Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Panseluta mersi mult pentru raspunsul tau !! Acum astept raspuns de la Viena si de la dr cu care am facut FIV. Sa vedem daca si care imi raspunde .. dar mai mult decat atat nu prea am ce sa fac de una singura. Adica sa ma apuc sa-mi fac injectie cu Diphe sau sa iau ACO cand nimeni de aici nu mi-a zis asta.

doar astept ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Lucialu,tie chiar nu trebuie sa-ti fie frica, pai tocmai tu care ne-ai incurajat pe toate, rand pe rand.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Mada23 multumim pentru noul capitol!
Fiind editie aniversara, speram ca Doamne-Doamne sa ofere tuturor cat mai multe bucurii si cat mai multe liniute duble!
Foarte frumoasa si dedicatia de la acest capitol!

Lucialu nastere usoara! Sa fiti sanatoase si bebita si tu! Sigur va fi bine si pentru tine, si pentru printesa ta!

Uta_ciun, felicitari! Sarcina usoara, la termen si bb sanatos!

Tierry, bine ai venit pe aici! Iti doresc sanatate si sa fii cat mai curand mamica!

Boo, Monica9, Beatrice, Panseluta sanatate si toate cele bune pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lucia, dejaaaaaa ??????? eu am pierdut total notiunea timpului !!!
iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara !
doamne, nu'mi vine sa cred...
te pup si astept vestea cea mare ! ma duc sa caut majoretele sa le pun la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetele
LUCIC...iei mai e putin , ce atata frica hai ca dupa 2 luni nici nu mai ti minte ce s-a intamplat, gandeste ca atunci cand o sa-i auzi gurita mica plangand nimic nu va mai pasa...., iar in legatura cu doc din itl, voi pleca dupa 1 septembrie asta in cazul in care imi va veni si fac analizele de z2 si z3, pana atunci merg pe mana endocrinologului si sper sa raman lunile astea naturel sa nu mai fie nevoie sa merg la italieni....oricum la clinica asta s-au mai dus 2 fete ale cunostintei asteia din italia si una are 3 fete, iar cealalta 1 baietel si e gravi in 5luni...deci sunt si cazuri fericite de endo in toata lumea, in italia e o asociatie a femeilor ce sufera de endo, tara in care 20% din femei sufera de endo si au multe intruniri si cam tot ce apare pe la ei in materie de tratamente, inca n-am citit toate chestile pt ca nu le inteleg pe toate insa au si ei treaba cu regimul alimentar, discutii despre ACO si etc...cam ca la noi....
Uta ciun sper ca am scris bine, FELICITARI sarcin usoara, la termen cu bebic si mamic santos....si tu unde ai facut stimularile ? cu ce doc? ca si eu din ianuarie ar trebui sa incep daca nu raman sau poate chiar mai repede, si ce reacti ai de la stimularile astea la ce sa ma astept....merci pt raspunsurile ce vor veni, ca intru mai rar am avut o perioada mai proasta , sunt cu gandul in 7 parti....pe toata lumea si in special pe fetele noi carora le urez bafta sa plece repede si in aceeasi masura rabdare

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

xdidi, eu am facut stimularea aici in state, dar cred ca protocolul e acelasi

am inceput cu doza cea mai mica, 50 mg, in zilele 2-6, apoi in ziua 13 m-a chemat la eco sa vada dimensiunea folicurilor, speram eu, dar a fost unul singur....mi-am facut injectia cu pregnyl, singurica, in grasimea de pe burta, e un ac foarte mic, scurt si fin, nu simti nimic

din pacate prima luna nu s-a intamplat nimic

a doua luna mi-a marit doza la 100 mg, si s-a intamplat sa fie zilele 3-7, la fel Z12 eco, unde aveam pe partea buna unul de 22 mm si pe partea infundata unul de 13 mm, am facut injectia , probabil s-a spart doar cel de 22 mm, am "muncit" intens, vreo 4 zile la rand si s-a prins

nu am avut nici un efect de la clomid, desi citisem ca poate da senzatii ca la menopauza...mai citisem ca poate subtia endometrul, asa ca am baut vreo 2 cani pe zi de ceai de frunze de zmeura rosie (red raspberry leaf tea) de la inceputul ciclului pina la ovulatie

si asta a fost reteta miraculoasa, ah am mai luat pastile de ulei de primula de seara, tot pina la ovulatie numai, dar astea sunt pt a mari cantitatea si modifica mucusul cervical, ca nici de asta nu mai aveam

mult noroc sa nu mai fie nevoie de stimulare

9+
Asa creste bebe

"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Ana_Alexia,Alexa Ioana va multumesc mult!
Aerlilian vai de enciclopedia mea.Esti tu o draguta.Cat depsre cat de gerovitala mai sunt, no comment!Daca m-ai vedea cum merg si cum urc scarile sau cum ma chinui sa ma intorc de pe o parte pe alta in patparca as numara 100 de ani batuti pe muchie.O sa vezi tu in curand
Beatrice si tu esti o draguta, dar mie tot mi-e frica indiferent de impresia lasata pe aici si chiar n-are sens sa ma dau zmeoaica, ca nu e cazulNu m-am ascuns niciodata de voi si va place sau nu tre sa imi suportati si lamentarile,oricum fetelor de la odisee cred ca le tiuie urechile-adica le dor okii de cat mai vait
Didel atunci iti pumnii sa nu trebuiasca sa pleci in Italia.Multumesc mult!
va pupacim pe toate din pachetul 2 in 1, inca.Maine sper sa aflu mai multe si sa va spun
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

