Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

am lasat totul deoparte si mi am facut un pic de timp sa citesc, of ce m am intristat sa aflu despre eva si copilasii laureiD ca sunt bolnaviori. Of doamne, ati mai fost si internati elle, ce ma bucur ca acum este mai bine eva! merci inca o data pentru mesajul frumos pe care l am primit!
lauraD sanatate multa draga mea urez lui eleni, lui dimi si mamei tale! sorry ca nu ti am dat eu sms, ca aveam nr tau, stiu cat te ai fi bucurat dar am apucat sa intru pe net si am zis sa dau un mesaj general.

noi suntem de duminica la pranz acasa si nu stau o clipa locului. ma simt foarte bine dar oprganismul e inca slabit astfel incat ieri m a luat cu ameteli. ma joc cu milan, pun rufe la spalat, sterilizez bibe, pregastesc mese pt doi copii, sunt avion. mare noroc am cu mama ca e ziua aici dar noaptea ne am descurcat sin prima doar eu si sotul cu amandoi.

ii dau completare lui sasha ca la gabaritul lui nu ii ajunge laptele care abia de ieri a inceput sa vina mai in forta.
se trezeste cam la 3-4 ore nopatea sa pape, ceea ce e super, caci milan statea agatat de san non stop pe cand era ca el.

fetelor il cheama Sasha cu s nu cu c la mijloc

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumesc in continuare din suflet pentru felicitari!

sanatate multa si celorlalti bolnaviori!

am facut cateva poze si cand voi reusi sa le pun in album, anunt.

oare cat sa mai stau cu el in casa? asa as iesi! o sa o intreb si pe dr.
vom incepe oricum cu catrva minute plimbat in jurul blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna ziua dragi zuzici!

Multumim pentru sfaturile voastre, au fost folositoare, un ic special pentru Elle care si-a facut griji si pentru noi, cu toate ca era cu Eva bolnavioara si cu Anita in burtica!

Ieri dimineata am fost la dr, suntem pe tratament si regim, a fost bine chiar de ieri de la pranz. Azi dimineata i-am dus o proba pentru coprocultura si coproparazitologic sa vedem daca iese ceva, mai ales pentru ca a fost si acum 2 sapt bolnavior tot asa...

Le doresc multa sanatate clopoteiilor bolnaviori Eva si Eleni, precum si fratiorului de Eleni - Dimitris!

Condoleante Stoisor pentru pierderea suferita!

Va pup cu drag!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

multumesc in continuare din suflet pentru felicitari!

sanatate multa si celorlalti bolnaviori!

am facut cateva poze si cand voi reusi sa le pun in album, anunt.

oare cat sa mai stau cu el in casa? asa as iesi! o sa o intreb si pe dr.
vom incepe oricum cu catrva minute plimbat in jurul blocului

Ema, imi cer scuze de intarziere, dar te felicit acum, din toata inima...sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios...si sa fii fericita cu cei doi puiuti dragi...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

uffff...mult scrieti fetelor...abia tin pasul cu voi...

irina, roli, mersi de raspunsurile voastre...sgur, fiecare copil e cu ritmul lui...si din cate vad baieteii sunt mai lenesi decta fetitele...paote de aici vorba ca femeile vorbesc prea mult???

nati, ai o Stefanita tare precoce... in plus, are avantajul de a avea o surioara mai mare...eu tin la parerea mea ca, fratele/sora mai mica invata mult mai repede lucruri/deprinderi noi de la fratele/sora mai mare, decat un copilas singur la parinti...am printesele...

cat despre Eric, unii zic ca seamana cu socrul meu, unii zic ca seamana cu Calin, ba chiar cu frate-mio si cu mine cand eram mica...acu D-zeu stie...

multumim celor ce ne-ati admirat pozicile: stancuta, laura... eu din pacate chiar daca ma uit la poze, astea sunt de fapt primele pe care le deschid cand intru pe forum...nu prea am timp sa si postez comentarii...

roli, tinem pumnii sa fie totul ok...

laurad sanatate multa, multa...offfff ce mila mi-e de puiuti, saracii...cred ca ti-e tare greu si tie cand ii vezi asa...

danybv, sanatate si tie si sper sa nu fie ceva irecuperabil...eu una nu stiu nimic legat de asta, dar vad ca fetele te pot ajuta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

[b]HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

[b]Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata trebaluiala .. de dimineata tot stau numai in picioare. am fost cu eva la injectie, maine seara terminam .. apoi la ceva cumparaturi si acasa unde am facut o supa crema de legume si un pilaf de vara cu pui .. apoi curatenie si acum ma duc la un dus ca nu mai pot ..

emma ma gandesc in fiecare zi la tine si la puii tai .. cum e cu bb mic in casa, cum se comporta milan cu el, cum te descurci tu .. cred ca o sa aflu este vreo 2 luni si eu ... pune pe bb cat mai des la san sa stimuleze lactatia si baga si ceaiuri .. vezi ca se gaseste din nou galagctogil in farmacie! care kg a avut sasha? asteptam poze cu buflei!

roli bafta la doctor! tinem pumnii!

nicole ma bucur ca mihai e pe drumul cel bun! tin pumnii sa-si revina rapid!

laurici nu mai zici nimic? ai vb acasa? cum sunt puiutii tai?

roxanici, irinuka, ereena??

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

elle, aici sunt dar m-a pus sa imi iau un serial in 5 parti a cate 20 de episoade si sunt abia la ep 1 din seria 3 pup fetele cucuietele....pe toate 3

Ema, gugu iti trimite pupici multi pe bebe sasha si felicitari
De altfel va saluta pe toate ,burtica a juns la 27 de sapt,se simte bine, cat de curand da examen de soferi.

anandrei, eu am luat din farmacia veterina regent acum 2 zile. e extraordinar de bun, pt tot felul d emiscatore. mie imi intrasera unii negri de pe afara si 2 erau dar am alergat dupa ei .brrrrrrr, ce sila imi e

va pup pe toate si sper sa termin repde cu serialul asta ca ma inebuneste . si unde mai pui ca pe final e cam tras de par

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

PARTICIPAM LA CONCURSURI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=32" target="_blank">VESELIE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA,felicitari!Bebe SASHA,bine ai venit!Sa cresti mare, sanatos si sa iti bucuri parintii si fratiorul!Asteptam poze cu grasunelul!Cu intarziere RAMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danutza chiar azi ma gandeam la voi!!! ce face darius, cum ii merge? cum sunt abby si vanessa? mi-am aruncat ochii si pe webshots .. sunt niste poze cu darius pe care nu le vazusem .. Doamne cat e de frumos si scump! imi vine sa-l rontai!

aici e super dulce .. http://family.webshots.com/photo/2044008500103257307pQReai

cum lasa el buzica ..

pup gasca de pitici si pe mami cea frumoasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetelor

Va multumesc tuturor celor care imi sunteti alaturi cu sfaturi , cu ganduri bune legate de sanatatea mea
Imi cer scuze ca nu voi scrie mai mult in aceasta seara vreau doar sa va zic ca acum am venit de la Bucuresti .Azi dimineata am fost programata la control la Spitalul Panduri la dr Cristian Ionita. Cei din spital au avut un comportament foarte bun si dr la fel . Insa testele care mi le-au facut nu sunt unele bune : timpane perforate , auz scazut.Peste 6 luni voi face interventie chirurgicala de refacere a timpanului ca sa-mi poata reda auzul cat de cat la un nivel mai mare .
Stancuta multumesc pentru detalii
Voi reveni maine , va doresc o seara linistita la toate fetele

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput