapop spune:
mersi de cafeaaa,,,,super buna
noi tot asa,,,peste noapte liniste si asta e suficient ca am reusit sa adorm si eu intre reprize de verificat copii,,,
KARIGULD- -mersi de sfaturi,,,,ai fost o adevarata soacra
da,,,parca o vedeam pe soacra la inceputurile relatiei,,,cum venea si incepea,,, eu cred ca asa ar trebui sa faci,,,si numai lucruri bune si practice auzeam
dar mersi oricum,,,sa stii ca m-am simtit ff bine ieri in pielea ta,,,si toata lumea m-a invidiat cat de bine arat la aceasta varsta,
TU cum ai petrecut la 31 de ani?,,,ai simtit ceva imbunatatiri? ca nu stiu ce ai facut tu ca eu de abea m-a misc de spate
DAr orice ai fi facut sa iti fie de bine
mada,,,pup pe alex
si pe toate celelate mamici si pitici
DODO-
Iti doresc din inima sa fi sanatoasa,sa dea D-zeu sa iti vezi copii mari si sanatosi iar toate gandurile si dorintele tale sa gaseasca un raspuns si o rezolvare.
asa ca ai grija ce iti doresti ca eu iti doresc din suflet sa se implineasca
Dodo-pui spune:
nikenaadrianamultumesc de urari iar DD sa vi le intoarca inzecit
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
nikena spune:
Buna Crismac!
BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
Asteptam sa ne mai scrii!
Sa te simti la noi ca acasa!
Pupam voinicul si mamica !
kariguld spune:
LA MULTI ANI DODO!!!
mama de copilas special! multa sanatate, putere si tarie! credinta si curaj! sa ai parte de bucurii, impliniri si tot ce-ti mai doresti!
Bazar pt Mihaita
kariguld spune:
hallo stilatelor! (nu va suparati ca va spun asa?)
deci asa Adriana, incep sa semana cu o soacra? io, care-s asa tanara...mei, trebuie sa fiu si eu buna la ceva....macar soacra.
nu mai stiu cum am serbat la 31 de ani (moama ce-a trecut timpul), important e ca acuma ma simt mai tanara ca atunci!
restul mamicilor speciale, va doresc o zi cat mai buna, sanatate la copii si multe, multe impliniri!
Bazar pt Mihaita