dragele mele drage....
revin si eu cu ceva vesti, dar mai intai sa comentez si io un pic:
Lucicule drag, vine pupa ...hai fetita draga! hai sa vezi ce frumos e afara!
Mult curaj draga mea, sa ai o nastere de basm. Stiu ca nu mai ai rabdare, si cunosc si sentimentele contradictorii de genul: vreau sa nasc azi, dar ce bine ar fi sa mai ramana acolo un pic sa ma mai pregatesc sufleteste pentru ce urmeaza! si legat de frica, cum ar fi sa nu-ti fie? macar de necunoscut un pic asa, ca vb aia, nu nastem toata ziua, probabil de la al 4-lea copil in colo devine o rutina, dar pana atunci.... Doamne ajuta! sa ne tii la curent...asa e si cu bebicii astia, stam in pat sa nu vina mai repede si dupa aia nu se mai grabesc deloc. oricum, bucura-te de ultimele zile cu burtica, o sa-ti fie dor de ea
monicamult curaj draga mea! e adevarat ca mai e drum lung inainte insa eu fiind stata destul prin spitale am cunoscut povesti foarte triste, cu mamici care s-au chinuit f rau, inimaginabil aproape, de la inceputul sarcinii cu stat in pat si cerclaj, cu disfunctii care mare de care ale rinichilor, stamcului, intestinului,contractii dureroase de in fiecare noapte dadeau alarma de nastere, carora nu li se dadea vreo sansa si care au dus copiii la termen. stiu prea bine ce inseamna bed rest, brrrr, ma apuca ameteala cand imi amintesc. dar scopul e asa de frumos si se uita dupa aia. cred ca ti-e greu cu rebecca mai ales...of draga de ea, dar cine o sa aiba surioara frumoasa si dragalasa, numai buna de smotocit
alexiavoi cum mai sunteti? cand ne vedem si noi? ioana, te-ai aranjat? venim sa-ti vedem resto cel nou, eu una abia astept sa va revad, mi-e tare dor de voi. nu punem de o intalnire? plizzzz.....stiu ca si boo isi doreste
uta ciun FELICITARI!!!!!, O ODISEE FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI!!!
noi dupa ce am scapat de sesiune am dat o fuga pana la mare, rezultatul il puteti vedea aici http://family.webshots.com/album/573791911mrfFFJ
a fost f frumos si obositor in acelasi timp, iar cand ne-am intors am ramas fara bona la copil, in fine, vara mamei mele care trebuia sa stea o luna cu el cat ai mei erau plecati in franta, s-a operat de ocluzie intestinala( e bine acum) si noi am ramas fara nici un ajutor, imediat dupa concediu si n-a fost tocmai simplu, am mers cu randul la birou.... acum suntem pe ultima 100m, sambata se intorc ai mei
refetiro la discutiile despre ACO, eu una m-am decis sa-mi fac analizele hormonale de Z21, sa merg cu ele la tutu si cu sau fara voia lui sa iau ACO progesteronice. eu nu m-am simtit niciodata rau de la ACO, din contra, dupa 2 ani de ACO fara pauza chistul meu endometriozic de pe ovarul drept a ajuns de la 5cm la 2 si ceva iar de pe ovarul stang a disparut complet, avand 3 cm, la laparo ovarul meu a fost curat ca lacrima...mi-e teama sa stau asa, fara sa fac nimic, dat fiind ca durerile la CM au cam revenit iar CM-ul meu dureaza si 10 zile de cand am nascut. cred ca mi s-a dereglat si ovulatia fiindca am inceput sa am glera specifica in Z9-Z10 (eu ovulam inainte in Z16!!!) timp in care mai am si ciclu pe deasupra ecografic pana acum nu s-a vazut nimic, nici eu nu cred ca s-au produs mari pagube, pentru mine elocvente sunt durerile (mai bine zis lipsa lor) de la care nu mai exista deloc slava domnului!!! eu nu vreau acum bb 2, cel mai devreme la anul pe vremea asta ma apuc, acum sunt iar intr-o perioada in care mi-a pierit curajul, probabil fiindca n-am avut ajutor deloc in ultima perioada si probabil pentru ca m-am tot intalnit cu familii cu 2 copii si am vazut ce inseamna.deci sa stau asa, avand in vedere raul care se poate intoarce, parca nu-mi vine
pup toate fetele mele dragi

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Lucicule eu nu mi te imaginez fricoasa asa ca nu te mai stresa ca o sa ai o nastere super usoara. Curaj asteptam vesti

Ralu gand la gand, noi ne hotararam ca pana deschide prietena noastra restaurantul sa ne vedem sambata asta cu piticii si unde in alta parte decat in parc, deci e intalneala in parc IOR, vin cam toate fetele care vin de obicei la intalnire. Deci dau strigare si pt Boo, si toate fetele care vor sa vina, Ioanaaa sigur vii da? Si cum se deschide restaurantul mare intalneala din nou binenteles, poate fara pitici atunci

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 14 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ralu arati bestial!Daca nu te vedeam cu burtica live nu credeam ca ai fost gravi.Eu in locul lu' al tau te-as tine incuiata cu 9 lacateIar pe mister Tudorele mama l-as papa un pic de burtica si un pic de falcute.E voie?Doamne cum cresc!Multumesc de urari!aaa a inceput sa semene cu tati la ochi,zona aia.Nu mai e doar puiul mamii
aaa Ioana am uitat sa-ti multumesc dincolo pt urari.Sunt dusaaaa rau.
Alexia draga voi v-ati facut o impresie prea buna despre mine:sunt si fricoasa si nici nu dau pe afara de stiinta. Dar ca tineti la mine si sunteti fete bune ma vedeti in nu sh culori pe care nu le meritez,sincer.Daca am vreo clestie aia e ca m-am atasat de voi,toate.SI MI-E FRICAAAAAAAAAAAA.Vin eu la intalnealaCum te simti? Se vede burtica?Pup fetele!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput